Nägu - cheri.ee

Nägu - cheri.ee

Nägu - cheri.ee

Nägu - cheri.ee

Nägu - cheri.ee
Nägu - cheri.ee
Kategooriad

Nägu

Täpsusta valikut

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Gatineau Age Benefit Melting C..
Puhastuspalsam näole Puhastaval palsamil on luksuslik, toitev tekstuur, mis sulatab hõlpsalt meigi ja mustuse, et tagada hüdreeritud ja säravalt puhas nahk. Koostis sisaldab hernepeptiide, kaera lipiide ja vetikaõli, mis on ühendatud õrna, mee..
Puhastuspalsam näole Puhastaval palsamil on luksuslik, toi..
37.15€
Gatineau Defi Lift 3D Marine F..
Tugevatoimeline mask on välja töötatud aktiivsete koostisosadega ja puhastavate saviosakeste seguna, mis on suunatud väsinud ja toonuse kaotanud nahale.Tulemuseks on särav, värske ja pinguldatud nahk. Kasutamine: Hoia näol 15 min vältide..
Tugevatoimeline mask on välja töötatud aktiivsete koostisosa..
35.70€
Gatineau Collagene Expert Cera..
Luksuslik, niisutav ja toitev kreem. Kolme tüüpi kollageeni, keramiidide, rasvhapete, hüaluroonhappe ja C-vitamiini koostisega võimas kreem on kliiniliselt tõestatud toimega,mille kasutamisel nahk saab silutud ja pinguldatud. Sihib vananemise ..
Luksuslik, niisutav ja toitev kreem. Kolme tüüpi kollageen..
55.48€
Gatineau Collagene Expert Phyt..
Kolmekordse toimega puhastusvahend, mis on loodud naha puhastamiseks, toniseerimiseks ja mikrokoorimiseks. Hooldav ja taastav kašmiirilaadse tekstuuriga kreemjas puhastusvahend eemaldab kõik mustuse, meigi ja ebapuhtuse jäljed, jättes naha nii..
Kolmekordse toimega puhastusvahend, mis on loodud naha puh..
19.69€
Gatineau Collagene Expert Plum..
Rikkaliku kreemja tekstuuriga intensiivselt niisutav ja pinguldav mask Valmistatud, et aidata stimuleerida kollageeni tootmist ja tasandada peeneid jooni ja kortse. Luksuslik kreemmask elustab nahka ja seda võib jätta ööseks intensiivsemaks hool..
Rikkaliku kreemja tekstuuriga intensiivselt niisutav ja pinguld..
32.69€
Gatineau Age Benefit Advanced ..
Vananemisvastane silmaseerum Silmaseerumi täiustatud koostis kasutab suure jõudlusega toimeainete jõudu, mis vähendavad vananemise märke. Kliiniliselt on tõestatud, et seerum parandab märgatavalt joonte ja kortsude sügavust, silub silmaümbruse..
Vananemisvastane silmaseerum Silmaseerumi täiustatud koost..
51.90€
HITT
Gatineau Gentle Silk Toner
Alkoholivaba pehmendav toonik puhastab ja väskendab.Taastab naha ph tasakaalu ja korrigeerib pooride tööd.Sobib kõigile nahatüüpidele, kaasa arvatud tundlik nahk. Kasutamine: Kanda niisutatud vatipadjakesele ja puhastada nägu, kael ja ..
Alkoholivaba pehmendav toonik puhastab ja väskendab.Taasta..
33.85€
Gatineau Gentle Silk Cleanser
See toitev piimjas puhastusvahend eemaldab õrnalt ja tõhusalt meigi ja mustuse, mitte rikkudes samal ajal naha loomulikku pH-d. Nahk jääb puhtaks, siidiselt pehmeks ja värskendatuks. Kõigile nahatüüpidele, sealhulgas tundlikule nahale. Kasuta..
See toitev piimjas puhastusvahend eemaldab õrnalt ja tõhusal..
33.86€
Defi Lift Volumising Peptide L..
Huulepalsam Luksusliku, kuid kerge tekstuuriga taastav peptiid-huulepalsam, mis hooldab huuli. Valmistatud nii, et huuled näeksid pringimad ja täidlasemad, jättes need samal ajal pehmeks, elastseks ja konditsioneeritud. Peenelt toonitud palsam t..
Huulepalsam Luksusliku, kuid kerge tekstuuriga taastav pepti..
24.25€
Gatineau Defi Lift Eye Contour..
Silmaseerum See võimas silmaseerum on pakitud segu suure jõudlusega pinguldavatest ja tõstvatest toimeainetest, et saavutada õrna silmaümbruse ümbruses ületamatuid tulemusi. Kerge, kuid samas niisutav valem parandab lõtvunud naha väljanägemist, ..
Silmaseerum See võimas silmaseerum on pakitud segu suure jõu..
54.32€
Gatineau Miracle Eye Contour C..
Kortse peitev ja siluv silmakreem Sinu nahatooniga ühtlustuv silmaümbruse kreem tagab veatu jume, varjab tumedad silmaalused ja vanusega kaasnevaid ilminguid, lisades sära. Kasutamine: Kandke väike kogus silmaümbrusele, silmalaugudele ja..
Kortse peitev ja siluv silmakreem Sinu nahatooniga ühtlustuv..
42.20€
HITT
Ella Baché Tomato Glow Micro-..
Toonik kõikidele nahatüüpidele Micropeel Essence on uue Ella Baché Tomate Glow sarja staartoode – uut tüüpi igapäevane nahahooldus, mis on inspireeritud Aasia ilurutiinist ja mille eesmärk on saavutada peegelsile efekt. Kasutamine: Til..
Toonik kõikidele nahatüüpidele Micropeel Essence on uue El..
36.76€
Ella Baché Tomato Glow Micro-..
Taastav näoseerum Super Serum Micropeel on ainulaadne valem, mis kasutab 4 tomatite, AHA-hapete, allantoiini, C-vitamiini ja Kakadu ploomiekstraktide antioksüdantse koostisaine sünergiat. Nende toimeainete koostoime tagab naha nähtava uuenemise,..
Taastav näoseerum Super Serum Micropeel on ainulaadne valem,..
67.81€
HITT
Ella Baché Tomato Glow Micro-..
SOS öökreem SOS öökreem põhineb ikoonilise originaalse tomatikreemi valemil. Kreemi valem on ainulaadne. Öö jooksul toimub nahk intensiivselt noorendamisel ja samal ajal toimub õrn koorimisprotsess. Kasutamine:  Rasune/kombineeritud nah..
SOS öökreem SOS öökreem põhineb ikoonilise originaalse tomat..
65.86€
Bebaré Touch Instant Comfort ..
Tõeline mugavustunde looja tundlikule nahale. Rahustab tundliku ja punetavat näonahka ning mõjub silmaümbruspiirkonnale värskendavalt. Tulemuseks on tõeliselt pehme, lõõgastunud ja värske välimus. Maskis sisalduv kõrvitsaekstrakt rahustab ärritu..
Tõeline mugavustunde looja tundlikule nahale. Rahustab tundl..
29.59€
Bebaré Touch Calming Peel-Off..
Mask spetsiaalselt loodud tundlikule nahale Mustikaekstrakti, C-vitamiini ja kummeli eeterliku õliga kooritav mask rahustab nahka, pakkudes kohest leevendust ja mugavustunnet. Annab nahale terve jume. Kasutamine: Maski valmistamiseks lis..
Mask spetsiaalselt loodud tundlikule nahale Mustikaekstrakti..
4.85€
Bebaré Moisture Eye Contour C..
Niisutav kreem taastab silmaümbrusnaha värske ja sileda väljanägemise. Merekollageeni ja taimeekstraktide koostoime aitab niisutada ja taastada silmaümbruse õrna naha pealmist kihti. Merekollageen suurendab niiskustaset nahakiududes, silub pee..
Niisutav kreem taastab silmaümbrusnaha värske ja sileda välja..
32.20€
Bebaré Balance Purifying Clea..
Puhastusgeel segatüüpi ja rasuse naha hoolduseks. Aktiivsete puhastavate koostisainetega rikastatud puhastusgeel puhastab nahka, ahendab poore ja vähendab rasust läiget ning parandab naha tekstuuri. Enantia Chlorantha ekstrakt reguleerib rasun..
Puhastusgeel segatüüpi ja rasuse naha hoolduseks. Aktiivse..
23.67€
Bebaré Balance Clarifying Cla..
Rohelise saviga matistav ja poore ahendav kreemjas näomask rasusele/probleemsele nahale Rohelise saviga matistav ja poore ahendav kreemjas näomask rasusele/probleemsele nahale. Roheline savi imab liigse rasu ja vähendab rasust läiget. Mereveti..
Rohelise saviga matistav ja poore ahendav kreemjas näomask ra..
29.90€
Bebaré Balance Mattifying Cre..
Kerge tekstuuriga matistav kreem taastab koheselt naha mugavustunde. Kreem on nahka kergelt pinguldava toimega, ahendab poore ja reguleerib rasueritust, andes tulemuseks siledama ja ühtlasema näonaha. Taastab naha terve ja mati väljanägemise. ..
Kerge tekstuuriga matistav kreem taastab koheselt naha mug..
29.49€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper