Kehaniisutajad - cheri.ee

Kehaniisutajad - cheri.ee

Kehaniisutajad - cheri.ee

Kehaniisutajad - cheri.ee

Kehaniisutajad - cheri.ee
Kehaniisutajad - cheri.ee
Kategooriad

Kehaniisutajad

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
SesDerma Salises Body Milk
Kehakreem kombineeritud, põletikulisele ja akneilmingutega nahale  Kombineeritud, põletikulisele ja akneilmingutega nahale sobilik kerge koostisega kreem. Tänu sisalduvatele salitsüülhappele ja niatsiinamiidile väehendab põletikke ja puhast..
Kehakreem kombineeritud, põletikulisele ja akneilmingutega naha..
34.63€
Australian Gold Hemp Nation Su..
Suhkruploomi küpsisesegu sisaldab endas suhkruroogu Suhkruploomi küpsisesegu sisaldab endas suhkruroogu, ploomi ja vaniljet, mis noorendavad ja siluvad sinu nahka, et saavutada särav jume.Niisutav Kompleks on dekadentlik segu puhtast kanepiseemneõ..
Suhkruploomi küpsisesegu sisaldab endas suhkruroogu Suhkruploo..
41.71€
Australian Gold Hemp Nation Co..
Päevitusjärgne kehakreem   Kookos ja apelsin on suurepärane segu vitamiinidest ja elutähtsatest toitainetest. Kookospähkel aitab taastada sinu naha niiskustasakaalu ning apelsinid sisaldavad suures koguses c-vitamiini, et kaitsta nahka keskkonn..
Päevitusjärgne kehakreem   Kookos ja apelsin on suurepärane..
39.48€
Byotea Lipodren Booster Lipodr..
Vett väljutav tselluliidiseerum kõhupiirkonnale Kiirelt imenduv vett väljutav tselluliidiseerum. Kontsentreeritud koostisega kofeiini ja guaraanaekstrakti sisaldav seerum soodustab lipolüüsi ja parandab lümfivedelikku liikumist kehas, stimuleeride..
Vett väljutav tselluliidiseerum kõhupiirkonnale Kiirelt imendu..
29.10€
Byotea Lipodren Intensive Boos..
Vett väljutav tselluliidiseerum kehale.   Kiirelt imenduv vett väljutav tselluliidiseerum. Kontsentreeritud koostisega kofeiini ja guaraanaekstrakti sisaldav seerum soodustab lipolüüsi ja parandab lümfivedelikku liikumist kehas, stimuleerides s..
Vett väljutav tselluliidiseerum kehale.   Kiirelt imenduv v..
29.10€
Byotea Intensive Lipodrenante ..
Byotea Intensive Lipodrenante Body Milk   Ihupiim aitab võidelda igat tüüpi tselluliidiga ja paiksete rasvaladestustega tänu erilisele tootevalemile, mis sisaldab kofeiini, guaraana- ja aasia vesinaba ekstrakte ning viimase põlvkonna aktiivseid..
Byotea Intensive Lipodrenante Body Milk   Ihupiim aitab või..
29.10€
Byotea Elastic Booster Stretch..
Kehaseerum venitusarmidele   Kiirelt imenduv kehaseerum on spetsiaalselt välja töötatud venitusarmidele ning seda saab kasutada puusadel, tuharatel, reie sisekülgedel ja käsivartel. Kasutamine: Kanna pähklisuurune kogus seerumit venitusarmid..
Kehaseerum venitusarmidele   Kiirelt imenduv kehaseerum on ..
29.10€
Byotea Elastic Booster Body Ar..
Nahka pinguldav kehaseerum Trimmiv ja nahka pinguldav kehaseerum on kiirelt imenduva koostisega. Sobib vananeva ja lõtvunud nahaga piirkondade hoolduseks, nagu näiteks kätele, rindadele ja kõhule. Kasutamine: Kanna pähklisuurune kogus seerumit ..
Nahka pinguldav kehaseerum Trimmiv ja nahka pinguldav kehaseer..
29.10€
Byotea Elastic Body Milk Firmi..
Nahka pinguldav kehapiim Nahka pinguldav ihupiim aitab ennetada ja võidelda lõtvunud nahaga tänu erilisele tootevalemile, mis sisaldab ženšenniekstrakti, peptiidikompleksi ja mandliõli ning viimase põlvkonna aktiivseid taimseid koostisosi. Kasu..
Nahka pinguldav kehapiim Nahka pinguldav ihupiim aitab ennetad..
25.90€
Byotea Daily Moisturizing Body..
Niisutav ihupiim Niisutav ihupiim kase-, baobabi- ja kurgiekstraktidega jätab naha pehmeks, siledaks ja meeldivalt lõhnavaks. Kasutamine: Kasuta pärast dušši või vannis käimist. Kanna sobivas koguses kehale, masseeri kuni toode lõplikult i..
Niisutav ihupiim Niisutav ihupiim kase-, baobabi- ja kurgiekst..
15.52€
SOODUS
Matis Réponse Body Hydra Moti..
Ihupiim Ülimalt niisutav ihupiim, pehmuse ja elastsuse säilitamiseks. Kasutamine: Kanda hommikul ja/või õhtul masseerivate liigutustega puhtale nahale 300 ml - liiter 126,10 € Kaubamärk:  ► Matis ..
Ihupiim Ülimalt niisutav ihupiim, pehmuse ja elastsuse säi..
37.83€ 34.05€
Tonymoly Shea Butter Chok Chok..
Näo-, käte- ja kehakreem Näo-, käte- ja kehakreem koos ühes tootes! See mittekleepuva koostisega kreem toidab ja niisutab nahka sheavõiga. Sheavõi – toidab nahka ja hoiab nahka kuivamise eest Kasutamine: Kandke iga päev nahale ja kehale. ..
Näo-, käte- ja kehakreem Näo-, käte- ja kehakreem koos ühes to..
12.51€
Sesderma C-Vit Antiox Radiance..
Emulsioonkreem kehale Elustava ja kirgastava toimega emulsioonkreem kehale. Kreem imendub kiiresti jättes meeldiva siidise tunde ja kauni jume. Taaselustab ja värskendab tuhmi nahka. Pinguldava ja noorendava toimega. Tugevdab ja toob esile päe..
Emulsioonkreem kehale Elustava ja kirgastava toimega emuls..
29.68€
 SesDerma Hidraderm Hyal Body ..
Süvaniisutav kehakreem hüaluroonhappega Süvaniisutav kehakreem, mis sisaldab kolme erineva molekulaarmassiga hüaluroonhapet (molekulaarmassist sõltub aine imendumise kiirus ja sügavus ning sellest tingituna ka toime nahale) – suured hüaluroonh..
Süvaniisutav kehakreem hüaluroonhappega Süvaniisutav kehak..
37.64€
SesDerma Hidraloe Aloe Gel
Aaloe geel Aaloe geel tundlikule, ärritunud ja kahjustatud nahale. Tõhusalt niisutava toimega. Taastab nahka ning jahutab ja rahustab naha kiiresti pärast ärritusi. Sobib kasutamiseks peale päikese käes olemist või külmas kliimas viibimist. Idea..
Aaloe geel Aaloe geel tundlikule, ärritunud ja kahjustatud n..
33.66€
Sesderma Sespanthenol Body Mil..
Kehakreem tundlikule, kahjustatud nahale Liposoomse koostisega kehakreem on kerge ja kiirestiimenduv. Kasutamine: Kandke kreem puhtale nahale hommikuti ja/ või õhtuti. Vajadusel lisage päeva jooksul. 400 ml - liiter 143,56 € ..
Kehakreem tundlikule, kahjustatud nahale Liposoomse koostise..
58.39€
 Byotea Relaxing Foot Gel Cool..
Jahutav ja värskendav jalageel Jalageel arnika ja eukalüptiga väljutab kudedest liigset vedelikku ning värskendab ja toniseerib. Lõõgastab ja jahutab väsinud jalgu. Ei sisalda PARABEENI, PARAFIINI, GMO-d, SLS-i, SLES-i. Nikli suhtes testitud..
Jahutav ja värskendav jalageel Jalageel arnika ja eukalüpt..
23.47€
Maria Galland 411 Body Shaping..
Kehavormiv kontsentraat Kehavormiv kontsentraat kõikidele naistele, kes soovivad tõhusalt tselluliidi vastu võidelda. Eriti suunatud II ja III tselluliidiastmele: nähtavad kühmukesed kinnipeetud vedelikuga, kõva tselluliit, jäigastunud ja valu..
Kehavormiv kontsentraat Kehavormiv kontsentraat kõikidele ..
66.30€
HITT
Gatineau Body Lotion With A.H...
Niisutav kehapiim Niisutav kehapiim niisutab, parandab naha elastsust ning jätab naha sametiselt pehmeks. Kehapiim sisaldab taimseid ekstrakte ja A.H.A. derivaate. Kasutamine: Kasuta peale pesemist või igapäevaselt hommikuti ja/või õhtuti ..
Niisutav kehapiim Niisutav kehapiim niisutab, parandab naha ..
27.16€
SOODUS
 Matis Réponse Body Slim-Moti..
Salendav emulsioon Salendav ja trimmiv termoaktiivne emulsioon. Kerge tekstuuriga soojendava efektiga emulsioon imendub kiiresti. Aktiivained: Acti Minceur kompleks, kofeiini ja Bermuuda vetika mikroorganismist pärineva biotehnoloogilise ekstrak..
Salendav emulsioon Salendav ja trimmiv termoaktiivne emulsio..
62.90€ 56.61€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper