Koorijad - cheri.ee

Koorijad - cheri.ee

Koorijad - cheri.ee

Koorijad - cheri.ee

Koorijad - cheri.ee
Koorijad - cheri.ee
Kategooriad

Koorijad

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Bebaré Harmony Energizing Fac..
Värskendav ja energiat andev näokoorija, mis eemaldab surnud naharakud ning ebapuhtused. Must Tahiti ja valge Bora Bora liiv koorivad nahka tõhusalt, kuid õrnalt. Pruunvetikas on väga rikas oma räni sisalduse poolest, mis soodustab nahas elastiini..
Värskendav ja energiat andev näokoorija, mis eemaldab surnud n..
23.67€
Bebaré Harmony Enzyme Peeling
Tõhus kooriv geel, mis sisaldab nahka noorendavaid toimeaineid nagu valge tee, sorbitool, vetikad ja AHA-happed. Sobib kõikidele nahatüüpidele, sh ka väga tundlikule ja punetavale nahale. Kasutamine: Kanna paksem kiht toodet üle näo, välti..
Tõhus kooriv geel, mis sisaldab nahka noorendavaid toimeaineid..
26.68€
Collistar Gentle Gel Scrub
Näokoorija tundlikule nahale • Koorib õrnalt nahka, jättes selle siledaks ja säravaks • Tundlikule nahale Koorib õrnalt nahka, jättes selle siledaks ja säravaks. Loodud optimaalseks taluvuseks isegi tundlikule nahale, sisaldab suhkru mikr..
Näokoorija tundlikule nahale • Koorib õrnalt nahka, jätte..
26.90€
Gatineau Exfoliating Glow Toni..
Sära andev toonik naha koorimiseks, niisutamiseks, ja hapnikuga rikastamiseks Tulemuseks särav nahk ja sile jume Kasutamine: Peale näo puhastamiseks kandke toonik vatipadjale ja käige õrnalt üle näo, kaela ja dekoltee, vältides silmaüm..
Sära andev toonik naha koorimiseks, niisutamiseks, ja hapniku..
28.51€
Biodroga Enzyme Booster Peelin..
Ensüümkoorija Sügavpuhastav ja samaaegselt õrn koorija eemaldab nahal pinnalt ja pooridest surnud rakud. Koorijas sisalduvad keratolüütilised ensüümid puhastavad kudesid ja parandavad naha tekstuuri. Pindmised kortsujooned silenevad ja nahk saab k..
Ensüümkoorija Sügavpuhastav ja samaaegselt õrn koorija eemalda..
44.52€
HITT
PAYOT Pate Grise Stick Gommant..
Rasuse ja kombineeritud naha pulk-koorija Uuendusliku tehnoloogiaga toode võimaldab nahal kahekordset koorimist- mehhaanilist ja ensüümkoorimist. Toode aitab avada poorid, puhastada nahka ning reguleerida rasueritust. Toote peamised koostisosa..
Rasuse ja kombineeritud naha pulk-koorija Uuendusliku tehn..
24.15€
GIGI New Age G4 Polish Scrub
Kooriv näopesuvahend Kooriv näopesuvahend puhastab tõhusalt nahka ning muudab selle siledaks ja pehmeks. Eemaldab nahalt mustuse ja meigijäägid, elutud rakud ja liigse rasu. Ei põhjusta nahaärritust. Sisaldab bambusepulbrit, milles leidub rikkalik..
Kooriv näopesuvahend Kooriv näopesuvahend puhastab tõhusalt na..
57.13€
SOODUS
Matis Perfect-Light Essence Cl..
Puhastava, tasakaalustava ja õrnalt kooriva toimega näovesi Eemaldab nahalt mustuse ja meigijäägid ning aitab kaasa naharakkude uunemisele. Koorib õrnalt surnud naharakud jättes naha puhtaks, värskeks ja säravaks Kasutamine: Kandke too..
Puhastava, tasakaalustava ja õrnalt kooriva toimega näovesi ..
25.22€ 22.70€
Byotea AHA Mask
Kooriv näomask AHA-hapetega Kooriv näomask AHA-hapetega toidab nahka, muutes jume säravaks ja stimuleerides naha uuenemist. Kasutamine: Kasuta pealekandmiseks maskipintslit. Kanna mask näole ja kaelale. Mõjuaeg: 10 minutit. Loputa hool..
Kooriv näomask AHA-hapetega Kooriv näomask AHA-hapetega to..
29.10€
 Biodroga MD Cleansing Skin Re..
Sügavpuhastav geel Sügavpuhastav geel puhastab naha õrnalt ja põhjalikult, seejuures nahka kuivatamata. Happeline koostis puhastab nahapoorid liigsest rasust ja eemaldab surnud naharakud, mis tekitavad ebameeldivat pindmist kuivust. Kasutades ..
Sügavpuhastav geel Sügavpuhastav geel puhastab naha õrnalt..
32.69€
Biodroga MD Cleansing Anti-Tox..
Soojenev näokoorija Viietoimeline soojendava efektiga koorija. Tänu uuenduslikele koostisosadele tekib koorija näole kandmisel intensiivne soojustunne, mis ei ärrita nahka. Soojuse toimel paraneb vereringe, avanevad poorid ning nahk puhastub. Bi..
Soojenev näokoorija Viietoimeline soojendava efektiga koorij..
39.99€
Maria Galland 66 Gentle Exfoli..
Ensüümkoorija Vaha-tekstuuriga näokoorija ilma abrasiivsete osakesteta. Ensüüm subtilisine eemaldab leebelt surnud naharakud. Sobib ka tundlikule nahale. Parabeeni- ja parafiinivaba. Toimeained: Bakterite käärmisel saadud ensüümid K..
Ensüümkoorija Vaha-tekstuuriga näokoorija ilma abrasiivset..
36.30€
Maria Galland 41 Traditional L..
Õrn koorimiskreem Õrn koorimiskreem polüetüleengraanulitega puhastab nahka õrnalt ja korralikult, samal ajal parandab naha tekstuuri. Eemaldab naha pindmiselt kihilt mustuse ja surnud naharakud. Nahk taastub paremini ja see valmistatakse ette ..
Õrn koorimiskreem Õrn koorimiskreem polüetüleengraanuliteg..
43.90€
HITT
 Gatineau Radiance Enhancing G..
Värskendav ensüümkoorija AHA- ja C-vitamiiniga Intensiivne pärljas ensüümkoorija eemaldab õrnalt mustuse ja surnud naharakud. Eksklusiivne sära andev kompleks tagab nahale hea jume, samal ajal stimuleerides antioksüdantide tootmist ja tugev..
Värskendav ensüümkoorija AHA- ja C-vitamiiniga Intensiivne p..
24.25€
HITT
Gatineau Anti-Aging Peeling Go..
Koorija kõikidele nahatüüpidele Kooriv kreem tuhmile ja väsinud nahale. Parandab mikrovereringet ning rakkude uuenemist. Nahk muutub pehmeks, nõtkeks ning säravaks. Nahk on värske, puhastatud, ühtlane. Sobib kõikidele nahatüüpidele. Toimeai..
Koorija kõikidele nahatüüpidele Kooriv kreem tuhmile ja vä..
24.25€
SOODUS
Matis Réponse Corrective Peel..
Näokoorija Uue põlvkonna näokoorija, mis on inspireeritud esteetilise kirurgia mikrokoorimisest. Väikesed koorivad osakesed parandavad naha tekstuuri ja jumet. Nahk jääb sile ja värske. Kõikidele nahatüüpidele välja arvatud tundlikule nahale. ..
Näokoorija Uue põlvkonna näokoorija, mis on inspireeritud ..
49.47€ 44.52€
SOODUS
 Matis Réponse Fondamentale A..
Näokoorija Näokoorija kõikidele nahatüüpidele, mis parandab naha tekstuuri ja stimuleerib rakkude uuenemist. Tulemuseks on pehme nahk. Toimeained:  Koorivad pärlid Papaiin Kokumvõi Kasutamine: Hommikuti ja/või õhtuti. 50 ..
Näokoorija Näokoorija kõikidele nahatüüpidele, mis paranda..
32.98€ 29.68€
SOODUS
Matis Réponse Delicate SensiB..
Ensüümne koorija õrnale ja tundlikule nahale Ensüümne koorija õrnale ja tundlikule nahale. Eemaldab nahapinnalt surnud naharakud ja pooridesse kogunenud mustuse. Ennetab pooride ummistumisi. Aitab hooldustoodetel tõhusamalt toimida ning tänu saf..
Ensüümne koorija õrnale ja tundlikule nahale Ensüümne koorij..
37.83€ 34.05€
HITT
 Ella Baché Tomato Exfoliatin..
Kooriv geel Üli pehme tekstuuriga õrnalt mehhaaniliselt kooriv geel jätab ultrapehme, sileda naha pinna. Ei ärrita ka õhukest nahka. Nahka kosutav ent õrnalt koorivad taimset päritolu koostisosad – jõhvikas, päevalilleseemne ekstrakt, tomatie..
Kooriv geel Üli pehme tekstuuriga õrnalt mehhaaniliselt ko..
32.98€
HITT
 Ella Baché Tomato Granule Fr..
Kooriv kreem Pehme tekstuuriga õrnalt ensüümide toimel kooriv geel elimineerib nahalt surnud rakud, ühtlustades nahastruktuuri ja silendades naha pealispinda. Ei ärrita ka õhukest nahka. Taimset päritolu koostisosad : Papia* aktiiv-ensüümid:..
Kooriv kreem Pehme tekstuuriga õrnalt ensüümide toimel koori..
33.47€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper