Toonikud - cheri.ee

Toonikud - cheri.ee

Toonikud - cheri.ee

Toonikud - cheri.ee

Toonikud - cheri.ee
Toonikud - cheri.ee
Kategooriad

Toonikud

Täpsusta valikut

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
HITT
Gatineau Gentle Silk Toner
Alkoholivaba pehmendav toonik puhastab ja väskendab.Taastab naha ph tasakaalu ja korrigeerib pooride tööd.Sobib kõigile nahatüüpidele, kaasa arvatud tundlik nahk. Kasutamine: Kanda niisutatud vatipadjakesele ja puhastada nägu, kael ja ..
Alkoholivaba pehmendav toonik puhastab ja väskendab.Taasta..
33.85€
HITT
Ella Baché Tomato Glow Micro-..
Toonik kõikidele nahatüüpidele Micropeel Essence on uue Ella Baché Tomate Glow sarja staartoode – uut tüüpi igapäevane nahahooldus, mis on inspireeritud Aasia ilurutiinist ja mille eesmärk on saavutada peegelsile efekt. Kasutamine: Til..
Toonik kõikidele nahatüüpidele Micropeel Essence on uue El..
36.76€
Collistar Make- Up Removing Mi..
Meikieemaldaja tundlikule nahale •  Eemaldab meigi ja puhastab näo õrnalt, ärritamata •  Tundlikule nahale Eemaldab koheselt kõik meigitüübid, sealhulgas veekindlad, jätmata õliseid jääke. Loodud optimaalse taluvuse tagamiseks isegi ..
Meikieemaldaja tundlikule nahale •  Eemaldab meigi ja puh..
26.90€
Collistar Anti- Age Toning Lot..
Näotoonik küpsele nahale • Niisutab ja toniseerib nahka, jättes sellele elujõulise ilme • Küpsele nahale Niisutab ja toniseerib nahka, jättes selle elujõuliseks. Formuleeritud optimaalse taluvuse tagamiseks isegi tundlikule nahale ja rikastatu..
Näotoonik küpsele nahale • Niisutab ja toniseerib nahka, jätte..
30.94€
Tonymoly Triple Collagen Total..
Silendav ja niisutav näotoonik, mis parandab naha elastsust. Kolme kollageeni kompleksi (Triple Collagen Complex) ja hüaluroonhappe sünergia toote koostises pinguldavad nahka, muudavad selle pringiks ning tagavad süvaniisutuse. Antioksüdandirikas ..
Silendav ja niisutav näotoonik, mis parandab naha elastsust. K..
49.37€
PAYOT Source Moisturizing Plum..
Niisutav toonik Valgete rukkilille kroonlehtedega veelise tekstuuriga geel on naha niisutamise esimene samm. Värskendab nahka ja muudab selle pringiks. Taastab ja tugevdab naha niiskustaset. Muudab naha pehmeks. Kaitseb nahka väliskeskkonna nega..
Niisutav toonik Valgete rukkilille kroonlehtedega veelise te..
29.59€
HITT
Gatineau Exfoliating Glow Toni..
Sära andev toonik naha koorimiseks, niisutamiseks, ja hapnikuga rikastamiseks Tulemuseks särav nahk ja sile jume Kasutamine: Peale näo puhastamiseks kandke toonik vatipadjale ja käige õrnalt üle näo, kaela ja dekoltee, vältides silmaüm..
Sära andev toonik naha koorimiseks, niisutamiseks, ja hapniku..
29.10€
Biodroga Moisture & Balanc..
Niisutav Ja Tasakaalustav Fluid Kiirestiimenduv niisutav fluid parandab naha tasakaalu ja vähendab naha stressi sümptomeid. Fluid rahustab ja pehmendab nahka ning parandab kudede väliskeskkonna ärrituste vastast kaitsevõimet. Sobilik kõikidele nah..
Niisutav Ja Tasakaalustav Fluid Kiirestiimenduv niisutav fluid..
34.63€
HITT
Maria Galland 61-64 XL Comfort..
Puhastuspiim 400 ml + näovesi 400 ml kõikidele nahatüüpidele N 61 Erakordselt mahe puhastuspiim sobib kõikidele nahatüüpidele. Sobib ka silmameigi eemaldamiseks. EI SISALDA PARABEENE JA PARAFIINE!Vetika ja saialille ekstrakt tagavad ni..
Puhastuspiim 400 ml + näovesi 400 ml kõikidele nahatü..
96€
Tonymoly My Luminous Fixing Gl..
Valgust peegeldav tolmpuuder TONYMOLY My Luminous Fixing Glow Mist on valgust peegeldav, ülipeen näosprei mis lisab nahale niisutust, aidates meigil kinnituda ning seda värskendada, tagades pikaajalise värske ilme. Bifaasilist spreid on rikastatud..
Valgust peegeldav tolmpuuder TONYMOLY My Luminous Fixing Glow ..
25.71€
PAYOT Nue Lotion Tonique Eclat
Säraandva näotooniku täitepakend Säraandev näotoonik eemaldab ideaalselt mustuse ja meigi ning taastab naha värskuse. Toode aitab varustada nahka vajaliku hapnikuga ja taastab selle tasakaalu pärast kosmeetikatoodete kasutamist. Sobib kõigile ..
Säraandva näotooniku täitepakend Säraandev näotoonik eemal..
24.15€
PAYOT Nue Lotion Tonique Eclat..
Säraandva näotooniku täitepakend Säraandev näotoonik eemaldab ideaalselt mustuse ja meigi ning taastab naha värskuse. Toode aitab varustada nahka vajaliku hapnikuga ja taastab selle tasakaalu pärast kosmeetikatoodete kasutamist. Sobib kõigile ..
Säraandva näotooniku täitepakend Säraandev näotoonik eemal..
14.45€
SOODUS
Matis Perfect-Light Essence Cl..
Puhastava, tasakaalustava ja õrnalt kooriva toimega näovesi Eemaldab nahalt mustuse ja meigijäägid ning aitab kaasa naharakkude uunemisele. Koorib õrnalt surnud naharakud jättes naha puhtaks, värskeks ja säravaks Kasutamine: Kandke too..
Puhastava, tasakaalustava ja õrnalt kooriva toimega näovesi ..
25.22€ 22.70€
Bebaré Moisture Toning Lotion
Õrnatoimeline toonik Õrnatoimeline toonik on naha puhastamise viimane samm, mis valmistab naha ette järgmiste nahahooldustoodete paremaks omastamiseks. Tõeline värskuse laeng, mis lõõgastab ja toniseerib nahka, pakkudes kohest mugavustunnet. Nä..
Õrnatoimeline toonik Õrnatoimeline toonik on naha puhastamise ..
23.67€
SOODUS
Matis Réponse Eclat Glow-Esse..
Nahka ergutav toonik Ergutab nahka ja toob esile loomuliku sära. Toote värskendav ja kerge tekstuur tungib kiirelt nahka. Sobib kõikidele nahatüüpidele, eriti kui nahk on väsinud ja tuhm. Peamised koostisosad: Active Glow kompleks annab nahale..
Nahka ergutav toonik Ergutab nahka ja toob esile loomuliku..
25.22€ 22.70€
GIGI Acnon Spotless Skin Refre..
Värskendav toonik Puhastab nahka, tasakaalustab selle pH-d ja muudab sarvkihi siledamaks, valmistades seda ette niiskuse paremaks imendumiseks. Glükoolhape eemaldab elutud naharakud, ennetades pooride ummistumist. Toonik sisaldab rikkalikult nahka..
Värskendav toonik Puhastab nahka, tasakaalustab selle pH-d ja ..
45.49€
Sesderma Sespanthenol Cleansin..
Puhastav toonik tundlikule, kahjustatud nahale Puhastav toonik tundlikule ja kahjustatud nahale niisutab, tugevdab, taastab ja rahustab nahka. Kasutamine: Niisutage vatipadjale näoveega ja pühkige sellega nahka. Igapäevaseks kasutamiseks..
Puhastav toonik tundlikule, kahjustatud nahale Puhastav toon..
27.84€
HITT
SOODUS
Matis Réponse Corrective Hyal..
Taastava ja koheselt siluva toimega näotoonik Värskendava toimega näotoonik valmistab naha ette näokreemi/seerumi pealekandmiseks. Toimeained: Hüaluroonhape: intensiivse niisutava toimega. M2 R+: Eriline aktiivne komponent annab lõõgast..
Taastava ja koheselt siluva toimega näotoonik Värskendava ..
34.92€ 31.43€
SOODUS
 Matis Réponse Fondamentale A..
Näovesi kõikidele nahatüüpidele Näovesi kõikidele nahatüüpidele, mis tagab puhtama, elastsema ja toniseeritud naha. Toimeained:  Roosiekstrakt Looduslikud niisutajad Kasutamine: Hommikuti ja/või õhtuti. 200 ml - liiter 121..
Näovesi kõikidele nahatüüpidele Näovesi kõikidele nahatüüp..
25.22€ 22.70€
SOODUS
Matis Réponse Delicate Sensi-..
Alkoholivaba näovesi õrnale ja tundlikule nahale Alkoholivaba näovesi õrnale ja tundlikule nahale. SensiDemak toonik on meigi eemaldamise järgselt naha puhastmisel oluline ja vajalik täiendus, aidates põhjalikult eemaldada mustuse ja ebapuhtuse ..
Alkoholivaba näovesi õrnale ja tundlikule nahale Alkoholivab..
26.19€ 23.57€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper