Vananemisilmingutega nahale - cheri.ee

Vananemisilmingutega nahale - cheri.ee

Vananemisilmingutega nahale - cheri.ee

Vananemisilmingutega nahale - cheri.ee

Vananemisilmingutega nahale - cheri.ee
Vananemisilmingutega nahale - cheri.ee
Kategooriad

Vananemisilmingutega nahale

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Tonymoly Red Retinol Revital S..
Toitva ja ergutava näomaski koostises on patenteeritud Retinoltech™ toimeained, mis aitavad tegeleda vananemisest tekkinud nahaprobleemidega nagu ebaühtlane nahatoon ja tekstuur, tuhmus, kortsud ja vähenenud elastsus. Sile ja kreemjas tekstuur ime..
Toitva ja ergutava näomaski koostises on patenteeritud Retinoltec..
54.32€
Biodroga Hydra Boost Mask
Niisutav Mask Intensiivselt nahka niisutav ja elujõudu andev mask pehmendab kuiva nahka ja silendab pindmisi kortsujooni. Stimuleerib jääkvedelike väljutamist kudedest, puhastades ja pinguldades nahka. Mask muudab naha säravaks ja värskeks. Sobili..
Niisutav Mask Intensiivselt nahka niisutav ja elujõudu andev m..
33.60€
Biodroga Lifting Boost Mask
Pinguldav Mask Pinguldav ja tõstev näomask pehmendab pindmisi kortsujooni ning lõõgastab nahka. Rohkelt mineraalaineid aminohappeid ja ensüüme sisaldav mask tasakaalustab naha niiskustaset ja pH-d ning tugevdab naha taastusvõimet. Aprikoosiseemneõ..
Pinguldav Mask Pinguldav ja tõstev näomask pehmendab pindmisi ..
43.55€
Biodroga Hydrating Anti Age Ma..
Niisutav mask vananevale nahale Tõhusa niisutava ja toitva toimega mask pinguldab nahka ja tõstab näokontuure. Vähendab kortsujooni ja annab nahale siidiselt pehme tunde. Naha pind muutub maski kasutades ühtlasemaks ja värskemaks. Sobilik kõikid..
Niisutav mask vananevale nahale Tõhusa niisutava ja toitva toi..
45.69€
Maria Galland 480 Nutri Vital ..
Mask hellitab kuiva ja väga kuiva nahka oma rikkaliku ja elastse tekstuuriga 480 Nutri Vital Mask hellitab kuiva ja väga kuiva nahka oma rikkaliku ja elastse tekstuuriga. Koostise keskmes on väärtuslikud toitained ning taaselustavad ja kaitsvad ..
Mask hellitab kuiva ja väga kuiva nahka oma rikkaliku ja elasts..
106.10€
Maria Galland 280 Hydra`Global..
Näomaski uuenduslike vananemisvastaste komplekside kombinatsioon niisutab nahka sügavalt Tõeline naha “janu kustutaja”. Oma kerge, õrnalt sulava tekstuuriga tekitab nahale kohe värskustunde. Niisutavate toimeainetega koostis võimaldab maskil muu..
Näomaski uuenduslike vananemisvastaste komplekside kombinatsioo..
53.10€
GIGI Platinum Heating Mask
Puhastava toimega soojenev mask näole Puhastava toimega soojenev mask näole. Nahale kandes soodustab soojus mustuse eemaldamist, liigse rasu imamist pooridest ning pindmiste elutute naharakkude koorumist. Kasutamine: Laske niiskel maskil t..
Puhastava toimega soojenev mask näole Puhastava toimega soojen..
48.90€
SesDerma Mesoses Supreme Anti-..
Värskendav ja pehmendav mask kõikidele nahatüüpidele Sisaldab nahka noorendavat toimeainekokteili. Sobib kõikidele nahatüüpidele. Toimeainete kontsentreeritud kooslus annab nahale mesoteraapilise tulemuse. Mask stimuleerib naharakkude aktii..
Värskendav ja pehmendav mask kõikidele nahatüüpidele Si..
55.39€
SOODUS
Matis Réponse Authentik-Funda..
Näomask Ideaalne hooldus kuivale ja toitmist vajavale nahale. Kreemjas mask kaetud rikkaliku läbipaistva geeliga annab kokku segades kahekordse niisutava ja toitva toime. Hüaluroonhape niisutab ja täidab kortsud, sheavõi taastab ja tugevdab na..
Näomask Ideaalne hooldus kuivale ja toitmist vajavale naha..
37.83€ 34.05€
NovExpert Omegas SOS sügavnii..
Sügavtoitev SOS-mask oomega-rasvhapetega! Omegas SOS näomask 50ml. Sisaldab viite kõige väärtuslikumat oomega-rasvhapet: oomega 3 rahustab, oomega 5 on antioksüdant, oomega 6 ja 9 toidavad ning oomega 7 taastab nahka tõhusalt. Stimuleerib nahas ..
Sügavtoitev SOS-mask oomega-rasvhapetega! Omegas SOS näomask..
29.59€
Byotea Life Mask
Näomask sisaldab rikkalikult E- ja F-vitamiine Näomask sisaldab rikkalikult E- ja F-vitamiine. Taastab naha elastsuse ja kaitseb nahka välistegurite eest, muutes jume siledaks ja värskeks. Kasutamine: Soovi korral kasuta maskipintslit...
Näomask sisaldab rikkalikult E- ja F-vitamiine Näomask sis..
27.16€
Byotea AHA Mask
Kooriv näomask AHA-hapetega Kooriv näomask AHA-hapetega toidab nahka, muutes jume säravaks ja stimuleerides naha uuenemist. Kasutamine: Kasuta pealekandmiseks maskipintslit. Kanna mask näole ja kaelale. Mõjuaeg: 10 minutit. Loputa hool..
Kooriv näomask AHA-hapetega Kooriv näomask AHA-hapetega to..
29.10€
Tonymoly I Am Wine Mask Sheet
Pinguldav kangasmask Kolmekihiline viskoosist valmistatud mask pinguldab lõtvunud nahka tänu granaadiekstraktile ning hooldab nahka ravivate koostisosade abil. Kasutamine: Aseta mask puhtale ja kuivale näole, lase 20-30 min mõjuda. Lase ül..
Pinguldav kangasmask Kolmekihiline viskoosist valmistatud mask..
6.31€
Tonymoly Master Lab Sheet Mask..
Näonaha säravaks ja klaariks muutev kangasmask C-vitamiini sisaldav mask muudab naha säravaks. Master Lab Sheet Mask -maskide õhukesest viskoosist valmistatud kangas niisutab tõhusalt nahka. Master Lab -maskide ""nude seal"" -tehnoloogia tagab se..
Näonaha säravaks ja klaariks muutev kangasmask C-vitamiini sis..
8.25€
Tonymoly Master Lab Sheet Mask..
Näonaha elastsuse tagav kangasmask Kollageeni sisaldav mask aitab säilitada naha elastsust ja nooruslikkust. Master Lab Sheet Mask -maskide õhukesest viskoosist valmistatud kangas niisutab tõhusalt nahka. Master Lab -maskide ""nude seal"" -tehnol..
Näonaha elastsuse tagav kangasmask Kollageeni sisaldav mask ai..
8.25€
GIGI City Nap Urban Sleeping M..
Öömask Maksimaalne aktiivainete kontsentratsioon. Väljutab nahast toksiine, pehmendab ja niisutab nahka sügavalt. Neutraliseerib päevase stressi tagajärgi. Käivitab naha uuenemis- ja taastumisprotsessi. NÄHTAV TULEMUS JUBA PÄRAST ESIMEST ÖÖD! K..
Öömask Maksimaalne aktiivainete kontsentratsioon. Väljutab nah..
54.22€
GIGI Nutri-Peptide Hydra Vital..
Niisutav mask Niisutav mask on rikastatud koostisainetega, mis soodustavad kahjustatud naha taastumist ja naha normaalseks talitluseks vajalike varude loomist. Mask sisaldab unikaalset kompleksi, mis muundab valguse energiaks. Vetikaekstrakti kaps..
Niisutav mask Niisutav mask on rikastatud koostisainetega, mis..
46.46€
HITT
Biodroga Golden Caviar Sheet M..
Luksuslik niisutav kangasmask Imekerge kangasmask rikastab nahka minutitega kõrgkvaliteetsete toimeainetega. Biosahhariidid jätavad nahale kaitsva kihi, tõstes seeläbi naha niiskustaset mitmekordselt väga väikese aja jooksul, andes kauakestva tu..
Luksuslik niisutav kangasmask Imekerge kangasmask rikastab n..
7.27€
 Sesderma Deases Firming Mask
Pinguldav mask Efektiivselt pinguldav mask lisab nahale elastsust ja tugevust. Stimuleerib fibroplastide aktiivsust. Eemaldab naha pindmist kuivust. Vähendab pindmiseid kurdusid. Rahustab võimalikud ärritusnähud. Peamine toimeaine DMAE – di..
Pinguldav mask Efektiivselt pinguldav mask lisab nahale el..
24.25€
Sesderma Serenity Sleeping Mas..
Öömask kõikidele nahatüüpidele Maskis sisalduvad toimeained lõõgastavad nahka ja toimivad vananemisilmingute vastaselt. Mask uuendab tõhusalt nahka. Kasutamine: Kandke ööseks nahale. Ärge loputage. Uinuge ja hommikul jätkake oma tavalise..
Öömask kõikidele nahatüüpidele Maskis sisalduvad toimeained ..
41.61€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper