Juuksevahud - cheri.ee

Juuksevahud - cheri.ee

Juuksevahud - cheri.ee

Juuksevahud - cheri.ee

Juuksevahud - cheri.ee
Juuksevahud - cheri.ee
Kategooriad

Juuksevahud

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Schwarzkopf Session Label The ..
Juuksevaht Kujundab ja annab juustele täidluse ning volüümi. Veganitoode. Ei sisalda loomset päritolu koostisosi. Kasutamine: Enne kasutamist raputa korralikult. Hoia pakendit püstiasendis. Pihusta lühiannustena niisketesse juustesse- tü..
Juuksevaht Kujundab ja annab juustele täidluse ning volüümi...
21.73€
Inebrya Ice Cream Curl Mousse
Modelleeriv vaht  lokkidele Ilma gaasita modelleeriv vaht toob esileloki kuju ja niisutab igat tüüpi lokkis ja laines juukseid. Vaigukompleksit sisaldav tootevalem loob juuksepinnale nähtamatu kihi, mis kaitseb juust ebasoodsate keskkonnategu..
Modelleeriv vaht  lokkidele Ilma gaasita modelleeriv vaht..
17.90€
IdHair Curly Xclusive Strong D..
Juuksevaht  Lokkidele, mis vajavad tugevat hoidvust, kuid soovivad ka tuule käes lehvida. Tootes sisalduv argaania õli muudab juuksed siledaks ning pantenool niisutab ja hooldab. Vegan koostisosad. Ei sisalda gluteeni, sulfaate, parabeen..
Juuksevaht  Lokkidele, mis vajavad tugevat hoidvust, ..
15.90€
SOODUS
Alter Ego Italy CureEgo Whippe..
Pehme kreemja konsistentsiga juuksevaht Toidab ja niisutab juukseid, muutes nad läikivaks ja pehmeks. Viinamarjaväädi essents: • suurendab juuste elastsust • taastab kahjustunud juukseid • takistab juuste murdumist Kasutamine: Raputa..
Pehme kreemja konsistentsiga juuksevaht Toidab ja niisutab juu..
15.42€ 13.88€
SOODUS
Alter Ego Italy Chromego Silve..
Kollast tooni vähendav vaht blondidele, hallidele, valgetele juustele Kollast tooni vähendav vaht blondidele, hallidele, valgetele, loomulikult heledatele, blondeeritud ja pleegitatud juustele. Sisaldab kõrges kontsentratsioonis violetset pig..
Kollast tooni vähendav vaht blondidele, hallidele, valgetele ..
15.42€ 13.88€
Four Reasons The Original Volu..
Kohevust andev soenguvaht Lisab kohevust ja paindliku elastse toe. Muudab juuksed õhuliseks ja kaunilt läikivaks. Sisaldab ingverijuure ekstrakti. Kasutamine: Loksuta enne kasutamist, pihusta vaht käetele ja seejärel kanna juustele, kuivat..
Kohevust andev soenguvaht Lisab kohevust ja paindliku elastse ..
13.48€
 IdHair Elements Xclusive Blow..
Fiiberkiududega juuksevaht Imeline juuksevaht, mis sisaldab struktuuri ja kohevust andvaid fiiberkiude. Kasutamine: Enne juustele kandmist hõõru vahtu käte vahel, see aktiveerib tootes sisalduvad fiiberkiud. Võid kasutada nii kuivadel ..
Fiiberkiududega juuksevaht Imeline juuksevaht, mis sisalda..
14.74€
 IdHair Elements Xclusive Blow..
Soenguvaht Imeline soenguvaht, mis annab kauakestva volüümi ja kohevuse soengule. Ideaalne ka lokkide modelleerimiseks ja esiletoomiseks. Kasutamine:  Enne kasutamist loksuta hoolikalt. Pihusta vaht peopesale ning seejärel kanna pestu..
Soenguvaht Imeline soenguvaht, mis annab kauakestva volüüm..
14.74€
 IdHair Mè Fibre Mousse
Väljenda enda kohevat ja erilist stiili! Fiibervaht lisab juustele tekstuuri ja sära, niisutab juukseid ja annab kuumakaitse. Kasutamine: raputa enne kasutamist, pihusta vaht käetele ja seejärel kanna niisketele juustele, modelleeri oma soo..
Väljenda enda kohevat ja erilist stiili! Fiibervaht lisab juust..
14.45€
 Nioxin 3D Styling Bodifying F..
Kohevust lisav juuksevaht Kohevust andev juuksevaht lisab kontrollitavat kohevust ja tuge täidlasema ja tihedama* välimusega juuste saavutamiseks. Juukse läbimõõt: mikrosidemed täidlasema* lõpptulemuse saavutamiseks. Dermatoloogiliselt testitu..
Kohevust lisav juuksevaht Kohevust andev juuksevaht lisab ..
29.29€
 Four Reasons No Nothing Sensi..
Juuksevaht tundlikule peanahale Lõhnavaba juuksevaht tundlikule peanahale. Annab soengule elastse kuid tugeva püsivuse. Lisab lopsakust ja kauni läike. Jätab juuksed siledaks ja eemaldab kräsu.100% VEGAN. HOIDVUS: 3. Ei sisalda parfüüme, lõhnaai..
Juuksevaht tundlikule peanahale Lõhnavaba juuksevaht tundlik..
14.45€
Schwarzkopf BC Volume Boost Pe..
Volüümi hooldusvaht õhukestele juustele Värskendab peenikesed juuksed ja annab neile volüümi. Koostis taastab juuksestruktuuri ja lisab lopsakust. Vegankoostis, ei sisalda SLS/SLES sulfaate, silikoone ega kunstlikke värvaineid. Sobilik veganitel..
Volüümi hooldusvaht õhukestele juustele Värskendab peenikese..
19.90€
Schwarzkopf Professional OSiS+..
Eriti tugev juuksevaht + eriti tugev tugi + volüümikama & täidlasema tundega juuksed + loomulik läige + taltsutab kahused juuksed + vähendab elektrilisust + kuumusekaitse kuni 230 °C. Vegankoostis*. Kasutamine: Enne kasutamist ..
Eriti tugev juuksevaht + eriti tugev tugi + volüümikama &am..
15.42€
Schwarzkopf Silhouette Super H..
Eriti tugev soenguvaht Eriti tugev soenguvaht soengule väga tugeva toe andmiseks. Kasutamine: Raputa pudelit enne kasutamist. Kanna toodet rätikukuivadesse juustesse. 200 ml - liiter 57,72 € Kaubamärk:  ► ..
Eriti tugev soenguvaht Eriti tugev soenguvaht soengule väga ..
12.51€
Schwarzkopf Silhouette Flexibl..
Kerge soenguvaht Kerge soenguvaht paindliku ja kestva toe andmiseks. Kasutamine: Raputa pudelit enne kasutamist. Kanna toodet rätikukuivadesse juustesse. 200 ml - liiter 57,72 € Kaubamärk:  ► Schwarzkopf P..
Kerge soenguvaht Kerge soenguvaht paindliku ja kestva toe an..
12.51€
Davines More Inside Volume Boo..
Voolümivaht Keskmise hoiakuga, kerge tekstuuriga kreemjas vaht. Vaht, mis annab juustele täidluse, volüümi ja läike. Sellel on erakordne hooldav toime. Pehme ja märja stiili soengud. Parabeenide ja värviainete vaba. Kasutamine: Kanda ühtla..
Voolümivaht Keskmise hoiakuga, kerge tekstuuriga kreemjas vaht..
20.37€
HITT
Davines More Inside Curl Moist..
Lokivaht Keskmise hoiakuga kreemjas, kompaktne vaht. Puudutusele kerge ning kauakestev. Annab lokkis juustele vaid ühe pihustusega elastsuse ja pehmuse ilma neid raskeks muutmata. Parabeenide ja värviainete vaba. Kasutamine: Kanda ühtlasel..
Lokivaht Keskmise hoiakuga kreemjas, kompaktne vaht. Puudutuse..
20.81€
Sim DS Volume Mousse
Soenguvaht Parfüümivaba tugevat kinnitust andev soenguvaht. Annab juustele paindliku toe, lisab volüümi ning juuksed tunduvad tihedamad. Võimendab juuste loomulikku sära ja eemaldab juustest staatilist elektrit. UV-kaitse aitab kaitsta juuksevärvi..
Soenguvaht Parfüümivaba tugevat kinnitust andev soenguvaht. An..
14.45€
SOODUS
Alter Ego Italy Length Treatme..
Modelleeriv juuksevaht lokkis juustele Modelleeriv juuksevaht sisaldab vaigukompleksit, mis annab lokkis ja laines juustele vetruvuse ja elastsuse. Jätab juuksed kergeks ja kohevaks. Sisaldab 98% looduslikke koostisosi. Juuksesõbralik koostis, mi..
Modelleeriv juuksevaht lokkis juustele Modelleeriv juuksevaht ..
16.49€ 14.84€
SOODUS
Alter Ego Italy Hasty Grip It ..
Tugev antistaatiline juuksevaht Tugev antistaatiline juuksevaht kõikidele juuksetüüpidele. Annab kestva kohevuse, tugeva hoidvuse ja kerge läike. Sobib föönitamise alla kestva hoiaku saavutamiseks. Kanepiseemneõli niisutab, taastab elastsust ning ..
Tugev antistaatiline juuksevaht Tugev antistaatiline juuksevah..
14.16€ 12.74€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper