Pigmendilaikudega nahale - cheri.ee

Pigmendilaikudega nahale - cheri.ee

Pigmendilaikudega nahale - cheri.ee

Pigmendilaikudega nahale - cheri.ee

Pigmendilaikudega nahale - cheri.ee
Pigmendilaikudega nahale - cheri.ee
Kategooriad

Pigmendilaikudega nahale

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Tonymoly Red Retinol Revital E..
Kontsentreeritud koostisega kerge emulsioon sisaldab patenteeritud Retinoltech™ toimeaineid, mis aitavad tegeleda vananemisest tekkinud nahaprobleemidega nagu ebaühtlane nahatoon ja tekstuur, tuhmus, kortsud ja vähenenud elastsus. Annab nahale int..
Kontsentreeritud koostisega kerge emulsioon sisaldab patenteeritu..
69.16€
Tonymoly Triple Collagen Total..
Pinguldav essents toitva tekstuuriga parandamaks naha elastsust. Kolme kollageeni kompleksi (Triple Collagen Complex) ja hüaluroonhappe sünergia toote koostises pinguldavad nahka, muudavad selle pringiks ning tagavad süvaniisutuse. Antioksüdandiri..
Pinguldav essents toitva tekstuuriga parandamaks naha elastsust. ..
49.37€
Biodroga 10% Azelaic Serum
Rahustav toimega seerum Rahustav toimega BIODROGA Skin Booster 10% Azelaic seerum tugevdab naha vastupanuvõimet välisteguritele, rahustab nahka ja leevendab tõhusalt kuperoossele nahale omast punetust. Koostises sisalduv aselaiinhappest pärinev as..
Rahustav toimega seerum Rahustav toimega BIODROGA Skin Booster..
36.86€
 Sesderma Azelac Ru Facial Ser..
Depigmenteeriv liposoomseerum Liposoomseerum kõikidele nahatüüpidele. Depigmenteeriv ja naha jumet ühtlustav. Antioksüdatiivse ja uuendava toimega. Põletikuvastane. Vähendab rasvhapete sisaldust rasus (pärsib tõhusalt 5-alfa-reduktaasi). Norma..
Depigmenteeriv liposoomseerum Liposoomseerum kõikidele nah..
43.55€
Maria Galland SD D-520 Anti-Pi..
Pigmentatsioonivastane säraandev seerum Kerge geel-seerum hüperpigmentatsiooni kalduvusega nahale. Naturaalne herne-ekstrakt, mille naha helestamise toime on teaduslikult tõestatud, vähendab ebaühtlast pigmentatsiooni ja ühtlustab jumet. Saastev..
Pigmentatsioonivastane säraandev seerum Kerge geel-seerum hü..
91.40€
Ella Baché Serum Blanc De Tei..
Sära andev aktiivseerum C vitamiiniga Nahka heledav ja noorendav seerum. Seerumi aktiivaineteks on polüfenoolid ja C-vitamiin, mis pärinevad Kakadu ploomist Austraaliast ( kakadu ploom kasvab Kakadu Rahvuspargis Austraalia põhjaosas, sisaldab ri..
Sära andev aktiivseerum C vitamiiniga Nahka heledav ja noore..
67.90€
HITT
NovExpert Vitamin C Booster nÃ..
C-vitamiiniga näoseerum Vitamin C Booster näoseerum 30ml. Kõrge c-vitamiini sisaldusega koostis silmnähtavalt säravama ja elujõulisema naha heaks. Sisaldab 25% stabiliseeritud C-vitamiini, mistõttu sobib see kasutamiseks ka tundlikul nahal ning ..
C-vitamiiniga näoseerum Vitamin C Booster näoseerum 30ml. Kõ..
51.99€
 Collistar Pure Actives Anti-D..
Tumedate laikude kontsentraat Efektiivne hooldustoode spetsiaalselt loodud tumedate laikude ja plekikeste jaoks. Glükoolhappe ja niatsiinamiidi kooslus blokeerib melaniini sünteesi, sel viisil järgjärguliselt tumedaid plekke helendades. Kasuta..
Tumedate laikude kontsentraat Efektiivne hooldustoode spet..
34.34€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper