Cleansers - cheri.ee

Cleansers - cheri.ee

Cleansers - cheri.ee

Cleansers - cheri.ee

Cleansers - cheri.ee
Cleansers - cheri.ee
Kategooriad

Cleansers

TÄIUSLIK PUHTUS
Uus konseptsioon näopuhastuses MARIA GALLAND-ilt. Poorisügavune puhastus
Täiuslik iluhoolitus algab põhjaliku näopuhastusega ning uus hooldav puhastus-sari MARIA GALLAND-ilt muutab selle tõeliseks naudinguks. Uued puhastustooted, mis sobivat kõikidele nahatüüpidele ja hooldustoimingutele, garanteerivad meeldejääva tundeelamuse. Sul on võimalus valida endale sobiv puhastusgeel, puhastuspiim või puhastuskreem, näovesi või geel-toniseerija, veega kasutatav või ilma - Sina ise otsustad, mis on Sulle kõige meeldivam. Uuenduslikud, parafiinivabad tooted eemaldavad nahalt meigi, surnud naharakud, higi rasu ja mustuse. Nende toime on õrn, kuid samas väga efektiivne ja sealjuures ei kahjustata nahka kaitsvat hüdrolipiidkihti. Uus tootesari tagab täiuslikult puhta naha!

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
HITT
Maria Galland 61-64 XL Comfort..
Puhastuspiim 400 ml + näovesi 400 ml kõikidele nahatüüpidele N 61 Erakordselt mahe puhastuspiim sobib kõikidele nahatüüpidele. Sobib ka silmameigi eemaldamiseks. EI SISALDA PARABEENE JA PARAFIINE!Vetika ja saialille ekstrakt tagavad ni..
Puhastuspiim 400 ml + näovesi 400 ml kõikidele nahatü..
96€
HITT
Maria Galland 60 Refreshing Cl..
Värskendav puhastusgeel Geel on tugeva puhastava toimega, samas naturaalsest suhkrust pindaktiivsed ained mõjuvad nahale erakordselt leebelt. Geelis sisalduvatest roosadest pärlikestest vabanevad A- ja E-vitamiin annavad hooldusele täiendavalt..
Värskendav puhastusgeel Geel on tugeva puhastava toimega, ..
38.80€
Maria Galland 61 Gentle Cleans..
Õrn puhastuspiim Erakordselt mahe puhastuspiim sobib kõikidele nahatüüpidele. Sobib ka silmameigi eemaldamiseks. Vetika- ja saialilleekstrakt tagavad niisutatuse ning rahustavad nahka puhastamise ajal. Parabeeni- ja parafiinivaba. Toimeaine..
Õrn puhastuspiim Erakordselt mahe puhastuspiim sobib kõiki..
35.20€
Maria Galland 65A Eye Makeup R..
Silmameigieemaldaja 2-faasiline silmameigieemaldaja. 125 ml - liiter 268,0 € Kaubamärk:  ► Maria Galland Sari: ► Cleansers Kategooria: ► Puhastusvahendid ..
Silmameigieemaldaja 2-faasiline silmameigieemaldaja. 12..
39.80€
Maria Galland 66 Gentle Exfoli..
Ensüümkoorija Vaha-tekstuuriga näokoorija ilma abrasiivsete osakesteta. Ensüüm subtilisine eemaldab leebelt surnud naharakud. Sobib ka tundlikule nahale. Parabeeni- ja parafiinivaba. Toimeained: Bakterite käärmisel saadud ensüümid K..
Ensüümkoorija Vaha-tekstuuriga näokoorija ilma abrasiivset..
36.30€
Maria Galland 67 Oil in Milk S..
Piimjas õli-kirgastav puhastaja Piimjas õli-kirgastav puhastaja. Mitte-rasvane puhastusõli sobib kõikidele nahatüüpidele. Eemaldab õrnalt meigi ning sisaldab päevalilleseemne ja riisituuma õlisid ning väärtuslikke taimeekstrakte, mis varustava..
Piimjas õli-kirgastav puhastaja Piimjas õli-kirgastav puha..
53.10€
Maria Galland 68 D-Tox Purifyi..
Puhastav kooriv mask Puhastav ja kooriv mask muudab naha säravaks – sobib kõikidele nahatüüpidele. Papaia ekstrakt ja papaia ensüümid lahustavad õrnalt surnud naharakud samal ajal looduslik mineraalsavi imab liigset rasu. Mädarõikapuu (Moringa..
Puhastav kooriv mask Puhastav ja kooriv mask muudab naha s..
55.10€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper