Rasusele ja ebapuhtale nahale - cheri.ee

Rasusele ja ebapuhtale nahale - cheri.ee

Rasusele ja ebapuhtale nahale - cheri.ee

Rasusele ja ebapuhtale nahale - cheri.ee

Rasusele ja ebapuhtale nahale - cheri.ee
Rasusele ja ebapuhtale nahale - cheri.ee
Kategooriad

Rasusele ja ebapuhtale nahale

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Bebaré Balance Clarifying Cla..
Rohelise saviga matistav ja poore ahendav kreemjas näomask rasusele/probleemsele nahale Rohelise saviga matistav ja poore ahendav kreemjas näomask rasusele/probleemsele nahale. Roheline savi imab liigse rasu ja vähendab rasust läiget. Mereveti..
Rohelise saviga matistav ja poore ahendav kreemjas näomask ra..
29.90€
Bebaré Balance Purifying Bubb..
Mask rasusele nahale Juba antiikajal tunti puusütt selle puhastava omaduse, hea imamisvõime, toksiine väljutava ja nahka uuendava toime poolest. Wow-efekti pakkuv geelja tekstuuriga Bubble Mask muutub nahaga kokkupuutel mikromullideks, mis eem..
Mask rasusele nahale Juba antiikajal tunti puusütt selle p..
24.64€
Biodroga Hydra Boost Mask
Niisutav Mask Intensiivselt nahka niisutav ja elujõudu andev mask pehmendab kuiva nahka ja silendab pindmisi kortsujooni. Stimuleerib jääkvedelike väljutamist kudedest, puhastades ja pinguldades nahka. Mask muudab naha säravaks ja värskeks. Sobili..
Niisutav Mask Intensiivselt nahka niisutav ja elujõudu andev m..
33.60€
SOODUS
Matis Réponse Pureté Perfect..
Puhastava toimega poore ahendav savimask kombineeritud nahale Matistava, kooriva ja poore ahendava toimega savimask. Kaoliin ehk valge savi on õrnalt toimiv ja nahka värskendav savi, mis sobib ideaalselt kuivale ning ärritunud nahale. Nagu tei..
Puhastava toimega poore ahendav savimask kombineeritud nahale..
28.13€ 25.32€
Byotea AHA Mask
Kooriv näomask AHA-hapetega Kooriv näomask AHA-hapetega toidab nahka, muutes jume säravaks ja stimuleerides naha uuenemist. Kasutamine: Kasuta pealekandmiseks maskipintslit. Kanna mask näole ja kaelale. Mõjuaeg: 10 minutit. Loputa hool..
Kooriv näomask AHA-hapetega Kooriv näomask AHA-hapetega to..
29.10€
HITT
Tonymoly Egg Pore Blackhead St..
Nahka puhastav isesoojenev kreem Tõhus ja isesoojenev kreem puhastab nahapoorid ja eemaldab mustpead ning surnud naharakud, muutes naha siledaks. Sisaldab süsi ja meresoola, mis aitavad puhastada nahapoore ning eemaldada nahalt üleliigse rasu ja s..
Nahka puhastav isesoojenev kreem Tõhus ja isesoojenev kreem pu..
19.30€
HITT
Tonymoly Egg Pore Nose Pack Pa..
Mustpeade eemaldamiseks mõeldud pooriplaastrid Mustpeade eemaldamiseks mõeldud pooriplaastrid, mis puhastavad nahapoore ja imavad endasse mustust. Munakooreekstrakti ja süsi sisaldavad plaastrid aitavad tõhusalt mustpeadest vabaneda. Munakooree..
Mustpeade eemaldamiseks mõeldud pooriplaastrid Mustpeade eemal..
9.60€
Tonymoly I Am Charcoal Mask Sh..
Puhastav kangasmask Kolmekihiline viskoosist valmistatud mask puhastab nahka süsi ja muude nahka hooldavate ja toitvate koostisosade abil. Süsi - puhastab nahka, imades mustust endasse. Kasutamine: Aseta mask puhtale ja kuivale näole, las..
Puhastav kangasmask Kolmekihiline viskoosist valmistatud mask ..
6.31€
GIGI Acnon Pore Purifying Mask
Aktiivmask Liigset rasu imav aktiivmask aitab säilitada poore puhtana. Ennetab akne teket, rahustab nahaärritust, leevendab punetust ja karedust. Toimeaine neutraliseerib aknet põhjustavat bakterit ja rahustab kuiva nahka, biomimeetiline peptiid s..
Aktiivmask Liigset rasu imav aktiivmask aitab säilitada poore ..
32.20€
GIGI Nutri-Peptide Purifying C..
Puhastav mask Puhastav mask on rikastatud koostisainetega, mis on vajalikud naha tasakaalustamiseks ja puhastamiseks. Mask sisaldab looduslikku savi, niisutavaid komponente ja unikaalset kompleksi, mis muundab valgust energiaks. Peale kasutamist m..
Puhastav mask Puhastav mask on rikastatud koostisainetega, mis..
46.46€
GIGI Platinum Heating Mask
Puhastava toimega soojenev mask Puhastava toimega soojenev mask näole. Nahale kandes soodustab soojus mustuse eemaldamist, liigse rasu imamist pooridest ning pindmiste elutute naharakkude koorumist.Puhastava toimega soojenev mask näole. Nahale kan..
Puhastava toimega soojenev mask Puhastava toimega soojenev mas..
48.99€
Maria Galland 68 D-Tox Purifyi..
Puhastav kooriv mask Puhastav ja kooriv mask muudab naha säravaks – sobib kõikidele nahatüüpidele. Papaia ekstrakt ja papaia ensüümid lahustavad õrnalt surnud naharakud samal ajal looduslik mineraalsavi imab liigset rasu. Mädarõikapuu (Moringa..
Puhastav kooriv mask Puhastav ja kooriv mask muudab naha s..
55.10€
Ella Bache Masque Magistral In..
Mask kõikidele nahatüüpidele Intensiivne taastav ja nahka uuendav mask. Rahustava, niisutava ja nahka uuendava toimega. Sobib kõikidele nahatüüpidele. Biotselluloosi nanofiibrid on naha poolt kergesti omastatavad, moodustavad kaitsemembraani e..
Mask kõikidele nahatüüpidele Intensiivne taastav ja nahka ..
12.51€
Bebaré Charcoal Puri-Detox Ma..
Söega kangasmask rasusele nahale Innovaatiline aktiivsöega kangasmask, mis imab endasse liigse rasu ja toksiinid. AC.NET™ on maskis sisalduv hapete kombinatsioon, mis vähendab hüperkeratoosi, põletike ja bakterite kasvu nahal. PoreAway® aitab vä..
Söega kangasmask rasusele nahale Innovaatiline aktiivsöega k..
6.50€
NovExpert Magnesium Detox näo..
Magnesium Detox näomask roosa saviga Puhastav kahe savi mask rikastab nahka hapnikuga ning tulemuseks on puhanud ja värske jume. Fütiinhape ja savi imavad endasse saasteaineid ja õietolmu ning postbiootikumid hävitavad patogeenseid baktereid. ..
Magnesium Detox näomask roosa saviga Puhastav kahe savi mask..
16.78€
Frudia Green Grape Pore Contro..
Poore ahendav mask viinamarjaekstraktiga Viinamarja tanniinidega (60%) rikastatud näomask ahendab nahapoore ning tasakaalustab nahka. Taimse kiu sisalduse tõttu haakub mask suurepäraselt nahaga ning soodustab kasulike aktiivainete imendumist süg..
Poore ahendav mask viinamarjaekstraktiga Viinamarja tanniini..
2.81€
Frudia What's Wrong Help AC Cl..
Kehasprei probleemsele nahale Hooldav ja puhastav kehasprei probleemsele nahale. Mittekomedogeenne. Saab kasutada vistrike, punnide ja akne korral. Aitab reguleerida rasu tootmist, vähendab akne sümptomeid ja rahustab punetavat nahka. Tulemusi n..
Kehasprei probleemsele nahale Hooldav ja puhastav kehasprei ..
11.16€
PAYOT Pate Grise Ultra-Absorbe..
Sügavpuhastav must mask Rasusele või kombineeritud nahale mõeldud ultra imava toimega must mask puhastab ja koorib naha sügavuti, eemaldades naha ebapuhtused ning kuhjunud toksiinid. Kasutamine: Kandke paks kiht nahale, laske mõjuda ku..
Sügavpuhastav must mask Rasusele või kombineeritud nahale ..
28.90€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper