Cleansing Payot - cheri.ee

Cleansing Payot - cheri.ee

Cleansing Payot - cheri.ee

Cleansing Payot - cheri.ee

Cleansing Payot - cheri.ee
Cleansing Payot - cheri.ee
Kategooriad

Cleansing Payot

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
HITT
PAYOT Pate Grise Stylo 2-EN-1 ..
Tooniv, nahapunetust peitev ja raviv kahepoolne peitepulk See duo Toote ühel poolel on hooldustoode, mis puhastab ja kuivatab lokaalsed naha ebatäiused. Toote teine osa aitab peita ja korrigeerida vistrike ja punetust selle ümber. Toode sisaldab..
Tooniv, nahapunetust peitev ja raviv kahepoolne peitepulk Se..
23.18€
HITT
PAYOT Pate Grise Stick Gommant..
Rasuse ja kombineeritud naha pulk-koorija Uuendusliku tehnoloogiaga toode võimaldab nahal kahekordset koorimist- mehhaanilist ja ensüümkoorimist. Toode aitab avada poorid, puhastada nahka ning reguleerida rasueritust. Toote peamised koostisosa..
Rasuse ja kombineeritud naha pulk-koorija Uuendusliku tehn..
24.15€
 PAYOT Mousse Micellaire Netto..
Vaarikaekstraktiga näopuhastusvaht Kreemine seebivaba vaht mitsellaariosakeste ja vaarikaekstraktiga. Toode puhastab õrnalt naha ja eemaldab suurepäraselt meigi. PAYOT Mousse Micellaire Nettoyante vaht aitab taastada naha enda bioloogilise tas..
Vaarikaekstraktiga näopuhastusvaht Kreemine seebivaba vaht..
24.64€
 PAYOT Demaquillant Instante Y..
Silmameigieemaldusvedelik vaarikaekstraktiga Kahefaasiline silmameigi eemaldusvedelik vaarikaekstraktiga. Eemaldab ka veekindla meigi. Tootel on suurepärane puuviljade ja vürtside kooslus, mille hooldavad omadused on pandud tööle naha ilu heak..
Silmameigieemaldusvedelik vaarikaekstraktiga Kahefaasiline..
25.71€
HITT
PAYOT Pate Grise Mattifying Bi..
Sügavpuhastav kahefaasiline näotoonik Sügavpuhastav kahefaasiline näotoonik, eemaldab liigse rasu, pinguldab poore ja puhastab naha tekstuuri. Matistab kombineeritud ja rasust nahka. Kasutamine: Kanna toodet vatipadjale ja puhasta sell..
Sügavpuhastav kahefaasiline näotoonik Sügavpuhastav kahefa..
25.90€
HITT
PAYOT pate grise purifying foa..
Näopesugeel kombineeritud ja rasusele nahale Parandav näopesugeel kombineeritud ja rasusele nahale. Vahutav seebivaba geel, mis sobib igapäevaseks kasutamiseks puhastab õrnalt naha kõik ebapuhtused, ahendab poore ja pehmendab nahka. Toode aita..
Näopesugeel kombineeritud ja rasusele nahale Parandav näop..
28.90€
HITT
 PAYOT Special 5
Raviv ja hooldav geel vistrikele Puhas konsentraat vähendab vistrike punetust ja omab kuivatavat toimet. Viimistlev etapp vistrike ravimisel. Kasutamine: Kanda vatitikuga ainult probleemsetele kohtadele. 15 ml - liiter 1286,87 € ..
Raviv ja hooldav geel vistrikele Puhas konsentraat vähenda..
21.24€
PAYOT Pate Grise Ultra-Absorbe..
Sügavpuhastav must mask Rasusele või kombineeritud nahale mõeldud ultra imava toimega must mask puhastab ja koorib naha sügavuti, eemaldades naha ebapuhtused ning kuhjunud toksiinid. Kasutamine: Kandke paks kiht nahale, laske mõjuda ku..
Sügavpuhastav must mask Rasusele või kombineeritud nahale ..
28.90€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper