MARIA GALLAND - cheri.ee

MARIA GALLAND - cheri.ee

MARIA GALLAND - cheri.ee

MARIA GALLAND - cheri.ee

MARIA GALLAND - cheri.ee
MARIA GALLAND - cheri.ee
Kategooriad

MARIA GALLAND

Cleansers
 
Ultim' Boost
 
Face Classic Line
 
Hydra`Global
 
Face Specific Line
 
Nutri Vital
 
LuminÉclat Line
 
Clearness Line
 
Lift Expert Line
 
Mille Line
 
Helisosone Line
 
Body Care Line
 
 
Soin Dermatologique
 






















Maria Galland
Juba 50 aastat kogemusi ilumaailmas…
Viiel kontinendil, enam kui 40 riigis ja üle 10 000 ilusalongi, usaldavad naised ja mehed oma ilu ning heaolu MARIA GALLAND PARIS`i kätesse.

Pr. Maria Galland`i tegelik nimi oli Colette Pierret. Maria Galland oli tema artistinimi, sest ta tahtis osaleda iludusvõistlustel vanemate teadmata. 1960. aastal võitis ta Miss Pariis iludusvõistluse. Tema teaduslikud õpingud aitasid tal saada esteetika teaduriks ja leiutada ravi aja halastamatute kahjustuste vastu oma armastatud ema näol, kes oli vananemisest meeleheitel. See andekas prantslanna avas oma Pariisi kodus „ilu-nõustamiskabineti“, kus ta pakkus kohandatud „käsitöö“ iluhoolitsusprogramme, mis olid suunatud näo eripiirkondade vajadustele. Oma avangardistliku visiooniga säilitada naha nooruslik ilu ja sära, Maria Galland pidas sammu ka varase kuuekümnendate ajavaimuga. Koos dermatoloogidega arendas edukas tantsijanna hoolduskontseptsiooni, mis on sama unikaalne kui nahk ise. Ja isegi tänapäeval,  50 aastat hiljem, see hoolduskontseptsioon loob standardeid ilumaailmas.

TEMA UHKUS
Osad tema kreemid olid ka kantud meditsiini piibli – meditsiinilise sõnaraamatu VIDAL – nimekirja. Siis asutas Madam Galland oma esimesed uurimislaborid ja tootmisasutused Pariisi äärelinnas. Maria Galland avas 1962. aastal oma esimese ilusalongi Pariisis Rue Chateaubriand tänaval pakkudes oma nime alla valmistatud tooteid ja protseduure. Kõige tunnustatumate bioloogide abiga arendas ta välja oma esimese koostise küpsele nahale.

Noorendav Kreem Nr.5 oli sündinud ja valitud number 5 oli austusavaldus Coco Chanel´ile ning tema parfüümile №5. Iga toote number sümboliseerib teed ilu saladuseni… loodud kõige nõudlikumatele naistele.

MIS TEEB MARIA GALLAND PARIS`i NII ERILISEKS?
Unikaalne. Nõudlik. Väärtuslik. Kunstipärane, nagu „äärmiselt mitmesuguste vajaduste mosaiik“. See on meie naha loomus. Sellele pilku heites, „MARIA GALLAND`i meetod“ põhines siis ja ka nüüd: läbi täpse naha analüüsi ning spetsiifilise lähenemise individuaalselt igale naha osale, kohaldatud vastavalt vajadustele, saab naha ilu optimaalselt säilitatud. 
Meeldivad käed ja MARIA GALLAND ekspert-kosmeetiku õrnad liigutused loovad harmoonia keha, vaimu ja hinge vahel.
„Eritellimusel tehtud iluhoolitsuse“ täiuslikkus, mida – nagu ka täiendavad kodu-hooldustooted – leiab vaid valitud ilusalongides, ilukeskustes, hotellides ja SPA-des
 Hetkel üle 10 000 ilusalongi, ilukeskuse, päevaspa sealhulgas üle 500 luksusliku hotelli ja SPA, enam kui 40 riigis kasutatakse MARIA GALLAND tooteid ning protseduure. Selline edu on üles ehitatud pikaajalistele traditsioonidele ning tugineb firma tugeval innovatsiooni vaimsusel, muutes selle üheks kõige modernsematest firmadest kosmeetika- ja ilutööstuses. Nagu ka pidevad uuendused firmas, on nende pikkade aastate jooksul saanud uuendusi ka tooted ja pakendid.

ILU algatus - neile, kelle jaoks MARIA GALLAND on uus!

Täpsusta valikut

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Maria Galland Sensi` Repair Cr..
Repair näokreem niisutab, rahustab, toidab ja annab nahale optimaalse heaolu tänu oma õhulisele tekstuurile. Sensi Repair kreem niisutab, rahustab, toidab ja annab nahale optimaalse heaolu tänu oma õhulisele tekstuurile. Innovaatiliste toimeain..
Repair näokreem niisutab, rahustab, toidab ja annab nahale opt..
66.30€
Maria Galland 161 Sensi`Repair..
Rikkaliku tekstuuriga kreem sisaldab eksklusiivseid toimeaineid Rikkaliku tekstuuriga 161 Baume Réparateur SENSI’REPAIR kreem sisaldab eksklusiivseid toimeaineid, mis toidavad, parandavad ja rahustavad reaktiivset ja stressis tundlikku nahka. Ta..
Rikkaliku tekstuuriga kreem sisaldab eksklusiivseid toimeaineid..
69.40€
HITT
Maria Galland 61-64 XL Comfort..
Puhastuspiim 400 ml + näovesi 400 ml kõikidele nahatüüpidele N 61 Erakordselt mahe puhastuspiim sobib kõikidele nahatüüpidele. Sobib ka silmameigi eemaldamiseks. EI SISALDA PARABEENE JA PARAFIINE!Vetika ja saialille ekstrakt tagavad ni..
Puhastuspiim 400 ml + näovesi 400 ml kõikidele nahatü..
96€
Maria Galland 469 Nutri Vital ..
Kuivsusevastane näokreem Kuivusevastane ekspertkreem - Vajad S.O.S. hooldust kõige kuivematele nahapiirkondadele? See kergelt imenduva tekstuuriga kreem on ideaalne lahendus, mis leevendab naha kaugelearenenud kuivust ja pehmendab karedad koh..
Kuivsusevastane näokreem Kuivusevastane ekspertkreem - Vajad..
114.30€
Maria Galland 440 Nutri Vital ..
Seerum oma siidise tekstuuriga on välja töötatud kuivale ja väga kuivale nahale Koostise keskmes on väärtuslikud toitained ning taastavad ja kaitsvad toimeained. Kõik need toimeained toimivad sünergias, et taastada naha heaolu ja aidata taastada..
Seerum oma siidise tekstuuriga on välja töötatud kuivale ja väg..
101€
Maria Galland 450 Nutri Vital ..
Silmakreem hellitab oma rikkaliku ja elastse tekstuuriga 450 Nutri Vital Eye Contour Cream hellitab oma rikkaliku ja elastse tekstuuriga. Koostise keskmes on väärtuslikud toitained, taastavad ja kaitsvad toimeained, mis on spetsiaalselt välja tö..
Silmakreem hellitab oma rikkaliku ja elastse tekstuuriga 450..
82.70€
Maria Galland 460 Nutri Vital ..
Kerge tekstuuriga kreem on välja töötatud kuiva ja väga kuiva naha vajaduste rahuldamiseks   Koostise keskmes on väärtuslikud toitained ning taastavad ja kaitsvad toimeained. Kõik need toimeained toimivad sünergias, et rahustada nahka ja aida..
Kerge tekstuuriga kreem on välja töötatud kuiva ja väga kuiva n..
106.10€
Maria Galland 480 Nutri Vital ..
Mask hellitab kuiva ja väga kuiva nahka oma rikkaliku ja elastse tekstuuriga 480 Nutri Vital Mask hellitab kuiva ja väga kuiva nahka oma rikkaliku ja elastse tekstuuriga. Koostise keskmes on väärtuslikud toitained ning taaselustavad ja kaitsvad ..
Mask hellitab kuiva ja väga kuiva nahka oma rikkaliku ja elasts..
106.10€
Maria Galland 251 Hydra`Global..
Energiat andev värskendava tekstuuriga niisutav mask muudab silmakontuurid koheselt värskema väljanägemisega Lõhnavaba multiaktiivne silmamask – energiat andev värskendava tekstuuriga niisutav mask muudab silmakontuurid koheselt värskema väljanä..
Energiat andev värskendava tekstuuriga niisutav mask muudab sil..
60.20€
Maria Galland 250 Hydra`Global..
Silmaümbrus geel-kreem niisutab ideaalselt ja avaldab naha energia, et säilitada selle nooruslikkus Tõestatud efektiivsus: tumedad silmaalused ja tursed on nähtavalt vähenenud. Silmaümbruspiirkond näeb välja puhanud ja naha kuivusest tekkinud jo..
Silmaümbrus geel-kreem niisutab ideaalselt ja avaldab naha ener..
68.40€
Maria Galland 261 Hydra`Global..
Taastab hüdrolipiidbarjääri, taastab nahka ja tagab sünergiliste toimeainetega optimaalse heaolutunde Taastab hüdrolipiidbarjääri, taastab nahka ja tagab sünergiliste toimeainetega optimaalse heaolutunde. Uuenduslikud vananemisvastased kompleksi..
Taastab hüdrolipiidbarjääri, taastab nahka ja tagab sünergilist..
93.90€
Maria Galland 262 Hydra`Global..
Uuenduslikud vananemisvastased kompleksid unikaalses koostises elustavad, stimuleerivad ja kaitsevad nahka Annab nahale tõelise värskustunde. Uuenduslikud vananemisvastased kompleksid unikaalses koostises elustavad, stimuleerivad ja kaitsevad na..
Uuenduslikud vananemisvastased kompleksid unikaalses koostises ..
85.70€
Maria Galland 280 Hydra`Global..
Näomaski uuenduslike vananemisvastaste komplekside kombinatsioon niisutab nahka sügavalt Tõeline naha “janu kustutaja”. Oma kerge, õrnalt sulava tekstuuriga tekitab nahale kohe värskustunde. Niisutavate toimeainetega koostis võimaldab maskil muu..
Näomaski uuenduslike vananemisvastaste komplekside kombinatsioo..
53.10€
Maria Galland 240 Hydra`Global..
Niisutab koheselt ja pikaajaliselt terve ööpäeva vältel Kontsentreeritud niisutus, millel on “uue naha” efektiga vedel tekstuur. Imbub naha rakkudesse, hajutades selle järk-järgult sügavale naha sisse. Niisutab koheselt ja pikaajaliselt terve öö..
Niisutab koheselt ja pikaajaliselt terve ööpäeva vältel Kont..
98€
HITT
Maria Galland 60 Refreshing Cl..
Värskendav puhastusgeel Geel on tugeva puhastava toimega, samas naturaalsest suhkrust pindaktiivsed ained mõjuvad nahale erakordselt leebelt. Geelis sisalduvatest roosadest pärlikestest vabanevad A- ja E-vitamiin annavad hooldusele täiendavalt..
Värskendav puhastusgeel Geel on tugeva puhastava toimega, ..
38.80€
Maria Galland 61 Gentle Cleans..
Õrn puhastuspiim Erakordselt mahe puhastuspiim sobib kõikidele nahatüüpidele. Sobib ka silmameigi eemaldamiseks. Vetika- ja saialilleekstrakt tagavad niisutatuse ning rahustavad nahka puhastamise ajal. Parabeeni- ja parafiinivaba. Toimeaine..
Õrn puhastuspiim Erakordselt mahe puhastuspiim sobib kõiki..
35.20€
Maria Galland 65A Eye Makeup R..
Silmameigieemaldaja 2-faasiline silmameigieemaldaja. 125 ml - liiter 268,0 € Kaubamärk:  ► Maria Galland Sari: ► Cleansers Kategooria: ► Puhastusvahendid ..
Silmameigieemaldaja 2-faasiline silmameigieemaldaja. 12..
39.80€
Maria Galland 66 Gentle Exfoli..
Ensüümkoorija Vaha-tekstuuriga näokoorija ilma abrasiivsete osakesteta. Ensüüm subtilisine eemaldab leebelt surnud naharakud. Sobib ka tundlikule nahale. Parabeeni- ja parafiinivaba. Toimeained: Bakterite käärmisel saadud ensüümid K..
Ensüümkoorija Vaha-tekstuuriga näokoorija ilma abrasiivset..
36.30€
Maria Galland 67 Oil in Milk S..
Piimjas õli-kirgastav puhastaja Piimjas õli-kirgastav puhastaja. Mitte-rasvane puhastusõli sobib kõikidele nahatüüpidele. Eemaldab õrnalt meigi ning sisaldab päevalilleseemne ja riisituuma õlisid ning väärtuslikke taimeekstrakte, mis varustava..
Piimjas õli-kirgastav puhastaja Piimjas õli-kirgastav puha..
53.10€
Maria Galland 68 D-Tox Purifyi..
Puhastav kooriv mask Puhastav ja kooriv mask muudab naha säravaks – sobib kõikidele nahatüüpidele. Papaia ekstrakt ja papaia ensüümid lahustavad õrnalt surnud naharakud samal ajal looduslik mineraalsavi imab liigset rasu. Mädarõikapuu (Moringa..
Puhastav kooriv mask Puhastav ja kooriv mask muudab naha s..
55.10€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper