Ei sisalda SLES SLS parafiini ja parabeene - cheri.ee

Ei sisalda SLES SLS parafiini ja parabeene - cheri.ee

Ei sisalda SLES SLS parafiini ja parabeene - cheri.ee

Ei sisalda SLES SLS parafiini ja parabeene - cheri.ee

Ei sisalda SLES SLS parafiini ja parabeene - cheri.ee
Ei sisalda SLES SLS parafiini ja parabeene - cheri.ee
Kategooriad

Ei sisalda SLES SLS parafiini ja parabeene

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Inebrya Ice Cream Frequent Bes..
Kahefaasiline õli niisutab ja lisab juustele sära. Eemaldab kahu, muutes juuksed kogu pikkuses ja otstes võrratult siidiseks. Ei tee juukseid raskeks. Inebrya Ice Cream Refreshing on täielik tootesari sagedaseks kasutamiseks mõeldud juuksehoold..
Kahefaasiline õli niisutab ja lisab juustele sära. Eemaldab ka..
24.90€
Inebrya Shecare Glazed Fluid
Hooldav juukseõli sisaldab hüaluroonhapet, mis kaitseb juukseid ja moodustab juustele ülipeene kile. Silub juuste kutiikulat, muutes juuksed säravaks, siidiseks ja viimistletuks. Sobib ideaalselt kasutamiseks pärast juuste viimistlemist. Pakend on..
Hooldav juukseõli sisaldab hüaluroonhapet, mis kaitseb juuksei..
19.80€
HITT
Inebrya Ice Cream Relax Scalp ..
Peanahka kooriv hooldustoode, mis turgutab stressis peanahka ja tuhmunud juukseid. Eemaldab kõõma ja mustuse taastades heaolutunde. Inebrya Ice Cream Relax sarjas on esindatud peanahka puhastavad hooldustooted, mis taastavad peanaha heaolutunde ni..
Peanahka kooriv hooldustoode, mis turgutab stressis peanahka j..
11.90€
Ice Cream Keratin Restructurin..
Hooldav juukseõli keratiiniga Ideaalne kuivadele, kahustele ning keemiliselt töödeldud juustele. Kaitseb juuksetüve niiskuse mõju ja kahu eest, sulgedes ja siludes kutiikulit ja lõhenenud juukseotsi. Toode ei sisalda SLS-/SLES-ühendeid ning o..
Hooldav juukseõli keratiiniga Ideaalne kuivadele, kahuste..
22.99€
Olaplex N°0 Intensive Bond Bu..
Kasutage kaheosalist süsteemi kahjustatud juustele üks kord nädalas või kaks kuni kolm korda nädalas Parima tulemuse saavutamiseks konsulteeri oma juuksuriga ning kombineeri No.0 koduhooldus salongis pakutava OLAPLEX hooldusega. Parandab koos No...
Kasutage kaheosalist süsteemi kahjustatud juustele üks kord näda..
31.62€
Olaplex N° 9 Bond Protector N..
OLAPLEX®-tehnoloogiaga mitmekülgselt kasulik juuksesidemeid kaitsev ja toitev juukseseerum. See silikoonivaba ja antioksüdantidega rikastatud seerum, mis sisaldab kuumakaitset, aitab lisaks kaitsta ja täiustada kõiki juuksetüüpe ning tekstuure, jä..
OLAPLEX®-tehnoloogiaga mitmekülgselt kasulik juuksesidemeid kaits..
31.62€
HITT
Nook Castagna & Equiseto S..
Juukseid tugevdav seerum pikkadele juustele ja katkevatele juukseotstele Kerge tekstuuriga. Silikoonivaba koostisega. Pehme kreemja tekstuuriga seerum moodustab juuksepinnale kaitsekihi, muutes pikkad juuksed ja juukseotsad vastupidavamaks ning ..
Juukseid tugevdav seerum pikkadele juustele ja katkevatele juuk..
17.75€
HITT
Nook Pompelmo Rosa & Kiwi ..
Taaselustav ja elastsust lisav seerum lokki ja laines juustele Tõeline ilueliksiir, mis teeb lokid vetruvaks ja annab loomuliku tuge. Roosa greibi ja kiivi ekstraktid muudavad juuksed säravaks, terveks ja niisutatuks. Võib kanda nii niisketele k..
Taaselustav ja elastsust lisav seerum lokki ja laines juustele ..
19.90€
Nook Zucca & Luppolo Smoot..
Silendava toimega hoolduskreem sirgetele ja kahustele juustele Uudne tootevalem ja kreemjas tekstuur moodustab juustele tõhusa kaitsekihi, ilma juukseid raskeks muutmata. Silikoonivaba koostis silub ja kaitseb juukseid kuumade elektritarvikute k..
Silendava toimega hoolduskreem sirgetele ja kahustele juustele ..
19.90€
Inebrya Color Perfect Protecti..
Juukseõli  Juukseõli eriline tootevalem muudab juuksed säravaks ja läikivaks esimesest kasutuskorrast alates. Sobib veganitele. Kasutamine: Pihustage viimistlustoodet kuivade juuste otstele. Ärge loputage. Hoiatus! Süttimisoht! Mitte pihusta..
Juukseõli  Juukseõli eriline tootevalem muudab juuksed sä..
25.90€
Inebrya Color Perfect Protecti..
Stabiliseerib juuksevärvi  Color Perfect värvikinniti koostises sisalduvad punavetikad ja naatriumglükonaat pikendavad värvi püsivust ja intensiivsust. Spetsiaalse molekuliga rikastatud tootevalem neutraliseerib ebameeldiva ammoniaagilõhna ja..
Stabiliseerib juuksevärvi  Color Perfect värvikinniti koo..
17.95€
Schwarzkopf BC Color Freeze Sh..
Läiget andev seerum kuumakaitsega Silub ja tugevdab juuksestruktuuri, samas pikendab värvikestvust. Kaitseb föönikuumuse eest. Vegankoostis, ei sisalda SLS/SLES sulfaate, silikoone ega kunstlikke värvaineid.Kasutamine: Kanna ühtlaselt rätikuk..
Läiget andev seerum kuumakaitsega Silub ja tugevdab juuksestru..
20.27€
HITT
Inebrya Shecare Extra Shine Lo..
Pähejäetav hooldus kahjustatud juustele Pähejäetav hooldus taimse keratiiniga teeb erakordselt säravaks ja siidiseks ka kõige tõrksamad juuksed. Toime: - Sära andev ja toitev toime - Soovitatav: lokkis, kahustele, kahjustatud, töödeldud ja eluj..
Pähejäetav hooldus kahjustatud juustele Pähejäetav hooldus tai..
37.90€
 Olaplex N° 7 Bonding Oil
Juustesse jäetav õli Kõrgelt kontsentreeritud imekerge taastav viimistlusõli. Suurendab oluliselt sära, pehmust ja värvi erksust. Vähendab juuste lendlevust ja kahu. Kaitseb kuni 230° kuumuse eest. Sobilik ja kasulik kõigile juuksetüüpidele. Parab..
Juustesse jäetav õli Kõrgelt kontsentreeritud imekerge taastav..
31.62€
Olaplex N° 3 Hair Perfector
Hooldustoode koduseks kasutamiseks Hooldustoode koduseks kasutamiseks peale Olaplex hooldust. Olaplex on esimene rahvusvaheliselt tunnustatud professionaalne juuksehooldustoode, mis võimaldab kaitsta juukseid erinevatel keemilistel protseduurid..
Hooldustoode koduseks kasutamiseks Hooldustoode koduseks kasut..
31.62€
Biosilk Hydrating Therapy Mara..
Maracuja juukseõli Niisutav maracuja õli juukseseerum sisaldab A- ja C-vitamiine. Pehmendab, silub ja tervendab kahjustatud ja raskesti kammitavaid juukseid. Muudab juuksed teemantsäravaks. Parabeenivaba. Kasutamine: Kanna väike kogus ..
Maracuja juukseõli Niisutav maracuja õli juukseseerum sisa..
27.55€
HITT
 Biosilk Silk Therapy Lite
Taastav juuksehooldusseerum Ülikerge koostisega pähejäetav juuksehooldusseerum muudab õhukesed ja peened juuksed enneolematult siledaks ja siidiseks, jätmata õliseid jälgi ning raskust lisamata. Parabeenivaba. Kasutamine: Loksuta korra..
Taastav juuksehooldusseerum Ülikerge koostisega pähejäetav..
20.18€
 Biosilk Silk Therapy Original
Pähejäetav seerum kõikidele juuksetüüpidele Pähejäetav seerum kõikidele juuksetüüpidele aitab taastada, siluda ja kaitsta juukseid ilma neid raskeks tegemata. Täidab juuste soomuskihis olevad tühimikud ja muudab juuksed siledaks. Aitab ennetad..
Pähejäetav seerum kõikidele juuksetüüpidele Pähejäetav see..
36.08€
HITT
CHI Keratin Silk Infusion
Pähejäetav seerum kahjustatud juustele Argaaniaõliga juukseotsaseerum parandab ja niisutab kahjustatud ja kuivi juukseid. Looduslik keratiin taastab juuksestruktuuri seestpoolt, siid tungib sügavale juuksekarva sisse ning aitab säilitada juust..
Pähejäetav seerum kahjustatud juustele Argaaniaõliga juuks..
22.31€
HITT
CHI Argan Oil
Argaaniaõli kahjustatud juustele Kerge ning kiiresti imenduva koostisega juukseõli argaania- ja moringaõlidest on spetsiaalselt välja töötatud tuhmide ja kahjustatud juuste niisutamiseks ja terve väljanägemise taastamiseks. Antioksüdantide- ja..
Argaaniaõli kahjustatud juustele Kerge ning kiiresti imend..
29.90€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper