ALTER EGO ITALY - cheri.ee

ALTER EGO ITALY - cheri.ee

ALTER EGO ITALY - cheri.ee

ALTER EGO ITALY - cheri.ee

ALTER EGO ITALY - cheri.ee
ALTER EGO ITALY - cheri.ee
Kategooriad

ALTER EGO ITALY

SheWonder
 
Scalp Ritual
 
Urban Proof
 
Chromego
 
Arganikare Tropical
 
CureEgo
 
Color Mask
 
Hasty Too
 






















Alter Ego Italy on üks tuntumaid Itaalia premium juuksehooldusbrände, mis loodi 1988. aastal kogenud juuksestilistide poolt, et pakkuda kvaliteetseid ja loomingulisust võimaldavaid juuksehooldustooteid professionaalidele. Alter Ego Italy on alati olnud uuendusmeelne, käies trendidega kaasas ja neist ees ning Alter Ego Italy suurimaks trumbiks on juuste värvimiseks efektiivseid lahendusi pakkuvad sarjad ja professionaalsed juuksehooldustooted.

Täpsusta valikut

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Alter Ego Italy Egoline Chrome..
Tagab intensiivse kaitse värvitud juustele Kreem-palsami rikkalik tekstuur silub juukse kutiikulit, muutes juuksed pehmeks ja säravaks. Sisaldab shea-võid ja päevalilleseemneõli. Toidab, silub ja hoiab juuksed pehmed. Shea-või: • toidab, pehmendab..
Tagab intensiivse kaitse värvitud juustele Kreem-palsami rikka..
19.69€
Alter Ego Italy Egoline Chrome..
Kerge koostisega palsam värvitud juustele. Silub juukse pealispinda. Lihtsustab kammimist ilma juukseid raskeks muutmata. Koostis on rikastatud shea-võiga, mis jätab juuksed pehmeks ja siidiseks. Shea-või: • toidab, pehmendab ja kaitseb juukseid K..
Kerge koostisega palsam värvitud juustele. Silub juukse pealispin..
13.77€
Alter Ego Italy Egoline Chrome..
Rikkaliku konsistentsiga kreemjas šampoon sobib ideaalselt paksude, tõrksate ja kahuste juuste taltsutamiseks. Puhastab õrnalt nii keemiliselt töödeldud kui loomulikke juukseid. Shea-või: • toidab, pehmendab ja kaitseb juukseid Kasutamine: K..
Rikkaliku konsistentsiga kreemjas šampoon sobib ideaalselt paksud..
12.80€
Alter Ego Italy Egoline Chrome..
Vahtpalsam naturaalsetele, värvitud või pleegitatud blondidele, hallidele või valgetele juustele. Rikastatud violetse pigmendiga, mis neutraliseerib soovimatu kollasuse, andes juustele külma tooni. Kerge tekstuuriga vaht jätab juuksed pehmemaks ja s..
Vahtpalsam naturaalsetele, värvitud või pleegitatud blondidele, h..
15.81€
Alter Ego Italy Egoline Chrome..
Hõbepalsam sisaldab violetset pigmenti Võimendab juuste naturaalset või kosmeetilist tooni, muutes selle kirkamaks. Neutraliseerib soovimatud kollased alatoonid. Niisutab ja toidab juuksekiudu. Juuksed jäävad kerged, siidised ja säravad. Sisaldab ..
Hõbepalsam sisaldab violetset pigmenti Võimendab juuste natura..
19.69€
Alter Ego Italy Egoline Chrome..
Kollaseid alatoone neutraliseeriv šampoon Puhastab õrnalt ning võitleb tõhusalt soovimatute kollaste alatoonidega. Võimendab juuste sära. Säilitab kauakestva läike. Muudab juuksed siidiseks, lihtsasti kammitavaks ning puudutusele pehmeks. Sisaldab..
Kollaseid alatoone neutraliseeriv šampoon Puhastab õrnalt ning..
12.80€
Alter Ego Italy Egoline Curego..
Sprei fermenteeritud riisiveega aitab lisada juustele kohevust, mis teeb juuksed visuaalselt volüümikamaks, kergemaks ja hõlpsamini viimistletavaks. Kasutamine: Kanna peanahale ja juureosale, masseeri õrnalt ning jätka siis juuste viimistlemi..
Sprei fermenteeritud riisiveega aitab lisada juustele kohevust, m..
15.81€
Alter Ego Italy Egoline Curego..
Volüümivaht fermenteeritud riisiveega lisab juustele kohevust, muutes nende väljanägemise täidlasemaks, kergemaks ja hõlpsamini viimistletavaks. Kasutamine: Kanna juuksepikkusele ja -otstele ning jätka viimistlemisega. HOIATUS: Tuleohtlik aer..
Volüümivaht fermenteeritud riisiveega lisab juustele kohevust, mu..
25.51€
Alter Ego Italy Egoline Curego..
Kohevust lisav šampoon fermenteeritud riisiveega puhastab õrnalt, annab juustele kergust ja kohevust. Kasutamine: Kanna niiskele peanahale ja juustele, masseeri, loputa. Vajadusel korda protseduuri. Kaubamärk:  ► ..
Kohevust lisav šampoon fermenteeritud riisiveega puhastab õrnalt,..
13.77€
Alter Ego Italy Egoline Curego..
Modelleeriv vaht lokkis ja laines juustele, rikastatud fermenteeritud riisiveega. Muudab lokkis kiharad vetruvaks ja niisutatuks. Kasutamine: Jaota sobiv kogus toodet ühtlaselt šampooniga pestud rätikukuivadele juustele. Viimistle vastavalt s..
Modelleeriv vaht lokkis ja laines juustele, rikastatud fermenteer..
17.75€
Alter Ego Italy Egoline Curego..
Niisutav mask fermenteeritud riisiveega täiustab ja taltsutab lokkis või laines juukseid. Eriline tootevalem lisab juustele pehmust, sära ja vetruvust ilma neid raskeks muutmata. Kasutamine: Kanna juuksepikkusele ja -otstele, masseeri õrnalt...
Niisutav mask fermenteeritud riisiveega täiustab ja taltsutab lok..
19.69€
Alter Ego Italy Egoline Curego..
Šampoon lokkis või laines juustele, rikastatud fermenteeritud riisiveega. Taltsutab kahu, lisab kiharatele sära ja pehmust. Harutab juuksed, annab eraldatust ja vetruvust. Kasutamine: Kanna niiskele peanahale ja juustele, masseeri, loputa. Va..
Šampoon lokkis või laines juustele, rikastatud fermenteeritud rii..
13.77€
Alter Ego Italy Egoline Curego..
Juustesse jäetav vaht fermenteeritud riisivee ja hüaluroonhappega. Niisutab ja sulgeb juuste soomuskihi ilma juukseid raskeks jätmata. Kasutamine: Kanna spreilosjooni niisketele rätikukuivadele juustele, keskendudes enim juuksepikkusele ja -o..
Juustesse jäetav vaht fermenteeritud riisivee ja hüaluroonhappega..
17.75€
Alter Ego Italy Egoline Curego..
Restruktureeriv mask riisivee ja hüaluroonhappega annab juustele täidlust lisava efekti. Harutab pusad, niisutab ja tugevdab juukseid, jättes nad pehmeks, siidiseks ja läikivaks. Kasutamine: Kanna rätikukuivadele juustele, jäta mõjuma 5 minut..
Restruktureeriv mask riisivee ja hüaluroonhappega annab juustele ..
21.73€
Alter Ego Italy Egoline Curego..
Täidlust lisav šampoon fermenteeritud riisivee ja hüaluroonhappega. Tagab õrna puhastuse, varustab niisutusega ja toetab juuste elastsust, muutes juuksed märgatavalt täidlasemaks. Kasutamine: Kanna niiskele peanahale ja juustele, masseeri, l..
Täidlust lisav šampoon fermenteeritud riisivee ja hüaluroonhappe..
15.90€
Alter Ego Passion Color Mask N..
Tooniv mask, Nude Toitev värvihooldus juustele. Apelsini viljaliha ekstraktiga ja kontsentreeritud värvipigmentidega rikastatud maski koostis toidab juukseid ja lisab sära ning elavdab nii naturaalset kui kosmeetilist juuksevärvi. Aitab säilitada ..
Tooniv mask, Nude Toitev värvihooldus juustele. Apelsini vilja..
18.62€
Alter Ego Passion Color Mask P..
Tooniv mask, Pink Pearl Toitev värvihooldus juustele. Apelsini viljaliha ekstraktiga ja kontsentreeritud värvipigmentidega rikastatud maski koostis toidab juukseid ja lisab sära ning elavdab nii naturaalset kui kosmeetilist juuksevärvi. Aitab säil..
Tooniv mask, Pink Pearl Toitev värvihooldus juustele. Apelsini..
18.62€
Alter Ego Passion Color Mask I..
Tooniv mask, Intense Black Toitev värvihooldus juustele. Apelsini viljaliha ekstraktiga ja kontsentreeritud värvipigmentidega rikastatud maski koostis toidab juukseid ja lisab sära ning elavdab nii naturaalset kui kosmeetilist juuksevärvi. Aitab s..
Tooniv mask, Intense Black Toitev värvihooldus juustele. Apels..
18.62€
Alter Ego Passion Color Mask C..
Tooniv mask, Copper Sunset Toitev värvihooldus juustele. Apelsini viljaliha ekstraktiga ja kontsentreeritud värvipigmentidega rikastatud maski koostis toidab juukseid ja lisab sära ning elavdab nii naturaalset kui kosmeetilist juuksevärvi. Aitab s..
Tooniv mask, Copper Sunset Toitev värvihooldus juustele. Apels..
18.62€
Alter Ego Passion Color Mask S..
Tooniv mask, Spicy Chocolate Toitev värvihooldus juustele. Apelsini viljaliha ekstraktiga ja kontsentreeritud värvipigmentidega rikastatud maski koostis toidab juukseid ja lisab sära ning elavdab nii naturaalset kui kosmeetilist juuksevärvi. Aitab..
Tooniv mask, Spicy Chocolate Toitev värvihooldus juustele. Ape..
18.62€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper