Viimistlus - cheri.ee

Viimistlus - cheri.ee

Viimistlus - cheri.ee

Viimistlus - cheri.ee

Viimistlus - cheri.ee
Viimistlus - cheri.ee
Kategooriad

Viimistlus

Täpsusta valikut

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Schwarzkopf Professional OSiS+..
Soengupasta + keskmine tugi + püsiv volüüm + tüvelt tõstmine + paksema juukse tunne + kerge tekstuur. Vegankoostis *. Kasutamine: Kanna kuivadesse juustesse ning kujunda. Niisketesse juustesse ja föönita, samas sõrmedega juukseid kujunda..
Soengupasta + keskmine tugi + püsiv volüüm + tüvelt tõstmine..
17.75€
Schwarzkopf Professional OSiS+..
Juuksegeel lokkis juustele + geeljas koostis + keskmine tugi + annab tugeva eraldamisvõime + õhuline volüüm + kaitse niiskuse eest. Vegankoostis*. Kasutamine: Kanna rätikukuivadesse juustesse, eralda sõrmede abil lained või lokid. Lase j..
Juuksegeel lokkis juustele + geeljas koostis + keskmine tugi..
17.75€
Schwarzkopf Professional OSiS+..
Juuksegeel lokkis juustele + kerge tugi + teeb juuksed pehmeks & jätab niisutatud tunde + lisab läiget & eraldab + kerge koostis + kaitseb juukseid niiskuse eest. Vegankoostis*. Kasutamine: Kanna rätikukuivadesse juustesse, erald..
Juuksegeel lokkis juustele + kerge tugi + teeb juuksed pehme..
17.75€
Schwarzkopf Professional OSiS+..
Soengukreem + taltsutab kahused juuksed + jätab hooldatud väljanägemise + parandab juuste loomulikku ehitust & kammitavust + aitab vähendada murdumist + kaitseb niiskuse eest. Vegankoostis*. Kasutamine: Kanna sõrmede abil niisketesse..
Soengukreem + taltsutab kahused juuksed + jätab hooldatud vä..
17.75€
Schwarzkopf BC R-Two Renewal S..
Taastav palsam kahjustatud juustele Parandab ja sulgeb äärmiselt kahjustatud juukse pinna. Sisaldab kuumusekaitset. Lisab juustele sära. Sisaldab Double Bonding- tehnoloogiat. Vegankoostis*, ei sisalda silikoone ega kunstlikke värvaineid. Pakend..
Taastav palsam kahjustatud juustele Parandab ja sulgeb äärmi..
21.73€
Schwarzkopf Session Label The ..
Soengukreem Pehmendab, taltsutab ja kaitseb juukseid, kontrollib nende kujundamist. Tagab kuumusekaitse kuni 230°C. Kasutamine: Kanna väike kogus ainet ühtlaselt niisketesse või kuivadesse juustesse. Viimistle tavapärasel viisil. ..
Soengukreem Pehmendab, taltsutab ja kaitseb juukseid, kontro..
21.73€
Schwarzkopf Session Label The ..
Juuksevaha Kujundab, eraldab ja annab juustele toe. Vegantoode. Ei sisalda loomset päritolu koostisosi. Kasutamine: Aktiveeri väike kogus toodet peopesades ja kanna kuivadesse juustesse. Kaubamärk:  ► Sch..
Juuksevaha Kujundab, eraldab ja annab juustele toe. Vegantoo..
21.73€
Schwarzkopf Session Label The ..
Soengupasta Annab tekstuuri, matistab ja tihendab juukseid. Veganitoode. Ei sisalda loomset päritolu koostisosi. Kasutamine: Aktiveeri väike kogus toodet peopesades ja kanna kuivadesse või niisketesse juustesse. Kaubamä..
Soengupasta Annab tekstuuri, matistab ja tihendab juukseid. ..
21.73€
Schwarzkopf Session Label The ..
Kerge koostisega viimistlusseerum kontrollib, silub ja lisab juustele sära. Ei koorma juukseid. Taltsutab kahu ja silub lendlevaid juukseotsi. Veganitoode. Ei sisalda loomset päritolu koostisosi. Kasutamine: Lase väike kogus toodet peopesa..
Kerge koostisega viimistlusseerum kontrollib, silub ja lisab j..
21.73€
Schwarzkopf Session Label The ..
Kuiv aerosoollakk soengu kergeks fikseerimiseks. Vegantoode*. * Ei sisalda loomset päritolu koostisosi. Kasutamine: Pihusta lühiannustena ca 30cm kauguselt kuivadesse juustesse. Kaubamärk:  ► Schwarzkopf prof..
Kuiv aerosoollakk soengu kergeks fikseerimiseks. Vegantoode*. *..
21.73€
Schwarzkopf Session Label The ..
Kuiv juukselakk Kuiv aerosoollakk soengu tugevaks fikseerimiseks. Veganitoode. Ei sisalda loomset päritolu koostisosi. Kasutamine: Pihusta lühiannustena ca 30 cm kauguselt kuivadesse juustesse. Kaubamärk:  ►&nb..
Kuiv juukselakk Kuiv aerosoollakk soengu tugevaks fikseerimi..
21.73€
Schwarzkopf Session Label The ..
Kuiv juukselakk Kujundab ja annab juustele täidluse ning toe. Aitab kaitsta juukseid fööni kuumakahjustuste eest. Vegantoode. Ei sisalda loomset päritolu koostisosi. Kasutamine: Pihusta niisketesse juustesse, kuivata fööniga ja kujunda s..
Kuiv juukselakk Kujundab ja annab juustele täidluse ning toe..
21.73€
Schwarzkopf Session Label The ..
Soengukreem Eraldab, kaitseb ja annab toe lokkis ning elastsetele juustele. Aitab kaitsta kuumakahjustuste eest kuni 230 °C. Ei jäta juukseid "krõbedaks". Kasutamine: Kanna rätikukuivadesse juustesse. Lase kuivada loomulikul viisil või k..
Soengukreem Eraldab, kaitseb ja annab toe lokkis ning elasts..
21.73€
Schwarzkopf Session Label The ..
Soolasprei Annab juustele tekstuuri, kohevust ja eraldab. Vegantoode. Ei sisalda loomset päritolu koostisosi. Kasutamine: Pihusta niisketesse või kuivadesse juustesse ja vormi sasisoeng. Tuleohtlik. Vältida silma sattumist. ..
Soolasprei Annab juustele tekstuuri, kohevust ja eraldab. Ve..
21.73€
Schwarzkopf Session Label The ..
Juukselakk Annab juustele struktuuri, volüümi ja tihedust. Vegantoode. Ei sisalda loomset päritolu koostisosi. Kasutamine: Pihusta lühiannustena ca 30 cm kauguselt kuivadesse juustesse. Enne igat kasutamist ja pihustamiste vahel raputa k..
Juukselakk Annab juustele struktuuri, volüümi ja tihedust. V..
21.73€
Schwarzkopf Session Label The ..
Juuksevaht Kujundab ja annab juustele täidluse ning volüümi. Veganitoode. Ei sisalda loomset päritolu koostisosi. Kasutamine: Enne kasutamist raputa korralikult. Hoia pakendit püstiasendis. Pihusta lühiannustena niisketesse juustesse- tü..
Juuksevaht Kujundab ja annab juustele täidluse ning volüümi...
21.73€
Schwarzkopf Session Label The ..
Soengupuuder Annab juustele volüümi, matisuse ja tekstuuri. Vegantoode. Ei sisalda loomset päritolu koostisosi. Kasutamine: Hoia pudelit püstiasendis. Pihusta juurtele volüümi - või üksikutele salkudele tekstuuri lisamiseks. Mitte sisse ..
Soengupuuder Annab juustele volüümi, matisuse ja tekstuuri. ..
21.73€
Inebrya Ice Cream Curl Mousse
Modelleeriv vaht  lokkidele Ilma gaasita modelleeriv vaht toob esileloki kuju ja niisutab igat tüüpi lokkis ja laines juukseid. Vaigukompleksit sisaldav tootevalem loob juuksepinnale nähtamatu kihi, mis kaitseb juust ebasoodsate keskkonnategu..
Modelleeriv vaht  lokkidele Ilma gaasita modelleeriv vaht..
17.90€
Inebrya Shecare Glazed Intense..
Sära andev hooldus kahjustatud juustele Hüaluroonhapet sisaldav juukseid niisutav ja kaitsev tootevalem moodustab juustele tõhusa kaitsekile, mis sulgeb juuksekutiikula ja aitab võidelda kahuga. Juuksed jäävad siidised, säravad ja elujõulised..
Sära andev hooldus kahjustatud juustele Hüaluroonhapet si..
19.50€
IdHair Curly Xclusive Anti-Fri..
Tugev geel võimaldab lokke eraldada ja siluda ning annab soengule kauakestva toe. Naturaalsed taimsed polümeerid muudavad geeli niiskuskindlaks ja annavad kuumaitse kuni 232°C. Tootes sisalduv pantenool niisutab ja kaitseid lokke, guari uba mu..
Tugev geel võimaldab lokke eraldada ja siluda ning annab soen..
15.90€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper