Dušivahendid - cheri.ee

Dušivahendid - cheri.ee

Dušivahendid - cheri.ee

Dušivahendid - cheri.ee

Dušivahendid - cheri.ee
Dušivahendid - cheri.ee
Kategooriad

Dušivahendid

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Byotea Daily Moisturizing Show..
Niisutav vanni- ja dušigeel Toitev ja niisutav vanni- ja dušigeel kase-, baobabi- ja kurgiekstraktidega loob rikkaliku ja kreemja tekstuuriga vahu. Pehme vaht puhastab nahka õrnalt. Kasutamine: Masseeri toodet niiskele nahale. Loputa korra..
Niisutav vanni- ja dušigeel Toitev ja niisutav vanni- ja dušig..
8.73€
Australian Gold Hemp Nation Se..
Niisutav ja päevitust pikendav dušigeel Hoia alles oma suvemälestused ja see suurepärane jume aastaringselt! Värskenda end ja lõõgastu niisutava pesugeeliga, mis on loodud puhastama ja intensiivselt niisutama Sinu pehmet nahka. Küllastatud mer..
Niisutav ja päevitust pikendav dušigeel Hoia alles oma suv..
27.16€
 Frudia Avocado Relief Secret ..
Intiimpesugeel Avokaadovilja aminohapete ning pehme vahuga intiimpesugeel kergelt happelise pH-ga. Toode koosneb 90% ulatuses naturaalsetest koostisosadest, mis tagavad intiimpiirkonna puhtuse ja loomuliku tasakaalu. Õrnalt puhastava toimega. Ta..
Intiimpesugeel Avokaadovilja aminohapete ning pehme vahuga i..
15.23€
 Frudia My Orchard Quince Body..
Lõõgastav dušigeel küdooniaekstraktiga Keha ja meeli lõõgastav dušigeel kingib tõelise mugavustunde, justkui pärast mõnusat aasiapärast kehamassaaži. Toote koostist on rikastatud mesimagusa ja vitamiinirikka küdooniaekstrakti ning jahutava mento..
Lõõgastav dušigeel küdooniaekstraktiga Keha ja meeli lõõgast..
11.16€
 Frudia My Orchard Peach Body ..
Toitev dušigeel virsikuekstraktiga Virsikuekstraktiga dušigeel puhastab nahka õrnalt rikkaliku vahuga. Vitamiinirikas puuviljakompleks niisutab ja hooldab nahka. - virsikuekstrakt hellitab meeli magusa aroomiga - toitev ja niisutav koostis ..
Toitev dušigeel virsikuekstraktiga Virsikuekstraktiga dušige..
11.16€
Frudia My Orchard Cherry Body ..
Puhastav dušigeel kirsiekstraktiga Puhastava toimega dušigeel aitab nahka koorida. Vitamiinirikas kirsiekstrakt ning fütonsiid täiustavad toote puhastavaid omadusi. - rikastatud kirsiekstraktiga - koorija toimega kehapesugeel - eemaldab nah..
Puhastav dušigeel kirsiekstraktiga Puhastava toimega dušigee..
11.16€
 Frudia My Orchard Passion Fru..
Värskendav ja kooriv dušigeel passiooniviljaekstraktiga Värskendav ja kooriv kehapesugeel eemaldab õrnalt surnud naharakud ning hellitab nahka eksootilise passiooniviljaekstrakti ja vitamiinirikka puuviljakompleksiga. - eksootilise passiooniv..
Värskendav ja kooriv dušigeel passiooniviljaekstraktiga Värs..
9.60€
 Collistar Talasso Shower Crea..
Niisutav ja taastav dušikreem Dušikreem jätab naha uskumatult siidiseks ning muudab duši alla käimise tõeliselt väärtuslikuks heaolukogemuseks kehale. Parimad merest saadud toimeained annavad nahale energiat ja taastavad selle elujõu. Taimse p..
Niisutav ja taastav dušikreem Dušikreem jätab naha uskumat..
21.34€
 Collistar Firming Shower Oil
Dušiõli Pinguldav dušiõli. Tänu oma erilisele koostisele ülipuhastest taimeekstraktidest, tegutseb see õli kahetoimeliselt. See aitab nahka toniseerida, muuta elujõulisemaks ning pindmiseid kudesid elastsemaks, parandades nende toonust ja ping..
Dušiõli Pinguldav dušiõli. Tänu oma erilisele koostisele ü..
35.79€
 Collistar Doccia Della Felici..
Dušigeel eeterlike õlidega Pehme kreemja koostisega ja vastupandamatu lõhnaga dušigeel. Annab energialaengu ja muudab naha pehmeks ja hooldatuks. Eeterlike õlide, Vahemere ekstraktide ja viigimarjaga viljalihaga rikastatud koostis muudab naha ..
Dušigeel eeterlike õlidega Pehme kreemja koostisega ja vas..
22.41€
Collistar Doccia Crema Dell'Am..
Duši- ja vannikreem Rikkaliku ja kreemja tekstuuriga dušikreem hooldab ja hellitab nahka, jättes selle siidiseks ja meeldivalt lõhnavaks. Koostis on rikastatud siidiproteiinidega, roosi- ja magnooliaekstraktidega ning pärlmutterpulbriga. Niisu..
Duši- ja vannikreem Rikkaliku ja kreemja tekstuuriga dušik..
22.41€
Collistar After Sun Shower-Sha..
Päevitusjärgne šampoon & dušigeel ühes Väga õrnatoimeline, neutraalne ja biolagunev toode, mis puhastab nahka ja juukseid õrnalt, kaitseb ja pikendab päevitust ning omab ka niisutavat, pehmendavat ja kosutavat efekti. Muudab väliste teguri..
Päevitusjärgne šampoon & dušigeel ühes Väga õrnatoimel..
28.13€
HITT
PAYOT Relaxing Shower Oil
Puhastav dušiõli, seebivaba Niisutavate aktiivsete toimeainetega rikastatud duššiõli puhastab nahka õrnalt, seda kuivatamata. Toode delikaatne lillearoom ning koostises sisalduvad jasmiinija valge tee ekstraktid mõjuvad lõõgastuvalt nii kehale..
Puhastav dušiõli, seebivaba Niisutavate aktiivsete toimeai..
33.85€
Payot Well-Being Shower Balm
Rikkaliku koostisega pesugeel Toitev puhastav palsam. Rikkaliku koostisega puhastav palsam roosa sädelusega. Puhastab õrnalt nahka, toidab ja pehmendab ning jätab nahale kaitsva kihi. Kasutamine: Kanda toodet nahale iga päev pesus käie..
Rikkaliku koostisega pesugeel Toitev puhastav palsam. Rikk..
19.30€
CHI Naturals with Olive Oil Ha..
Šampoon ja dušigeel ühes Šampooni-dušigeeli rikkalik vaht puhastab õrnalt, kuid efektiivselt juuksed ja keha mustusest, samaaegselt niisutades. Hooldab juukseid ja nahka, kaitstes juuksevärvi tuhmumise eest. Nahk jääb pehme, sile ja niisutatud. ..
Šampoon ja dušigeel ühes Šampooni-dušigeeli rikkalik vaht pu..
20.76€
 Davines Su Hair & Body Wash
Šampoon, palsam ja dušigeel ühes Turguta oma keha ja meeli rikkaliku sulfaadivaba vahuga ning lase unikaalsel merevetikate kompleksil niisutada ja hooldada kuiva nahka ning juukseid. Mugav kolm-ühes toode muudab Su elu kordades lihtsamaks. Parabee..
Šampoon, palsam ja dušigeel ühes Turguta oma keha ja meeli rik..
15.52€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper