Styling Keratherapy - cheri.ee

Styling Keratherapy - cheri.ee

Styling Keratherapy - cheri.ee

Styling Keratherapy - cheri.ee

Styling Keratherapy - cheri.ee
Styling Keratherapy - cheri.ee
Kategooriad

Styling Keratherapy


Styling
Keratherapy viimistlustoodete seast leiab kõik vajaliku igapäevaseks juuste viimistluseks ning soengu tegemiseks. Tooted sisaldavad keratiini, mis taastab juuste loomuliku kaitsekihi, lisab elujõudu, elastsust ja vähendab murdumist ning argaaniaõli tagab omakorda juuste niisutuse ja särava läike, luues juustele loomuliku kaitsekihi niiskuse vastu ning eemaldades kahu.

Tootevalikust leiab tooteid lõppviimistluseks ja volüümikate soengute tegemiseks kui ka hooldusvahendeid, mis toidavad juukseid vitamiinidega ning aitavad eemaldada juustest kahu ja muutes need siledamaks ning tervemaks.

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
HITT
Keratherapy Keratinfixx 20-in-..
Pähejäetav hooldus, 20 toimet ühes Pähejäetav hooldus keratiini, argaaniaõli ja kaaviariekstraktiga tugevdab ja toidab juukseid sügavuti juurtest otsteni. Totaalne muutumine Sinu juustele vaid üheainsa sammuga! Parandab märgatavalt juuste seisukor..
Pähejäetav hooldus, 20 toimet ühes Pähejäetav hooldus keratiin..
24.83€
Keratherapy Color Protect Perf..
Viimistlussprei keratiiniga Värvikaitsega ja keratiiniga viimistlussprei kahuvaba ja sileda tulemuse jaoks. Kerge viimistlussprei säästab märgatavalt juuste kuivatamiseks kuluvat aega. Silub juuste kutiikulit ja loob nähtamatu kaitse niiskuse eest..
Viimistlussprei keratiiniga Värvikaitsega ja keratiiniga viimi..
29.10€
HITT
Keratherapy Keratin Infused Ra..
Pähejäetav hooldus kahjustatud juustele Juustesse jäetav hooldus sisaldab Kerabond tehnoloogiat, makadaamiaõli, keratiini ja antioksüdante. Muudab hetkega juuksed säravamaks, siledamaks ning tervemaks, samal ajal kaitstes neid päikese, kuumuse ja ..
Pähejäetav hooldus kahjustatud juustele Juustesse jäetav hoold..
29.97€
HITT
Keratherapy Keratin Infused Da..
Silendav juuksekreem keratiiniga Silendav juuksekreem sisaldab toitvat segu aminohapetest, keratiinist ja kollageenist, mis aktiveeruvad kuumuse toimel. Kerabond-tehnoloogia tugevdab juuksekiude ning muudab juuksed siledaks ja elavaks. NB! Kreem t..
Silendav juuksekreem keratiiniga Silendav juuksekreem sisaldab..
28.32€
Keratherapy Keratin Infused Ar..
Keratiinseerum argaaniaõliga Argaaniaõliga keratiinseerum tagab juuste elastsuse, niisutuse ja särava läike. Loob juustele loomuliku kaitsekihi niiskuse vastu ning eemaldab kahu. Kontsentreeritud koostis on kerge ja mitterasvane, lubades seerumil ..
Keratiinseerum argaaniaõliga Argaaniaõliga keratiinseerum taga..
29.97€
Keratherapy Keratin Infused Pe..
Tugev juukselakk keratiiniga Universaalne kiiresti kuivav juukselakk annab soengule tugeva fikseeringu. Kaitseb soengut niiskuse eest ilma juukseid raskeks ja kleepuvaks tegemata. Viimistlus jääb käega katsudes meeldiv ja kaunis. Toimeained:&nb..
Tugev juukselakk keratiiniga Universaalne kiiresti kuivav juuk..
24.74€
HITT
Keratherapy Perfect Match Gray..
Tooniv värvisprei juustele Tooniv kergvärvisprei katab koheselt väljakasvanud hallid juuksejuured salongikülastuste vahepeal. Sulandub veatult mistahes juuksetooniga. Kerge pealekanda ja võimaldab katta hallid juuksed just seal, kus vaja. Mitteras..
Tooniv värvisprei juustele Tooniv kergvärvisprei katab kohesel..
25.80€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper