MATIS - cheri.ee

MATIS - cheri.ee

MATIS - cheri.ee

MATIS - cheri.ee

MATIS - cheri.ee
MATIS - cheri.ee
Kategooriad

MATIS

Caviar
 
 
Réponse
Corrective
 
Réponse
Fondamentale
 
Réponse
Preventive
 
Réponse
Delicate
 
Réponse
Purete
 
Réponse
Regard
 
Réponse
Homme
 
Réponse
Cosmake-Up
 
Réponse
Body
 
 
Réponse
Eclat
 
























MATIS – professionaalsed salongitooted Prantsusmaalt on tuntud kõikjal maailmas. Üle 77 aasta pikkune kogemus tagab uuenduslikud, efektiivsed ja kvaliteetsed hooldusvahendid ka kõige nõudlikumale nahale. Valikus on nii näo- kui ka kehahooldustooted. Vali endale just see õige!

Rohkem kui 77 aasta jooksul on Matis, kuulus Prantsuse ilusalongide kaubamärk, pühendanud oma teadmised ilu heaks. 
Matis pakub 9 näohooldust, mis on kombineeritud 13 konkreetsetele vajadustele suunatud jaemüügisarjadega.
Tooted, kindlaksmääratud hooldusprotsess ja unikaalsed hooldustehnikad muudavad kaubamärgi üheks eesrindlikumaks teiste brändide ees.
Matis Beauty Expert arendab oma väärtusi, suheldes naiste ja meestega, et vastata nende ootustele ja pakkuda meeldivat teenindust.

Täpsusta valikut

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
SOODUS
Matis Réponse Authentik-Funda..
Näomask Ideaalne hooldus kuivale ja toitmist vajavale nahale. Kreemjas mask kaetud rikkaliku läbipaistva geeliga annab kokku segades kahekordse niisutava ja toitva toime. Hüaluroonhape niisutab ja täidab kortsud, sheavõi taastab ja tugevdab na..
Näomask Ideaalne hooldus kuivale ja toitmist vajavale naha..
37.83€ 34.05€
SOODUS
Matis Réponse Body Hydra Moti..
Ihupiim Ülimalt niisutav ihupiim, pehmuse ja elastsuse säilitamiseks. Kasutamine: Kanda hommikul ja/või õhtul masseerivate liigutustega puhtale nahale 300 ml - liiter 126,10 € Kaubamärk:  ► Matis ..
Ihupiim Ülimalt niisutav ihupiim, pehmuse ja elastsuse säi..
37.83€ 34.05€
SOODUS
Matis Perfect-Light Essence Cl..
Puhastava, tasakaalustava ja õrnalt kooriva toimega näovesi Eemaldab nahalt mustuse ja meigijäägid ning aitab kaasa naharakkude uunemisele. Koorib õrnalt surnud naharakud jättes naha puhtaks, värskeks ja säravaks Kasutamine: Kandke too..
Puhastava, tasakaalustava ja õrnalt kooriva toimega näovesi ..
25.22€ 22.70€
SOODUS
Matis Authentik-Mist Refreshin..
Värskendav, õrna lõhnaga sprei näole, kehale ja juustele Värskendav, õrna lõhnaga sprei näole, kehale ja juustele. Nahka koheselt niisutav sprei on must-have toode. Toniseeriv ja hooldav sprei on rikastatud liustikuvee ja ženženniga. Sobib kõiki..
Värskendav, õrna lõhnaga sprei näole, kehale ja juustele Vär..
17.46€ 15.71€
SOODUS
Matis Réponse Preventive City..
Niisutav ja värskendav saastevastane näosprei Niisutav ja värskendav saastevastane näosprei, mis kaitseb nahka nii digiseadmete sinise valguse kui ka keskkonnasaaste eest. Sobib ideaalselt naha igapäevaseks niisutamiseks ja hooldamiseks. Toote k..
Niisutav ja värskendav saastevastane näosprei Niisutav ja vä..
24.25€ 21.83€
SOODUS
Matis Réponse Pureté Perfect..
Puhastava toimega poore ahendav savimask kombineeritud nahale Matistava, kooriva ja poore ahendava toimega savimask. Kaoliin ehk valge savi on õrnalt toimiv ja nahka värskendav savi, mis sobib ideaalselt kuivale ning ärritunud nahale. Nagu tei..
Puhastava toimega poore ahendav savimask kombineeritud nahale..
28.13€ 25.32€
SOODUS
Matis Réponse Eclat Glow-Esse..
Nahka ergutav toonik Ergutab nahka ja toob esile loomuliku sära. Toote värskendav ja kerge tekstuur tungib kiirelt nahka. Sobib kõikidele nahatüüpidele, eriti kui nahk on väsinud ja tuhm. Peamised koostisosad: Active Glow kompleks annab nahale..
Nahka ergutav toonik Ergutab nahka ja toob esile loomuliku..
25.22€ 22.70€
SOODUS
Matis Réponse Eclat Glow-Seru..
Sära andev seerum Sära andev niisutav seerum. Sobib ideaalselt väsinud ja stressis nahale. Näoseerum sisaldab hüaluroonhapet, mis niisutab ja täidab kortsud. 8%-line C vitamiini sisaldus annab nahale ühtlase jume ja sära ning on antioksüd..
Sära andev seerum Sära andev niisutav seerum. Sobib ideaal..
69.84€ 62.86€
SOODUS
Matis Réponse Purete Pure-Age
Kortsudevastane kreem rasusele nahale Kortsudevastane kreem rasusele nahale. Sulavalt pehme tekstuur toimib nii sügavuti kui naha pinnal. Õunahape koos kaervalkudega eemaldavad õrnalt nahalt poore ummistavad surnud naharakud. Hüaluroonhape täi..
Kortsudevastane kreem rasusele nahale Kortsudevastane kree..
67.90€ 61.11€
SOODUS
 Matis Réponse Pureté Perfec..
Näopesugeel rasusele nahale Läbipaistev puhastusgeel muutub veega kokkupuutel kreemjaks vahuks, glükoolhape eemaldab mustuse ja surnud naharakud, puhastab poorid sügavuti, ahendab poore ja reguleerib rasueritust. Nahk jääb puhas, värske ja kla..
Näopesugeel rasusele nahale Läbipaistev puhastusgeel muutu..
42.68€ 38.41€
SOODUS
Matis Réponse Preventive Hydr..
24h niisutav emulsioon Niisutav emulsioon aitab nahal saavutada ja säilitada niisutatuse loomulikku taset samal ajal selle kaitsesüsteemi tugevdades. Hüaluroonhape niisutab ja täidab kortsud. Jõhvikaekstarkt on tugev antioksüdant, mis kaitseb na..
24h niisutav emulsioon Niisutav emulsioon aitab nahal saavut..
43.65€ 39.29€
SOODUS
Matis Caviar The Milk
Puhastuspiim kaaviariga Kaaviariekstrakt: aitab kaasa rakkude uuenemisele, toidab nahka ja varustab seda mineraalidega. Avokaadoõli tekitab kaitsva kihi, kasutatakse selle rahustavate, pehmendavate ja kaitsvate omaduste tõttu. Eeterlik roosivaha..
Puhastuspiim kaaviariga Kaaviariekstrakt: aitab kaasa rakkud..
41.71€ 37.54€
SOODUS
 Matis Caviar The Cream
Päevakreem kaaviariga Õrnatoimeline ja kerge päevakreem annab nahale kauakestva mugavustunde. Kaaviariekstrakt: aitab kaasa rakkude uuenemisele, toidab nahka ja varustab seda mineraalidega. Sheavõi annab pehmendava, niisutava ja kaitsva efekti, ..
Päevakreem kaaviariga Õrnatoimeline ja kerge päevakreem anna..
104.76€ 94.28€
SOODUS
 Matis Caviar The Night
Öökreem kaaviariga Öökreem kaaviariga, toetab ainevahetust naharakkudes. Tänu eriti kõrgele valkude ja amiinohapete sisaldusele kiirendab rakkude uuenemist, niisutab ja toidab nahka. Nahk on elujõulisem, elastsem ja taastunud. Mereline glükogeen..
Öökreem kaaviariga Öökreem kaaviariga, toetab ainevahetust n..
104.76€ 94.28€
SOODUS
Matis Caviar The Eyes
Silmakreem kaaviariga Sisaldab Prantsuse kaaviari, mis on rikas omega 3e, vitamiinide ja mineraalide poolest ning segatuna merelise kollageeniga annab juba peale esimest kasutuskorda siledama ja pehmema silmaümbruse. Silmaümbrus on niisutatud ja..
Silmakreem kaaviariga Sisaldab Prantsuse kaaviari, mis on ri..
95.90€ 86.31€
SOODUS
Matis Caviar The Serum
Näoseerum kaaviariga Prantsuse kaaviari luksuslik õliseerum, milles on ühendatud seerumi tõhusus ja õli hinnalisus. Kontsentreeritud kaaviari ekstrakt annab nahale erakordselt intensiivse ja mitmekülgse vananemisvastase toime. Rohkete mineraalid..
Näoseerum kaaviariga Prantsuse kaaviari luksuslik õliseerum,..
132.89€ 119.60€
HITT
SOODUS
Matis Réponse Corrective Hyal..
Taastava ja koheselt siluva toimega näotoonik Värskendava toimega näotoonik valmistab naha ette näokreemi/seerumi pealekandmiseks. Toimeained: Hüaluroonhape: intensiivse niisutava toimega. M2 R+: Eriline aktiivne komponent annab lõõgast..
Taastava ja koheselt siluva toimega näotoonik Värskendava ..
34.92€ 31.43€
SOODUS
Matis Réponse Corrective Lift..
Toniseeriv ja pinguldav näokreem Eksklusiivset hüaluroonhapet sisaldav pinguldav kreem näole, kaelale ja dekolteele, mis igapäevasel kasutamisel aitab saavutada pinguldatud ja pringi naha. Kasutamine: Kanna kreem eelnevalt korralikult pu..
Toniseeriv ja pinguldav näokreem Eksklusiivset hüaluroonhape..
93.90€ 84.51€
SOODUS
Matis Réponse Corrective Hyal..
Pinguldava ja lõõgastava toimega näokreem Kohese siluva, pinguldava ja lõõgastava toimega kreem miimilistele kortsukestele. Toode annab intensiivselt pikaajalise niisutuse, täidab nahka seestpoolt ning jätab nahapinna siledaks. Tootes kasutata..
Pinguldava ja lõõgastava toimega näokreem Kohese siluva, p..
93.90€ 84.51€
SOODUS
Matis Réponse Corrective Nigh..
Korrigeeriva toimega öömask Korrigeeriva toimega öömask. Ülitõhus kosmeetiline koostisaine glükoolhape kombineeritud koos hüaluroonhappega vähendab kortse. Glükoolhape kõrvaldab surnud rakud, stimuleerib rakkude uuenemist ja parandab naha tekstu..
Korrigeeriva toimega öömask Korrigeeriva toimega öömask. Üli..
78.57€ 70.71€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper