Kätehooldus - cheri.ee

Kätehooldus - cheri.ee

Kätehooldus - cheri.ee

Kätehooldus - cheri.ee

Kätehooldus - cheri.ee
Kätehooldus - cheri.ee
Kategooriad

Kätehooldus

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Byotea Daily Restful Leg &..
Külmaefektiga geel väsinud jalgadele Külmaefektiga geel väsinud jalgadele. Kasutamine: Kanna ühtlaselt soovitud piirkondadele jalgadel ning masseeri kuni toode on täielikult imendunud. Kaubamärk:  â–º Byotea ..
Külmaefektiga geel väsinud jalgadele Külmaefektiga geel väsinu..
17.46€
Byotea Daily Nourishing Cream ..
Toitev kreem kätele, küüntele ja küünenahale Toitev käte-, küüne- ja küünenahakreem rõngaslille, kummeli ja võiseemnikuõliga. Tagab kaitsva toime ning muudab naha koheselt niisutatuks ja pehmeks. Leevendab punetust, jättes naha meeldivalt sametise..
Toitev kreem kätele, küüntele ja küünenahale Toitev käte-, küü..
11.64€
Byotea Daily Feet Cream Anti F..
Värskendav jalakreem väsinud jalgadele. Tõhusalt värskendav jalakreem aaloe ja mentooliga annab lõõgastustunde väsinud säärtele ja jalalabadele. Rahustab punetavat ja lõhenevat nahka, jättes selle pehmeks, terveks ja kaitstuks. Kasutamine: ..
Värskendav jalakreem väsinud jalgadele. Tõhusalt värskendav ja..
11.64€
Byotea Daily Heel Cream
Taastav kreem lõhenenud kandadele Aaloet, teepuuõli ja kummelit sisaldav kreem lõhenevatele kandadele. Toidab ja taastab tõhusalt kuiva lõhenevat nahka, niisutades seda sügavuti ja jättes nahale meeldiva värskustunde. Stimuleerib loomulikke naha t..
Taastav kreem lõhenenud kandadele Aaloet, teepuuõli ja kummeli..
13.58€
Tonymoly Panda's Dream White H..
Valgendava toimega kätekreem Kuivad ja karedad käed muinasjutuliselt pehmeks võluv kätekreem! Manuka mett ja bambuseekstrakti sisaldav kreem niisutab, elavdab nahka, muutes nahavärvi ühtlasemaks. Ära lase armsal pakendil end eksitada - kätekree..
Valgendava toimega kätekreem Kuivad ja karedad käed muinasjutu..
14.45€
Tonymoly Shea Butter Chok Chok..
Näo-, käte- ja kehakreem Näo-, käte- ja kehakreem koos ühes tootes! See mittekleepuva koostisega kreem toidab ja niisutab nahka sheavõiga. Sheavõi – toidab nahka ja hoiab nahka kuivamise eest Kasutamine: Kandke iga päev nahale ja kehale. ..
Näo-, käte- ja kehakreem Näo-, käte- ja kehakreem koos ühes to..
12.51€
Paberkinkekaart
• E-poe / Ilusalongi paberkinkekaart. • Paberkinkekaart edastatakse Teile pakiautomaadi kaudu või kulleriga. • Kinkekaarte saab kasutada nii meie Ilusalongis aadressil: Sütiste tee 30, Tallinn. Cheri Ilusalong, kui meie E-poes: cheri.ee • Kinkekaa..
• E-poe / Ilusalongi paberkinkekaart. • Paberkinkekaart edastata..
30€
 Sesderma Azelac Ru Hand Cream..
Depigmenteeriv vananemisvastane kätekreem SPF30 Päikesekaitsefaktoriga kätekreem ennetab ja vähendab pigmentlaike ning ühtlustab naha värvi. Kreem toidab, pinguldab ja noorendab nahka. Sobilik aastaringseks kasutamiseks. Kasutamine: Kandke..
Depigmenteeriv vananemisvastane kätekreem SPF30 Päikesekaits..
15.91€
Sesderma Sespanthenol Hand Cre..
Kätekreem tundlikule, kahjustatud nahale Liposoomne kätekreem kuivadele ja kahjustatud nahaga kätele. Sobib väga kuivadele kätele igapäevaseks niisutavaks ja taastavaks hoolduseks. Vähendab ketendust ja naha lõhenemist. Imendub kiiresti ja ei jä..
Kätekreem tundlikule, kahjustatud nahale Liposoomne kätekree..
10.96€
Gatineau Vitamina Suractivee H..
Vananemisvastane kätekreem Vananemisvastane kätekreem kaitseb ja võitleb kuivuse ning pigmendilaikude tekke vastu. Jätab nahale kerge kaitsekihi, kuid ei jäta nahka rasvaseks. Sisaldab A.H.A. ja E vitamiini derivaate. Kasutamine: Kanna t..
Vananemisvastane kätekreem Vananemisvastane kätekreem kaitse..
11.83€
Dr. Irena Eris Body Art Silky ..
Taastav ja nahalaike helestav kätekreem SPF 20 Aktiivkoostisainete sünergiline mõju tagab tõhusa nahka siluva (100%*) ja taastava toime (73%*). Hinnaline argaaniaõli niisutab nahka, aeglustab vananemist ja muudab kätel olevad tumedad laigud he..
Taastav ja nahalaike helestav kätekreem SPF 20 Aktiivkoost..
24.88€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper