Raseerimine - cheri.ee

Raseerimine - cheri.ee

Raseerimine - cheri.ee

Raseerimine - cheri.ee

Raseerimine - cheri.ee
Raseerimine - cheri.ee
Kategooriad

Raseerimine

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Collistar Face & Beard Oil
Itaalia õunaõli niisutab ja toidab • enne habemeajamist: rahustab nahka ja valmistab habeme ette • pärast raseerimist: parandab nahka • kerge ja kergesti imenduv Lagritsaekstrakt annab mugavuse ja pehmuse. Kasutamine: Kerge ja kergest..
Itaalia õunaõli niisutab ja toidab • enne habemeajamist: rah..
29.90€
Collistar Cleansing Scrub Face..
Igapäevane näo- ja habemepuhastus Kreemjas tekstuur suhkrukristallidega, sobib ka tundlikule nahale. Sügavpuhastav ja toksiine eemaldav. • puhastab ja koorib • puhastav detox-efekt Spetsiifiline hooldus nii näonaha kui ka habeme puhastamiseks ja..
Igapäevane näo- ja habemepuhastus Kreemjas tekstuur suhkrukr..
25.61€
Collistar Shaving Cream
Traditsiooniline rituaal, mis oma trendika lähenemisega erineb vahuga raseerimisest. Sobib täielikuks raseerimiseks või habeme ja vuntside viimistlemiseks. Pehme kreem, mis rahustab nahka, pehmendab karva. • sobib tundlikule nahale • niisutab ..
Traditsiooniline rituaal, mis oma trendika lähenemisega erineb ..
29.90€
Collistar After-Shave Repair B..
See kiiresti imenduv kreem, mis on spetsiaalselt loodud kõige õrnema ja ärritunuma naha jaoks, taastab igapäevase raseerimisega kahjustatud nahabarjääri, pakkudes mugavust ja heaolu. Itaalia päritolu hüperfermenteeritud viigikaktuse ekstrakt nii..
See kiiresti imenduv kreem, mis on spetsiaalselt loodud kõig..
39.90€
Collistar Perfect Adherence Sh..
Spetsiifiliselt tundlikule nahale, tagab veatu tulemuse ja täiusliku kattuvuse kogu raseerimise ajaks. Itaalia päritolu hüperfermenteeritud viigikaktuse ekstrakt niisutab ja rahustab punetust ja ärritust. Itaalia kiiviõli kaitseb ja toidab epidermi..
Spetsiifiliselt tundlikule nahale, tagab veatu tulemuse ja täiu..
16.78€
IdHair Black Xclusive Beard Oi..
Habemeõli Õli niisutab nahka ja pehmendab habet, lisades sellele sära. Koostises sisalduvad niisutav mandliõli, pehmendav aprikoosiseemneõli, hooldav viinamarjaseemneõli, tasakaalustav päevalilleseemneõli ja kaitsev argaaniaõli. Lõhnas on tund..
Habemeõli Õli niisutab nahka ja pehmendab habet, lisades s..
15.91€
IdHair Black Xclusive Shampoo
Kolm ühes šampoon meestele Kolm ühes šampoon sobib juuste ja keha pesemiseks ning habemeajamiseks. Muudab juuksed kergesti käsitletavaks ja jätab nahale meeldivalt kerge tsitruse ja muskuse lõhna. Sisaldab mustköömneõli ning taastavat ja rahus..
Kolm ühes šampoon meestele Kolm ühes šampoon sobib juuste ..
15.91€
SOODUS
 Matis Réponse Homme Post Sha..
Raseerimisjärgne palsam Alkoholivaba raseerimisjärgne palsam, mis rahustab, taastab ning niisutab. Toimeained:  Piparmünt Bisabolool Allantoiin Kasutamine: Hommikuti ja/või õhtuti. 50 ml - liiter 717,80 € ..
Raseerimisjärgne palsam Alkoholivaba raseerimisjärgne pals..
36.86€ 33.17€
 Collistar Linea Uomo After-Sh..
Habemeajamisjärgne kreem Habemeajamisjärgne kreem sobib isegi kõige nõudlikumale nahale, annab nahale heaolutunde ja suurendab naha elastsust. Sisaldab segu taimsetest ekstraktidest, millel on põletikuvastased ja nahka rahustavad omadused. Pal..
Habemeajamisjärgne kreem Habemeajamisjärgne kreem sobib is..
38.41€
 Collistar Linea Uomo After-Sh..
Habemeajamisjärgne toniseeriv vedelik Peale raseerimist peab nahk tagasi saama oma tasakaalu. Vähese alkoholisisaldusega lõhnavesi kindlustab värskuse, niisutuse ja naha heaolutunde. Selle eriline koostis koos vitamiinidega annab elujõudu, ton..
Habemeajamisjärgne toniseeriv vedelik Peale raseerimist pe..
38.41€
 Collistar Linea Uomo Sensitiv..
Habemeajamisjärgne vedelik tundlikule nahale Väga õrn ja alkoholivaba raseerimisjärgne emulsioon on väljatöötatud tundlikule nahale, mida raseerimine ärritab. Tänu koostises olevatele rahustavatele ja pehmendavatele toimeainetele neutraliseeri..
Habemeajamisjärgne vedelik tundlikule nahale Väga õrn ja a..
38.41€
Collistar Linea Uomo Hydro-Gel..
Niisutav värskust andev habemeajamisjärgne vedelik Kerge ja koheselt imenduv, annab toode nahale intensiivse heaolu tunde, seda samal ajal toniseerides ja pehmendades. Tänu pehmendava ja siluva kummeliekstrakti ühendamisele mustika ja viirpuu ..
Niisutav värskust andev habemeajamisjärgne vedelik Kerge j..
38.46€
Dr. Irena Eris Platinum MEN Al..
Taastav ja rahustav habemeajamisjärgne palsam Pehmendav, toitev ja taastav habeajamisjärgne palsam on kerge õlivaba koostisega. Pantenool ning vitamiin B5 aitavad efektiivselt nahaärritusi ning mikrovigastusi parandada, andes sellele kohese mu..
Taastav ja rahustav habemeajamisjärgne palsam Pehmendav, t..
23.90€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper