Toonivad maskid, shampoonid - cheri.ee

Toonivad maskid, shampoonid - cheri.ee

Toonivad maskid, shampoonid - cheri.ee

Toonivad maskid, shampoonid - cheri.ee

Toonivad maskid, shampoonid - cheri.ee
Toonivad maskid, shampoonid - cheri.ee
Kategooriad

Toonivad maskid, shampoonid

Täpsusta valikut

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
IdHair Xclusive Silver Treatme..
Süvahooldav juuksemask blondidele ja heledatele juustele. Sisaldab luksuslikku ametüsti ekstrakti ja lillasid värvipigmente, mis neutraliseerivad juustes kollaseid toone. Hooldab sügavuti ja lisab juustele imelise läike. VEGAN, GLUTEENI- ja PARA..
Süvahooldav juuksemask blondidele ja heledatele juustele. Si..
18.33€
Olaplex N° 8 Bond Intense Moi..
Ülikontsentreeritud parandav mask, mis sisaldab patendeeritud OLAPLEX Bond Building Tehnoloogiat, lisab juustele sära ja täidlust ning intensiivse niisutajana parandab ja silub kahjustunud juukseid. 2x rohkem sära 4x rohkem niisutust 6x rohkem sil..
Ülikontsentreeritud parandav mask, mis sisaldab patendeeritud OLA..
31.62€
Olaplex N° 4P Enhancer Toning..
Meie enimmüüdud, uuenenud kujul šampoon on loodud selleks, et täiustada blondi ilu. OLAPLEX nr 4P puhastab, parandab ja lisab niisutust. Perekonna uusim täiendus säilitab kõik naturaalse tooni eelised ja aitab saavutada täpselt õige tooni, et neut..
Meie enimmüüdud, uuenenud kujul šampoon on loodud selleks, et täi..
31.62€
SOODUS
Alter Ego Italy Chromego Color..
Juuksemask tagab intensiivse kaitse värvitud juustele Kreem-palsami rikkalik tekstuur silub juukse kutiikulit, muutes juuksed pehmeks ja säravaks. Sisaldab shea-võid ja päevalilleseemneõli. Toidab, silub ja hoiab juuksed pehmed. Shea-või: • to..
Juuksemask tagab intensiivse kaitse värvitud juustele Kreem-pa..
19.30€ 17.37€
SOODUS
Alter Ego Italy Chromego Silve..
Kollaseid alatoone neutraliseeriv šampoon Puhastab õrnalt ning võitleb tõhusalt soovimatute kollaste alatoonidega. Võimendab juuste sära. Säilitab kauakestva läike. Muudab juuksed siidiseks, lihtsasti kammitavaks ning puudutusele pehmeks. Sisal..
Kollaseid alatoone neutraliseeriv šampoon Puhastab õrnalt ning..
12.51€ 11.26€
SOODUS
Alter Ego Italy Chromego Silve..
Hõbepalsam sisaldab violetset pigmenti Võimendab juuste naturaalset või kosmeetilist tooni, muutes selle kirkamaks. Neutraliseerib soovimatud kollased alatoonid. Niisutab ja toidab juuksekiudu. Juuksed jäävad kerged, siidised ja säravad. Sisald..
Hõbepalsam sisaldab violetset pigmenti Võimendab juuste natura..
19.30€ 17.37€
SOODUS
Alter Ego Italy Chromego Silve..
Kollast tooni vähendav vaht blondidele, hallidele, valgetele juustele Kollast tooni vähendav vaht blondidele, hallidele, valgetele, loomulikult heledatele, blondeeritud ja pleegitatud juustele. Sisaldab kõrges kontsentratsioonis violetset pig..
Kollast tooni vähendav vaht blondidele, hallidele, valgetele ..
15.42€ 13.88€
SOODUS
Alter Ego Italy Anti-Orange Sh..
Oranži tooni neutraliseeriv šampoon Kaitseb värvitud pruune juukseid. Koostis sisaldab sinist pigmenti. Neutraliseerib tõhusalt soovimatuid vasekarva toone. Muudab juuksed säravamaks. Juuksed on siidised ja hõlpsasti kammitavad. Kasutamine:&nbs..
Oranži tooni neutraliseeriv šampoon Kaitseb värvitud pruune ju..
12.22€ 11€
SOODUS
Alter Ego Italy Anti-Orange Co..
Oranži tooni neutraliseeriv palsam Toitev palsam on spetsiaalselt mõeldud värvitud pruunidele juustele. Koostis sisaldab sinist pigmenti. Neutraliseerib tõhusalt soovimatuid vasekarva toone. Tõstab esile loomulikku värvi. Niisutab ja toidab juukse..
Oranži tooni neutraliseeriv palsam Toitev palsam on spetsiaals..
15.71€ 14.14€
SOODUS
Alter Ego Italy Anti-Red Shamp..
Punast tooni neutraliseeriv šampoon Kaitseb värvitud pruune juukseid. Koostis sisaldab rohelist pigmenti. Neutraliseerib tõhusalt soovimatuid punaseid toone. Muudab juuksed säravamaks ja läikivamaks. Juuksed on siidised ja hõlpsasti kammitavad. ..
Punast tooni neutraliseeriv šampoon Kaitseb värvitud pruune ju..
12.22€ 11€
SOODUS
Alter Ego Italy Anti-Red Condi..
Punast tooni neutraliseeriv palsam Toitev palsam on spetsiaalselt mõeldud värvitud pruunidele juustele. Koostis sisaldab rohelist pigmenti. Neutraliseerib tõhusalt soovimatuid punaseid toone. Tõstab esile loomulikku värvi. Niisutab ja toidab juuks..
Punast tooni neutraliseeriv palsam Toitev palsam on spetsiaals..
15.71€ 14.14€
Sim SensiDO Match - Vivid Turq..
Tooniv juuksemask. Intensiivsed värvipigmendid, millega loote juustesse särava, kauakestva türkiissinise šokivärvi. - Vivid Turquoise (Intensive) KeraGuardi toimeained niisutavad ja hooldavad juukseid tõhusalt, muutes need siidiselt pehmeks,..
Tooniv juuksemask. Intensiivsed värvipigmendid, millega loote ju..
15.42€
Sim SensiDO Match - Vibrant Vi..
Tooniv juuksemask. Intensiivsed värvipigmendid, millega loote juustesse särava ja kauakestva lillaka šokivärvi - Vibrant Violet (Intensive) Sobib ka lillaka juuksevärvi säilitamiseks. KeraGuardi toimeained niisutavad ja hooldavad juukseid tõhusal..
Tooniv juuksemask. Intensiivsed värvipigmendid, millega loote ju..
15.42€
HITT
Sim SensiDO Match - Sweet Peac..
Tooniv juuksemask heledatele juustele - Sweet Peach (Pastel) Annab juustele pastelse virsiku tooni. KeraGuardi toimeained niisutavad ja hooldavad juukseid tõhusalt, muutes need siidiselt pehmeks, läikivaks ja kergesti käsitletavaks. Annab juustele..
Tooniv juuksemask heledatele juustele - Sweet Peach (Pastel) A..
15.42€
HITT
Sim SensiDO Match - Super Pink..
Tooniv juuksemask heledatele ja roosa värvi juustele - Super Pink (Neon) ​​​​​​​Annab juustele intensiivse särava neoonroosa tooni, mis helendab UV-valguses. KeraGuardi toimeained niisutavad ja hooldavad juukseid tõhusalt, muutes need siidiselt pe..
Tooniv juuksemask heledatele ja roosa värvi juustele - Super Pink..
15.42€
Sim SensiDO Match - Perfect Pe..
Tooniv juuksemask heledatele ja triibutatud juustele - Perfect Pearl (Pastel) ​​​​​​​Neutraliseerib juuste soojad nüansid ja annab juustele pärlikarva tooni. KeraGuardi toimeained niisutavad ja hooldavad juukseid tõhusalt, muutes need siidiselt pe..
Tooniv juuksemask heledatele ja triibutatud juustele - Perfect Pe..
15.42€
HITT
Sim SensiDO Match - Lovely Ros..
Tooniv juuksemask heledatele juustele - Lovely Rose Gold (Pastel) ​​​​​​​Annab juustele pastelse roosakuldse tooni. KeraGuardi toimeained niisutavad ja hooldavad juukseid tõhusalt, muutes need siidiselt pehmeks, läikivaks ja kergesti käsitletavaks..
Tooniv juuksemask heledatele juustele - Lovely Rose Gold (Pastel)..
15.42€
HITT
Sim SensiDO Match - Illuminati..
Tooniv juuksemask heledatele, triibutatud ja hallidele juustele - Illuminating Platinum (Natural) ​​​​​​​Säilitab juustes jaheda tooni ja neutraliseerib soovimatu kollasuse, muutes samal ajal juuksevärvi heledamaks. KeraGuardi toimeained niisutava..
Tooniv juuksemask heledatele, triibutatud ja hallidele juustele -..
15.42€
Sim SensiDO Match - Honey Copp..
Tooniv juuksemask heledatele ja värvitud juustele - Honey Copper (Natural) ​​​​​​​Annab juustele kauni kuld-vase tooni. KeraGuardi toimeained niisutavad ja hooldavad juukseid tõhusalt, muutes need siidiselt pehmeks, läikivaks ja kergesti käsitleta..
Tooniv juuksemask heledatele ja värvitud juustele - Honey Copper ..
15.42€
Sim SensiDO Match - Gorgeous B..
Tooniv juuksemask - Gorgeous Blue (Intensive) ​​​​​​​Intensiivsed värvipigmendid, millega loote juustesse kauakestva imelise sinise šokivärvi. KeraGuardi toimeained niisutavad ja hooldavad juukseid tõhusalt, muutes need siidiselt pehmeks, läikivak..
Tooniv juuksemask - Gorgeous Blue (Intensive) ​​​​​​​Intensiiv..
15.42€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper