Soenguvedelikud - cheri.ee

Soenguvedelikud - cheri.ee

Soenguvedelikud - cheri.ee

Soenguvedelikud - cheri.ee

Soenguvedelikud - cheri.ee
Soenguvedelikud - cheri.ee
Kategooriad

Soenguvedelikud

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Schwarzkopf Session Label The ..
Soengukreem Pehmendab, taltsutab ja kaitseb juukseid, kontrollib nende kujundamist. Tagab kuumusekaitse kuni 230°C. Kasutamine: Kanna väike kogus ainet ühtlaselt niisketesse või kuivadesse juustesse. Viimistle tavapärasel viisil. ..
Soengukreem Pehmendab, taltsutab ja kaitseb juukseid, kontro..
21.73€
Schwarzkopf Session Label The ..
Juukselakk Annab juustele struktuuri, volüümi ja tihedust. Vegantoode. Ei sisalda loomset päritolu koostisosi. Kasutamine: Pihusta lühiannustena ca 30 cm kauguselt kuivadesse juustesse. Enne igat kasutamist ja pihustamiste vahel raputa k..
Juukselakk Annab juustele struktuuri, volüümi ja tihedust. V..
21.73€
Olaplex Volumizing Blow Dry Mi..
Kohevust andev кuumakaitse vegan Tõsta föönisoengud uuele tasemele! Kaitse ja taasta juukseid föönitamisel ning anna neile terve välimus, kestev kohevus, pehmus ja sära. OLAPLEX Volumizing Blow Dry Mist sisaldab jakaviljast (Jackfruit) pärit polüs..
Kohevust andev кuumakaitse vegan Tõsta föönisoengud uuele tase..
31.62€
HITT
Keratherapy Keratinfixx 20-in-..
Pähejäetav hooldus, 20 toimet ühes Pähejäetav hooldus keratiini, argaaniaõli ja kaaviariekstraktiga tugevdab ja toidab juukseid sügavuti juurtest otsteni. Totaalne muutumine Sinu juustele vaid üheainsa sammuga! Parandab märgatavalt juuste seisukor..
Pähejäetav hooldus, 20 toimet ühes Pähejäetav hooldus keratiin..
24.83€
Four Reasons The Original Styl..
Soengusprei Soengusprei annab elastse toe, kuumakaitse ja kauni läike. Annab tugeva, kuid elastse toe ja võimaluse juuskeid paremini oma soovi järgi modelleerida, samuti lisab kohevust ning silmipimestava läike. Sisaldab pantenooli, mis on tuntud ..
Soengusprei Soengusprei annab elastse toe, kuumakaitse ja kaun..
13.48€
 IdHair Elements Xclusive Blow..
Modelleerimissprei lokkis juustele Kerge modelleerimissprei, mis teeb soengu elastseks ja läikivaks. Lisab lokkidele struktuuri, aitab neid eraldada, jättes siiski loomuliku lõpptulemuse. Kasutamine: Pihusta kuivadele või niisketele ju..
Modelleerimissprei lokkis juustele Kerge modelleerimisspre..
14.74€
HITT
IDHair ME Blow Dry Spray
Kohevust andev sprei Vastupidav abimees, kui soovid föönitada kohevat soengut, mis näeb välja pehme ja läikiv. Blow dry spray kerge koostis jõuab igasse juuksesalku, andes neile kohevust, mis tundub kaalutu nagu õhk ise. Samal ajal kui sprei t..
Kohevust andev sprei Vastupidav abimees, kui soovid föönit..
14.45€
 Nioxin 3D Styling Thickening ..
Tihendav juuksesprei Tihendav juuksesprei lisab kohevust ja tuge täidlaste ja terve välimusega juuste saavutamiseks. Juukse läbimõõt: mikrosidemed täidlasema* lõpptulemuse saavutamiseks. Dermatoloogiliselt testitud (*võrreldes töötlemata juust..
Tihendav juuksesprei Tihendav juuksesprei lisab kohevust j..
29.29€
HITT
 Four Reasons No Nothing Sensi..
Pihustatav soenguvedelik tundlikule peanahale Mitmekülgne lõhnavaba soenguvedelik tundlikule peanahale. Soojusega aktiveeruv koostis annab juustele tugeva pikaajalise hoidvuse. Sobilik baastoode lokkis soengutele. Kaitseb soengut niiskuse eest j..
Pihustatav soenguvedelik tundlikule peanahale Mitmekülgne lõ..
14.45€
Schwarzkopf Professional OSiS+..
Hooldussprei   + kerge & mittekleepuv tugi + volüüm & nähtamatu tugi + loomulikud liikuvad juuksed + hõlbustab kammitavust + kuumakaitse kuni 230 °C. Vegankoostis*. Kasutamine: Kanna niisketesse juustesse. Volüümi andmisek..
Hooldussprei   + kerge & mittekleepuv tugi + volüüm ..
15.43€
Schwarzkopf Silhouette Flexibl..
Föönisoenguvedelik Föönisoenguvedelik volüümi ja elastsuse andmiseks. Kasutamine: Pihusta toodet rätikukuivadesse juustesse ja kuivata fööniga. Ekstravolüümi lisamiseks pihusta toodet juuksejuurtele. 200 ml - liiter 57,72 € ..
Föönisoenguvedelik Föönisoenguvedelik volüümi ja elastsuse a..
12.51€
CHI Volume Booster
Läiget andev volüümisprei Volüümi ja kerget läiget andev kohevussprei. Annab juustele märgatavat kohevust ja tihedust. Paindlik fikseerimine ja suurepärane läige tagab kauakestva soengu. Õhulist soengut on võimalik korduvalt värskendada kuumtööt..
Läiget andev volüümisprei Volüümi ja kerget läiget andev koh..
19.79€
CHI Aloe Vera with Agave Necta..
Viimistlussprei lokkis juustele Viimistlussprei elustab ka kõige väsinumad juuksed ja toob esile kaunid vetruvad lokid. Sprei sobib ka soengu värskendamiseks, juuste niisutamiseks ja läike andmiseks. Kiiresti imenduva koostisega, ei jäta juust..
Viimistlussprei lokkis juustele Viimistlussprei elustab ka..
17.27€
Davines More Inside Sea Salt S..
Soolasprei Meresoolast valmistatud viimistlusvahend, mis annab juustele täidluse ja kohevuse, mati efektiga. Omadused: - annab tekstuuri - ekstreemne volüüm - kerge hoiak - kuiv tulemus: jätab korratu mulje ja annab rannasoengu efekti - kind..
Soolasprei Meresoolast valmistatud viimistlusvahend, mis annab..
19.40€
HITT
Davines More Inside Curl Build..
Lokiseerum Spetsiaalne seerum lainelistele juustele, et lokke esile tuua. Annab lokkidele tuge ja elastsust, niisutab neid, toob esile ning annab läike. Ei muuda juukseid raskeks. Parabeenide ja värviainete vaba. Kasutamine: Kanda väike ko..
Lokiseerum Spetsiaalne seerum lainelistele juustele, et lokke ..
18.43€
Davines More Inside Relaxing M..
Niisutav soenguvedelik Niisutav ja sirgendav kreemjas vedelik. See toode kontrollib juukseid, aidates saavutada perfektselt sirget ja siledat tulemust. Ellimineerib säbrulisuse, niisutab ja annab läike. Suurepärane toimivus sirgestajate või föönig..
Niisutav soenguvedelik Niisutav ja sirgendav kreemjas vedelik...
16.49€
Davines More Inside Oil Non Oi..
Ilma hoiakuta geel Vedel geel ilma hoiakuta, et saada pehmed ja kontrollitud juuksed. Lisab juustele tekstuuri, niisutab neid, eemaldab säbrulisuse ja annnab naturaalse effekti. Parabeenide ja värviainete vaba. Kasutamine: Kanda väike kogu..
Ilma hoiakuta geel Vedel geel ilma hoiakuta, et saada pehmed j..
18.43€
HITT
Davines LOVE Curl Revitalizer
Lokisprei Lokke esile toov taaselustav sprei laines või lokkis juustele. Taaselustab lokke pesude vahepeal, annab lokkidele elujõudu ja vitaalsust. Defineerib lokid, andes tulemuseks loomulikud ja pehmed juuksed, jätmata juustesse jääke. Toimea..
Lokisprei Lokke esile toov taaselustav sprei laines või lokkis..
16.49€
Sim DS Styling Lotion
Soenguvedelik Parfüümivaba, kerget tuge ja tihedust andev soenguvedelik. Paindlik tugi aitab luua ideaalse põhja juuste viimistlemiseks või erinevate soengute tegemiseks. Annab juustele kerget tekstuuri, volüümi ja kauakestvat tuge. Sobib ideaalse..
Soenguvedelik Parfüümivaba, kerget tuge ja tihedust andev soen..
10.48€
Sim Seven Back Up Styling Spra..
Pihustatav soenguvedelik Spetsiaalne modelleerimissprei õhukestele juustele. Sisaldab Pro-vitamiini B5, mis tugevdab ja parandab juukseid. Lisab sära ja elastsust ning säilitab juuste niiskustasakaalu. Kaitseb juukseid oksüdeerumise ning kuumakahj..
Pihustatav soenguvedelik Spetsiaalne modelleerimissprei õhukes..
10.19€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper