Soengukreemid - cheri.ee

Soengukreemid - cheri.ee

Soengukreemid - cheri.ee

Soengukreemid - cheri.ee

Soengukreemid - cheri.ee
Soengukreemid - cheri.ee
Kategooriad

Soengukreemid

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
IdHair Curly Xclusive Soft Def..
Juuksekreem, naturaalsetele ja keemilistele lokkis juustele Kreem eraldab lokid ja annab neile kerge toe. Sisaldab läiget andvat kookoseõli ning niisutavat glütseriini ja pantenooli. Vegan koostisosad. Ei sisalda gluteeni, sulfaate, parabeene...
Juuksekreem, naturaalsetele ja keemilistele lokkis juustele ..
15.90€
IdHair ME Serum Cream
Seerumkreem Muudav juuksed siidiselt pehmeks ja säravaks! Seerumkreem tugevdab juukseid ja hoiab ära nende kahuseks muutumise. Kaitseb juukseid välise niiskuse eest. Kasutamine: kanna sõrmedega sobiv kogus toodet juuste pikkusele ja otst..
Seerumkreem Muudav juuksed siidiselt pehmeks ja säravaks! Se..
14.45€
IdHair ME Blow Dry Cream
Muudab föönitatud juuksed imeliselt siledaks ja säravaks! Kaitseb juukseid välise niiskuse eest. Kreem annab juustele kuumakaitse kuni 230°C, niisutab juukseid ja hoiab ära juuste kahuseks muutumise. Kasutamine: kanna niisketele juustele en..
Muudab föönitatud juuksed imeliselt siledaks ja säravaks! Kaits..
14.45€
IdHair ME Curl Cream
Rõhuta enda imelisi lokke või lainelisi juukseid! Keskmise hoiduvusega lokikreem niisutab juukseid, lisab juustele sära ja annab kuumakaitse. Kasutamine: kanna sobiv kogus lokikreemi niisketesse juustesse ning föönita või lase õhu käes kuiv..
Rõhuta enda imelisi lokke või lainelisi juukseid! Keskmise hoid..
14.45€
SOODUS
Alter Ego Italy Hasty Too Anti..
Juustesse jäetav termoaktiivne sprei elimineerib kahu ja teeb juuksed kuulekaks. Juustesse jäetav termoaktiivne sprei elimineerib kahu ja muudab juuksed kuulekaks. Spetsiaalne K-kompleksi tehnoloogia katab juuksed üliõhukese, kuid tõhusa kaitsekih..
Juustesse jäetav termoaktiivne sprei elimineerib kahu ja teeb juu..
13.39€ 12.05€
Matrix Total Results A Curl Ca..
Niisutav kreem lokkidele ja lainetele Matrix A Curl Can Dream niisutav kreem Manuka mee-ekstraktiga on mõeldud lokkide esile toomiseks. Juustesse jäetav lokikreem niisutab, annab lokkidele kauni vormi ega liimi juukseid kokku. Peamised eelised: ..
Niisutav kreem lokkidele ja lainetele Matrix A Curl Can Dream ..
39.67€
Matrix A Curl Can Dream Light ..
Lokke ja laineid esile tõstev kergekaaluline geel Lokke ja laineid esile tõstev kergekaaluline geel, mida on rikastatud lõunamürdimee-ekstraktiga, piiritleb lokke ja stiliseerib neid täiuslikult, samal ajal ei jäta see muredaid jääke ega muuda juu..
Lokke ja laineid esile tõstev kergekaaluline geel Lokke ja lai..
19.30€
Schwarzkopf BC Moisture Kick H..
Niisutav hoolduskreem Koostis niisutab ja taltsutab juuksed. Vegankoostis, ei sisalda SLS/SLES sulfaate, silikoone ega kunstlikke värvaineid Kasutamine: Kanna ühtlaselt niisketesse või kuivadesse juustesse. Ära loputa 150 ml - liiter&nb..
Niisutav hoolduskreem Koostis niisutab ja taltsutab juuksed. V..
20.27€
Schwarzkopf BC Moisture Kick C..
Niisutav lokikreem Niisutab, eraldab ja võimaldab lokkide ning lainete ümberkujundamise. Vegankoostis, ei sisalda SLS/SLES sulfaate, silikoone ega kunstlikke värvaineid. Kasutamine: Kanna rätikukuivadesse juustesse ja töötle kätega. Lase m..
Niisutav lokikreem Niisutab, eraldab ja võimaldab lokkide ning..
20.27€
HITT
Keratherapy Keratinfixx 20-in-..
Pähejäetav hooldus, 20 toimet ühes Pähejäetav hooldus keratiini, argaaniaõli ja kaaviariekstraktiga tugevdab ja toidab juukseid sügavuti juurtest otsteni. Totaalne muutumine Sinu juustele vaid üheainsa sammuga! Parandab märgatavalt juuste seisukor..
Pähejäetav hooldus, 20 toimet ühes Pähejäetav hooldus keratiin..
24.83€
HITT
Keratherapy Keratin Infused Da..
Silendav juuksekreem keratiiniga Silendav juuksekreem sisaldab toitvat segu aminohapetest, keratiinist ja kollageenist, mis aktiveeruvad kuumuse toimel. Kerabond-tehnoloogia tugevdab juuksekiude ning muudab juuksed siledaks ja elavaks. NB! Kreem t..
Silendav juuksekreem keratiiniga Silendav juuksekreem sisaldab..
28.32€
IdHair Elements Xclusive Blow ..
Soengukreem lokkis juustele Tõhus juustesse jäetav lokikreem, mis modelleerib ja taltsutab lokkis juuksed, muutes need läikivaks ja vetruvaks. Kasutamine: Võid kasutada nii kuivale kui märjale juuksele värskendamaks lokke ja eemaldamak..
Soengukreem lokkis juustele Tõhus juustesse jäetav lokikre..
14.74€
IdHair Mè Serum Cream
Muudav juuksed siidiselt pehmeks ja säravaks! Seerumkreem tugevdab juukseid ja hoiab ära nende kahuseks muutumise. Kaitseb juukseid välise niiskuse eest. Kasutamine: kanna sõrmedega sobiv kogus toodet juuste pikkusele ja otstele. Sobib kasu..
Muudav juuksed siidiselt pehmeks ja säravaks! Seerumkreem tugev..
14.45€
 Nioxin 3D Styling Thickening ..
Tihendav juuksesprei Tihendav juuksesprei lisab kohevust ja tuge täidlaste ja terve välimusega juuste saavutamiseks. Juukse läbimõõt: mikrosidemed täidlasema* lõpptulemuse saavutamiseks. Dermatoloogiliselt testitud (*võrreldes töötlemata juust..
Tihendav juuksesprei Tihendav juuksesprei lisab kohevust j..
29.29€
Schwarzkopf BC Volume Boost Pe..
Volüümi hooldusvaht õhukestele juustele Värskendab peenikesed juuksed ja annab neile volüümi. Koostis taastab juuksestruktuuri ja lisab lopsakust. Vegankoostis, ei sisalda SLS/SLES sulfaate, silikoone ega kunstlikke värvaineid. Sobilik veganitel..
Volüümi hooldusvaht õhukestele juustele Värskendab peenikese..
19.90€
Schwarzkopf Professional OSiS+..
Hoolduskreem + kerge & mittekleepuv tugi + annab volüümi + jätab juustest paksema mulje + vähendab kahusust + lihtne lahti kammida + kuumusekaitse kuni 230°C/kaitseb föönikuumuse eest. Vegankoostis*. Kasutamine: Kanna niisketes..
Hoolduskreem + kerge & mittekleepuv tugi + annab volüüm..
15.42€
Schwarzkopf Osis+ Mighty Matte
Mattkreem Mattkreem annab uskumatu tugevuse + võimas tekstuur ja eraldamisvõime + eriti matt lõpptulemus + hõlbus käsitleda ja hõlbus maha pesta. Kasutamine: Kanna kuivadesse juustesse. 85 ml - liiter 181,45 € Kaubamärk..
Mattkreem Mattkreem annab uskumatu tugevuse + võimas tekstuu..
16.39€
CHI Straight Guard
Juukseid siluv viimistluskreem Juukseid siluv viimistluskreem aitab siluda kontrollimatuid juukseid. Elimineerib kahu. Tagab kontrolli ja lisab juustele enneolematut läiget. Parabeenivaba. Ei ole testitud loomade peal. Kasutamine: Kanna v..
Juukseid siluv viimistluskreem Juukseid siluv viimistluskree..
19.79€
CHI Luxury Black Seed Oil Blow..
Silendav soengukreem kuumakaitsega Kerge koostisega juukseid silendav viimistluskreem aitab luua siledaid ja säravaid föönisoenguid. Kergelt fikseeriv niisutav soengukreem sisaldab mustköömneõli, mis elimineerib juustest kahu ja aitab hoida le..
Silendav soengukreem kuumakaitsega Kerge koostisega juukse..
19.59€
HITT
CHI Luxury Black Seed Oil Curl..
Kerge fikseeringuga viimistlev lokikreem Kerge fikseeringuga kreem-geel hoiab lokkis ja laines juukseid kontrolli all, toob lokid ja lained paremini esile, eraldab ning vähendab kahu. Toitev mustköömneõli tugevdab ja taastab juukseid läikiva j..
Kerge fikseeringuga viimistlev lokikreem Kerge fikseeringu..
22.99€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper