Réponse Purete - cheri.ee

Réponse Purete - cheri.ee

Réponse Purete - cheri.ee

Réponse Purete - cheri.ee

Réponse Purete - cheri.ee
Réponse Purete - cheri.ee
Kategooriad

Réponse Purete

Réponse Pureté - rasuse/segatüüpi naha tooted

Innovaatiline lahendus kombineeritud ja rasuse naha hooldamiseks, et reguleerida ja parandada rasu liikumist. Tasakaalustab ja tugevndab naha ökosüsteemi, reguleerib ja korrigeerib rasu eraldumist, puhastab ja annab nahale mati efekti.
Peamised toimeained
Õrn AHA – mandliproteiinidega seotud õunhape, pehme kooriv toime, nahk on puhas, pingul ja klaar.
Matisebo systeme kompleks – spetsiifiliste hapete kombinatsioon.(aafrikapuu ekstrakt) Reguleerib rasu eritumist, rasu tootmine on reguleeritud.
Eco-regulator complex – hoiab naha mikrofloorat, et head ja halvad bakterid oleksid samal tasandil, et hoida parimat loomulikku tasakaalu.

 

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
SOODUS
Matis Perfect-Light Essence Cl..
Puhastava, tasakaalustava ja õrnalt kooriva toimega näovesi Eemaldab nahalt mustuse ja meigijäägid ning aitab kaasa naharakkude uunemisele. Koorib õrnalt surnud naharakud jättes naha puhtaks, värskeks ja säravaks Kasutamine: Kandke too..
Puhastava, tasakaalustava ja õrnalt kooriva toimega näovesi ..
25.22€ 22.70€
SOODUS
Matis Réponse Pureté Perfect..
Puhastava toimega poore ahendav savimask kombineeritud nahale Matistava, kooriva ja poore ahendava toimega savimask. Kaoliin ehk valge savi on õrnalt toimiv ja nahka värskendav savi, mis sobib ideaalselt kuivale ning ärritunud nahale. Nagu tei..
Puhastava toimega poore ahendav savimask kombineeritud nahale..
28.13€ 25.32€
SOODUS
Matis Réponse Purete Pure-Age
Kortsudevastane kreem rasusele nahale Kortsudevastane kreem rasusele nahale. Sulavalt pehme tekstuur toimib nii sügavuti kui naha pinnal. Õunahape koos kaervalkudega eemaldavad õrnalt nahalt poore ummistavad surnud naharakud. Hüaluroonhape täi..
Kortsudevastane kreem rasusele nahale Kortsudevastane kree..
67.90€ 61.11€
SOODUS
 Matis Réponse Pureté Perfec..
Näopesugeel rasusele nahale Läbipaistev puhastusgeel muutub veega kokkupuutel kreemjaks vahuks, glükoolhape eemaldab mustuse ja surnud naharakud, puhastab poorid sügavuti, ahendab poore ja reguleerib rasueritust. Nahk jääb puhas, värske ja kla..
Näopesugeel rasusele nahale Läbipaistev puhastusgeel muutu..
42.68€ 38.41€
SOODUS
 Matis Réponse Purete Pure-Se..
Seerum Seerum rasusele nahale, mis koorib, reguleerib ja tasakaalustab rasueritust. Tulemuseks on ühtlane nahatekstuur ning kaunis, tasakaalustatud ja puhas nahk. Ahendab poore ning vähendab ebapuhtusi. Toimeained: Kutaanne ökosüsteemi k..
Seerum Seerum rasusele nahale, mis koorib, reguleerib ja t..
57.23€ 51.51€
SOODUS
Matis Réponse Purete Pore-Per..
Kreem Kreem rasusele nahale, mis tasakaalustab rasueritust ning niisutab. Tulemuseks on puhas nahk, mis ei läigi ning sametine tekstuur. Tagab värske ja särava jume, ahenenud poorid ja vähenenud ebatäiused. Toimeained: Imenduvad mikropuu..
Kreem Kreem rasusele nahale, mis tasakaalustab rasueritust..
45.59€ 41.03€
SOODUS
Matis Réponse Purete Pure-Age
Kortsudevastane kreem rasusele nahale Kortsudevastane kreem rasusele nahale. Sulavalt pehme tekstuur toimib nii sügavuti kui naha pinnal. Õunahape koos kaervalkudega eemaldavad õrnalt nahalt poore ummistavad surnud naharakud. Hüaluroonhape täida..
Kortsudevastane kreem rasusele nahale Kortsudevastane kreem ..
67.90€ 61.11€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper