Lokkis juustele - cheri.ee

Lokkis juustele - cheri.ee

Lokkis juustele - cheri.ee

Lokkis juustele - cheri.ee

Lokkis juustele - cheri.ee
Lokkis juustele - cheri.ee
Kategooriad

Lokkis juustele

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Schwarzkopf Oil Ultime Argan &..
Šampoon,   Sisaldab 100% naturaalseid, puhastatud argaania- ja kaktusviljaõli. Šampoon puhastab normaalsed ja paksemad juuksed. Luksuslik ja äärmiselt kerge koostis taastab, silub ja annab suurepärase läike. Kasutamine: Kanna nii..
Šampoon,   Sisaldab 100% naturaalseid, puhastatud ar..
18.72€
SOODUS
Alter Ego Italy CureEgo Silk O..
Rikkaliku konsistentsiga kreemjas šampoon Sobib ideaalselt paksude, tõrksate ja kahuste juuste taltsutamiseks. Puhastab õrnalt nii keemiliselt töödeldud kui loomulikke juukseid. Vahemere vägiheina õied: • võimendavad juuste sära • kaitsevad U..
Rikkaliku konsistentsiga kreemjas šampoon Sobib ideaalselt pak..
17.36€ 15.62€
SOODUS
Alter Ego Italy Chromego Color..
Rikkaliku konsistentsiga kreemjas šampoon värvitud juustele Rikkaliku konsistentsiga kreemjas šampoon sobib ideaalselt paksude, tõrksate ja kahuste juuste taltsutamiseks. Puhastab õrnalt nii keemiliselt töödeldud kui loomulikke juukseid. Shea-v..
Rikkaliku konsistentsiga kreemjas šampoon värvitud juustele Ri..
12.51€ 11.26€
CHI ShineCare Smoothing Shampo..
Silendav šampoon Hoia niiskusest põhjustatud kahu kontrolli all ning ütle „Hüvasti!“ tuhmidele ja läiketa juustele. Šampoon silub katkiseid juukseotsi, annab juustele kohese läike ning niisutab, muutes need erakordselt siledaks ja hoolitsetuks. ..
Silendav šampoon Hoia niiskusest põhjustatud kahu kontrolli ..
19.79€
Matrix Instacure Anti-Breakage..
Juuste katkemist takistav šampoon Juuste katkemist takistav šampoon vedelproteiinidega taastab juuksekarva tugevuse ning vähendab kuivade, haprate ja kahjustunud juuste katkemist. Täienda hooldust Instacure Anti-Breakage sarja palsami ja spreiga, ..
Juuste katkemist takistav šampoon Juuste katkemist takistav ša..
15.42€
Matrix A Curl Can Dream Shampo..
Šampoon lokkis ja lainelistele juustele Lokkis ja lainelistele juustele mõeldud šampoon, mida on rikastatud tõhusalt puhastava lõunamürdimee-ekstraktiga. Eemaldab juustele kogunenud jäägid ning säilitab juuste lokkivuse. Põhikomponent - Lõunamürdi..
Šampoon lokkis ja lainelistele juustele Lokkis ja lainelistele..
15.42€
HITT
Nook Pompelmo Rosa & Kiwi ..
Taaselustav ja elastsust lisav šampoon lokkis ja laines juustele Pehme kreemja tekstuuriga šampoon on valmistatud taimepõhistest pindaktiivsetest ainetest, mis õrnalt puhastavad nii juukseid kui peanahka, häirimata seejuures nende loomulikku t..
Taaselustav ja elastsust lisav šampoon lokkis ja laines juust..
15.42€
Envie Keratin Shampoo
Ülihooldav kreemjas šampoon värvitud ja kahjustatud juustele Sobib kõikidele juuksetüüpidele, ideaalne värvitud ja kahjustatud juustele. Keratiin taaselustab juukse loomuliku kaitsekihi, annab elastsuse ja vähendab juuste murdumist. Kasutamine:..
Ülihooldav kreemjas šampoon värvitud ja kahjustatud juustele S..
14.84€
HITT
Schwarzkopf BC Moisture Kick S..
Šampoon kuivadele juustele Puhastab õrnatoimeliselt normaalsed, kuivad ja lokkis juuksed. Koostis aitab säilitada optimaalse niiskustasakaalu ja annab juustele paindliku kerguse. Vegankoostis, ei sisalda SLS/SLES sulfaate, silikoone ega kunstlik..
Šampoon kuivadele juustele Puhastab õrnatoimeliselt normaals..
14.45€
HITT
Davines LOVE Curl Enhancing Sh..
Šampoon lokkis juustele Šampoon lainelistele ja lokkis juustele, mis muudab lokkis juuksed elastseks, pehmeks ja pusavabaks. Sisaldab rikkalikult proteiine, B-vitamiine, E-vitamiine, küllastamata rasvu, magneesiumit, rauda, kaaliumit, vaske ja fos..
Šampoon lokkis juustele Šampoon lainelistele ja lokkis juustel..
15.52€
HITT
 Davines LOVE Smoothing Shampo..
Šampoon tõrksatele juustele Silendav šampoon, mis puhastab juuksed õrnalt ning soodustab sirgendamist. Sisaldab Minuta oliivi ekstrakti. Rasvhapete ja vitamiinidega rikastatud tooted muudavad juuksed elastsemaks ja pehmemaks. Sulfaadi ja parabeeni..
Šampoon tõrksatele juustele Silendav šampoon, mis puhastab juu..
15.52€
SOODUS
Alter Ego Italy Length Treatme..
Šampoon lokkis juustele Puhastava ja niisutava tootevalemiga šampoon aitab rõhutada lokkis juuste tekstuuri ning võitleb kahuga. Lisab juustele sära ja pehmust. Sobib ideaalselt laines ja lokkis juuste hoolduseks. Sisaldab 98% looduslikke koostiso..
Šampoon lokkis juustele Puhastava ja niisutava tootevalemiga š..
12.22€ 11€
Inebrya Ice Cream Curl Shampoo
Šampoon lokkis juustele Puhastab juukseid õrnalt, neid samal ajal niisutades, andes sära ja vetruvust. Šampooni tootevalem vähendab kahu ja taastab lokkide kauni kuju, jättes need pehmeks, kergeks ja elujõuliseks. Inebrya Ice Cream Curly Plus o..
Šampoon lokkis juustele Puhastab juukseid õrnalt, neid samal a..
8.83€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper