Maskid - cheri.ee

Maskid - cheri.ee

Maskid - cheri.ee

Maskid - cheri.ee

Maskid - cheri.ee
Maskid - cheri.ee
Kategooriad

Maskid

Täpsusta valikut

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Bebaré Touch Instant Comfort ..
Tõeline mugavustunde looja tundlikule nahale. Rahustab tundliku ja punetavat näonahka ning mõjub silmaümbruspiirkonnale värskendavalt. Tulemuseks on tõeliselt pehme, lõõgastunud ja värske välimus. Maskis sisalduv kõrvitsaekstrakt rahustab ärritu..
Tõeline mugavustunde looja tundlikule nahale. Rahustab tundl..
29.59€
Bebaré Touch Calming Peel-Off..
Mask spetsiaalselt loodud tundlikule nahale Mustikaekstrakti, C-vitamiini ja kummeli eeterliku õliga kooritav mask rahustab nahka, pakkudes kohest leevendust ja mugavustunnet. Annab nahale terve jume. Kasutamine: Maski valmistamiseks lis..
Mask spetsiaalselt loodud tundlikule nahale Mustikaekstrakti..
4.85€
Bebaré Balance Clarifying Cla..
Rohelise saviga matistav ja poore ahendav kreemjas näomask rasusele/probleemsele nahale Rohelise saviga matistav ja poore ahendav kreemjas näomask rasusele/probleemsele nahale. Roheline savi imab liigse rasu ja vähendab rasust läiget. Mereveti..
Rohelise saviga matistav ja poore ahendav kreemjas näomask ra..
29.90€
Bebaré Balance Purifying Bubb..
Mask rasusele nahale Juba antiikajal tunti puusütt selle puhastava omaduse, hea imamisvõime, toksiine väljutava ja nahka uuendava toime poolest. Wow-efekti pakkuv geelja tekstuuriga Bubble Mask muutub nahaga kokkupuutel mikromullideks, mis eem..
Mask rasusele nahale Juba antiikajal tunti puusütt selle p..
24.64€
Tonymoly Red Retinol Revital S..
Toitva ja ergutava näomaski koostises on patenteeritud Retinoltech™ toimeained, mis aitavad tegeleda vananemisest tekkinud nahaprobleemidega nagu ebaühtlane nahatoon ja tekstuur, tuhmus, kortsud ja vähenenud elastsus. Sile ja kreemjas tekstuur ime..
Toitva ja ergutava näomaski koostises on patenteeritud Retinoltec..
54.32€
Biodroga Hydra Boost Mask
Niisutav Mask Intensiivselt nahka niisutav ja elujõudu andev mask pehmendab kuiva nahka ja silendab pindmisi kortsujooni. Stimuleerib jääkvedelike väljutamist kudedest, puhastades ja pinguldades nahka. Mask muudab naha säravaks ja värskeks. Sobili..
Niisutav Mask Intensiivselt nahka niisutav ja elujõudu andev m..
33.60€
Biodroga Lifting Boost Mask
Pinguldav Mask Pinguldav ja tõstev näomask pehmendab pindmisi kortsujooni ning lõõgastab nahka. Rohkelt mineraalaineid aminohappeid ja ensüüme sisaldav mask tasakaalustab naha niiskustaset ja pH-d ning tugevdab naha taastusvõimet. Aprikoosiseemneõ..
Pinguldav Mask Pinguldav ja tõstev näomask pehmendab pindmisi ..
43.55€
Biodroga Hydrating Anti Age Ma..
Niisutav mask vananevale nahale Tõhusa niisutava ja toitva toimega mask pinguldab nahka ja tõstab näokontuure. Vähendab kortsujooni ja annab nahale siidiselt pehme tunde. Naha pind muutub maski kasutades ühtlasemaks ja värskemaks. Sobilik kõikid..
Niisutav mask vananevale nahale Tõhusa niisutava ja toitva toi..
45.69€
Maria Galland 480 Nutri Vital ..
Mask hellitab kuiva ja väga kuiva nahka oma rikkaliku ja elastse tekstuuriga 480 Nutri Vital Mask hellitab kuiva ja väga kuiva nahka oma rikkaliku ja elastse tekstuuriga. Koostise keskmes on väärtuslikud toitained ning taaselustavad ja kaitsvad ..
Mask hellitab kuiva ja väga kuiva nahka oma rikkaliku ja elasts..
106.10€
Maria Galland 280 Hydra`Global..
Näomaski uuenduslike vananemisvastaste komplekside kombinatsioon niisutab nahka sügavalt Tõeline naha “janu kustutaja”. Oma kerge, õrnalt sulava tekstuuriga tekitab nahale kohe värskustunde. Niisutavate toimeainetega koostis võimaldab maskil muu..
Näomaski uuenduslike vananemisvastaste komplekside kombinatsioo..
53.10€
PAYOT Creme N2 Masque Peel-Off
Kohese rahustava toimega erimask Kohese rahustava toimega erimask taastab naha mugavustunde ja ärrituse ning pakub nahale pikaajalist niisutust. Toode sisaldab prebiootikume ja probiootikume ja kaera ekstrakti, mis on tuntud toitvate ja rahust..
Kohese rahustava toimega erimask Kohese rahustava toimega ..
12.51€
PAYOT Radiance Sleeping Mask
97% loodusliku päritolu koostisosi sisaldav öömask 97% loodusliku päritolu koostisosi sisaldav öömask töötab öösel naha laadimiseks ja selle loomuliku sära suurendamiseks ja taastamiseks. Koostisosade (orgaaniliste granaatõuna, orgaaniliste go..
97% loodusliku päritolu koostisosi sisaldav öömask 97% loo..
33.85€
GIGI Platinum Heating Mask
Puhastava toimega soojenev mask näole Puhastava toimega soojenev mask näole. Nahale kandes soodustab soojus mustuse eemaldamist, liigse rasu imamist pooridest ning pindmiste elutute naharakkude koorumist. Kasutamine: Laske niiskel maskil t..
Puhastava toimega soojenev mask näole Puhastava toimega soojen..
48.90€
SesDerma Mesoses Supreme Anti-..
Värskendav ja pehmendav mask kõikidele nahatüüpidele Sisaldab nahka noorendavat toimeainekokteili. Sobib kõikidele nahatüüpidele. Toimeainete kontsentreeritud kooslus annab nahale mesoteraapilise tulemuse. Mask stimuleerib naharakkude aktii..
Värskendav ja pehmendav mask kõikidele nahatüüpidele Si..
55.39€
SOODUS
Matis Réponse Authentik-Funda..
Näomask Ideaalne hooldus kuivale ja toitmist vajavale nahale. Kreemjas mask kaetud rikkaliku läbipaistva geeliga annab kokku segades kahekordse niisutava ja toitva toime. Hüaluroonhape niisutab ja täidab kortsud, sheavõi taastab ja tugevdab na..
Näomask Ideaalne hooldus kuivale ja toitmist vajavale naha..
37.83€ 34.05€
SOODUS
Matis Réponse Pureté Perfect..
Puhastava toimega poore ahendav savimask kombineeritud nahale Matistava, kooriva ja poore ahendava toimega savimask. Kaoliin ehk valge savi on õrnalt toimiv ja nahka värskendav savi, mis sobib ideaalselt kuivale ning ärritunud nahale. Nagu tei..
Puhastava toimega poore ahendav savimask kombineeritud nahale..
28.13€ 25.32€
HITT
Bebaré Moisture Deep Hydratio..
Tugevdab naha näomask Spetsiaalselt välja töötatud tootevalem varustab nahka niisutusega ning taastab kuiva ja elujõu kaotanud naha heaolutunde. Aktiivseid nahka niisutavaid koostisosi ja mereekstrakte sisaldav näomask soodustab naha lõõgastum..
Tugevdab naha näomask Spetsiaalselt välja töötatud tooteva..
29.59€
NovExpert Omegas SOS sügavnii..
Sügavtoitev SOS-mask oomega-rasvhapetega! Omegas SOS näomask 50ml. Sisaldab viite kõige väärtuslikumat oomega-rasvhapet: oomega 3 rahustab, oomega 5 on antioksüdant, oomega 6 ja 9 toidavad ning oomega 7 taastab nahka tõhusalt. Stimuleerib nahas ..
Sügavtoitev SOS-mask oomega-rasvhapetega! Omegas SOS näomask..
29.59€
Byotea Life Mask
Näomask sisaldab rikkalikult E- ja F-vitamiine Näomask sisaldab rikkalikult E- ja F-vitamiine. Taastab naha elastsuse ja kaitseb nahka välistegurite eest, muutes jume siledaks ja värskeks. Kasutamine: Soovi korral kasuta maskipintslit...
Näomask sisaldab rikkalikult E- ja F-vitamiine Näomask sis..
27.16€
Byotea AHA Mask
Kooriv näomask AHA-hapetega Kooriv näomask AHA-hapetega toidab nahka, muutes jume säravaks ja stimuleerides naha uuenemist. Kasutamine: Kasuta pealekandmiseks maskipintslit. Kanna mask näole ja kaelale. Mõjuaeg: 10 minutit. Loputa hool..
Kooriv näomask AHA-hapetega Kooriv näomask AHA-hapetega to..
29.10€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper