Rasusele ja ebapuhtale nahale - cheri.ee

Rasusele ja ebapuhtale nahale - cheri.ee

Rasusele ja ebapuhtale nahale - cheri.ee

Rasusele ja ebapuhtale nahale - cheri.ee

Rasusele ja ebapuhtale nahale - cheri.ee
Rasusele ja ebapuhtale nahale - cheri.ee
Kategooriad

Rasusele ja ebapuhtale nahale

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
HITT
Gatineau Gentle Silk Toner
Alkoholivaba pehmendav toonik puhastab ja väskendab.Taastab naha ph tasakaalu ja korrigeerib pooride tööd.Sobib kõigile nahatüüpidele, kaasa arvatud tundlik nahk. Kasutamine: Kanda niisutatud vatipadjakesele ja puhastada nägu, kael ja ..
Alkoholivaba pehmendav toonik puhastab ja väskendab.Taasta..
33.85€
HITT
Gatineau Exfoliating Glow Toni..
Sära andev toonik naha koorimiseks, niisutamiseks, ja hapnikuga rikastamiseks Tulemuseks särav nahk ja sile jume Kasutamine: Peale näo puhastamiseks kandke toonik vatipadjale ja käige õrnalt üle näo, kaela ja dekoltee, vältides silmaüm..
Sära andev toonik naha koorimiseks, niisutamiseks, ja hapniku..
29.10€
Biodroga Moisture & Balanc..
Niisutav Ja Tasakaalustav Fluid Kiirestiimenduv niisutav fluid parandab naha tasakaalu ja vähendab naha stressi sümptomeid. Fluid rahustab ja pehmendab nahka ning parandab kudede väliskeskkonna ärrituste vastast kaitsevõimet. Sobilik kõikidele nah..
Niisutav Ja Tasakaalustav Fluid Kiirestiimenduv niisutav fluid..
34.63€
HITT
Maria Galland 61-64 XL Comfort..
Puhastuspiim 400 ml + näovesi 400 ml kõikidele nahatüüpidele N 61 Erakordselt mahe puhastuspiim sobib kõikidele nahatüüpidele. Sobib ka silmameigi eemaldamiseks. EI SISALDA PARABEENE JA PARAFIINE!Vetika ja saialille ekstrakt tagavad ni..
Puhastuspiim 400 ml + näovesi 400 ml kõikidele nahatü..
96€
SOODUS
Matis Perfect-Light Essence Cl..
Puhastava, tasakaalustava ja õrnalt kooriva toimega näovesi Eemaldab nahalt mustuse ja meigijäägid ning aitab kaasa naharakkude uunemisele. Koorib õrnalt surnud naharakud jättes naha puhtaks, värskeks ja säravaks Kasutamine: Kandke too..
Puhastava, tasakaalustava ja õrnalt kooriva toimega näovesi ..
25.22€ 22.70€
GIGI Acnon Spotless Skin Refre..
Värskendav toonik Puhastab nahka, tasakaalustab selle pH-d ja muudab sarvkihi siledamaks, valmistades seda ette niiskuse paremaks imendumiseks. Glükoolhape eemaldab elutud naharakud, ennetades pooride ummistumist. Toonik sisaldab rikkalikult nahka..
Värskendav toonik Puhastab nahka, tasakaalustab selle pH-d ja ..
45.49€
Filorga Oxygen Peel
Mikrokooriv näovesi HAPNIKUGA KÜLLASTAV MIKROKOORIV NÄOVESI OXYGEN-PEEL® Saaste, stress, väsimus, suitsetamine, jne. Nahal on hapnikuvaegus ja jume muutub tuhmiks. FILORGA võttis eeskujuks oma eriteadmised esteetilise meditsiini valdkonnast j..
Mikrokooriv näovesi HAPNIKUGA KÜLLASTAV MIKROKOORIV NÄOVESI ..
39.67€
Frudia Green Grape Pore Contro..
Poore ahendav näotoonik viinamarjaekstraktiga Näotooniku koostis on eriti kõrge tanniinide kontsentratsiooniga (89%). Viinamarjadest saadud tanniinid ahendavad tõhusalt nahapoore ja eemaldavad surnud naharakud, muutes naha mõnusalt siledaks ja..
Poore ahendav näotoonik viinamarjaekstraktiga Näotooniku k..
16.39€
Frudia What's Wrong Help AC Cl..
Kehasprei probleemsele nahale Hooldav ja puhastav kehasprei probleemsele nahale. Mittekomedogeenne. Saab kasutada vistrike, punnide ja akne korral. Aitab reguleerida rasu tootmist, vähendab akne sümptomeid ja rahustab punetavat nahka. Tulemusi n..
Kehasprei probleemsele nahale Hooldav ja puhastav kehasprei ..
11.16€
HITT
PAYOT Pate Grise Mattifying Bi..
Sügavpuhastav kahefaasiline näotoonik Sügavpuhastav kahefaasiline näotoonik, eemaldab liigse rasu, pinguldab poore ja puhastab naha tekstuuri. Matistab kombineeritud ja rasust nahka. Kasutamine: Kanna toodet vatipadjale ja puhasta sell..
Sügavpuhastav kahefaasiline näotoonik Sügavpuhastav kahefa..
25.90€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper