FRUDIA - cheri.ee

FRUDIA - cheri.ee

FRUDIA - cheri.ee

FRUDIA - cheri.ee

FRUDIA - cheri.ee
FRUDIA - cheri.ee
Kategooriad

FRUDIA

Kuivale,
tundlikule nahale
 
Kuivale ja normaalsele nahale
 
Küpsele,
kuivale nahale
 
Normaalsele ja
tuhmile nahale
 
Rasusele,
poorsele nahale
 
Probleemsele
nahale
 
Kangas-
maskid
 
Käte-
kreemid
 
Puhastusvahud
näole
 
Huulte-
hooldus
 
Rahustavad
geelid
 
Päikese-
kaitse
 
Keha-
hooldus
 




















 





PUUVILJADEST AMMUTATUD ILU
Frudia ilu allikaks on puuviljad. Need sisaldavad rohkelt antioksüdante ja peidavad endas uue elu algeid – seemneid. Viljades talletunud toitained pakuvad kaitset ka õitele nende õitsemisperioodi ajal. Pärast 30 aastat kestnud uuringuid Welcos laboratooriumites on Frudia välja töötanud parimad tootevalemid, mis on ehtsad, toimivad ja usaldusväärsed. Hoole ja armastusega valmistatud tooted toidavad ja hellitavad sinu nahka ning panevad jume särama!

Nimi Frudia on moodustatud ingliskeelest sõnast „fruit“ ja kreekakeelsest sõnast „dia“, mis koos viitavad millelegi, mis on valmistatud puuviljadest.

Täpsusta valikut

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Frudia Make Up Setting Fixer
Meigikinnitussprei Meigikinnitussprei kaitseb meiki ja hoiab selle värskena! Populaarne kosmeetikatoode, mis kinnitub veatult nahapinnale ning ei jäta maski efekti. Sobib ka tundlikule ja õrnale nahale. Toode kinnitub nahapinnaga Airy Fixer tehn..
Meigikinnitussprei Meigikinnitussprei kaitseb meiki ja hoiab..
19.90€
Frudia Re:proust Essential Dee..
Meigieemaldaja Hüdrofiilsed koostisosad lahustavad tõhusalt meigi, jättes silmapiirkonna ja huuled ideaalselt puhtaks. Ei ärrita nahka. Ei sisalda silikoone, värvaineid, kunstlikke maitseaineid. Sobib veganitele. Kasutamine: 1. Raputa hoolika..
Meigieemaldaja Hüdrofiilsed koostisosad lahustavad tõhusalt ..
16.39€
 Frudia Avocado Relief Cream
Rahustav näokreem avokaadoga Vee asemel aminohapeterikast avokaadoekstrakti sisaldav näokreem hooldab tõhusalt karedat ja väsinud nahka ning taastab selle mugavustunde. Kahenädalase kasutamise lõpuks taastab kreem naha loomuliku kaitsevõime, h..
Rahustav näokreem avokaadoga Vee asemel aminohapeterikast ..
26.90€
 Frudia Avocado Relief Secret ..
Intiimpesugeel Avokaadovilja aminohapete ning pehme vahuga intiimpesugeel kergelt happelise pH-ga. Toode koosneb 90% ulatuses naturaalsetest koostisosadest, mis tagavad intiimpiirkonna puhtuse ja loomuliku tasakaalu. Õrnalt puhastava toimega. Ta..
Intiimpesugeel Avokaadovilja aminohapete ning pehme vahuga i..
15.23€
 Frudia Blueberry Hydrating To..
Niisutav näotoonik mustikaekstraktiga Vee asemel nahka rikkalikult niisutavat mustikaekstrakti (88%) sisaldav näotoonik annab kuivale nahale elujõudu ning varustab intensiivse niisutusega. Betaiini sisaldus toonikus hooldab janust nahka, samal..
Niisutav näotoonik mustikaekstraktiga Vee asemel nahka rik..
17.36€
 Frudia Blueberry Hydrating Se..
Niisutav seerum mustikaekstraktiga Niisutav näoseerum nahka rikkalikult niisutava mustikaekstraktiga (71%). Toetab naha loomulikku niiskusesisaldust ning taastab kuiva naha mugavustunde. Betaiini sisaldus toonikus hooldab janust nahka, samal a..
Niisutav seerum mustikaekstraktiga Niisutav näoseerum nahk..
25.12€
 Frudia Blueberry Hydrating Cr..
Niisutav näokreem mustikaekstraktiga Vee asemel nahka niisutavat mustikaekstrakti (77%) sisaldav näokreem muudab januse naha mõnusalt niisutatuks, jätmata sellele kleepuvat kihti. Hoiab 48 tunni jooksul ära nahakuivuse ilmingud. Betaiini sisal..
Niisutav näokreem mustikaekstraktiga Vee asemel nahka niis..
25.12€
Frudia Blueberry Hydrating Int..
Intensiivselt niisutav kreem mustikaekstraktiga Vee asemel nahka niisutavat mustikaekstrakti (69%) sisaldav näokreem muudab januse naha rikkalikult niisutatuks ning hoiab 72 tunni jooksul ära nahakuivuse ilmingud. Märgatavaid muutusi oma nahal..
Intensiivselt niisutav kreem mustikaekstraktiga Vee asemel..
26.90€
 Frudia Blueberry Hydrating Cl..
Niisutav näopesugeel mustikaekstraktiga Mustikaekstraktiga näopesugeel moodustab pehme ja niisutava vahu, mis eemaldab nahapinnalt mustuseosakesed ja rasu, jättes naha pehmeks ja niisutatuks. 1) Puhas ja niisutatud nahk: mustikaekstrakti sisa..
Niisutav näopesugeel mustikaekstraktiga Mustikaekstraktiga n..
9.22€
 Frudia Pomegranate Nutri-Mois..
Niisutav näotoonik granaatõunaekstraktiga Vee asemel põhikomponendina polüfenoolirikkast granaatõunaekstrakti (87%) sisaldav näotoonik tugevdab naha loomulikku kaitsebarjääri kuivuse eest, niisutab põhjalikult ning loob nahale kaitsva niiskusk..
Niisutav näotoonik granaatõunaekstraktiga Vee asemel põhik..
19.30€
 Frudia Pomegranate Nutri-Mois..
Niisutav seerum granaatõunaekstraktiga Vee asemel polüfenoolirikast granaatõunaekstrakti (64%) sisaldav näoseerum pakub niisutavat ja tasakaalustavat tuge, andes nahale tervisest särava jume. Adenosiin silub kortse, samal ajal kui taimeõli kom..
Niisutav seerum granaatõunaekstraktiga Vee asemel polüfeno..
28.90€
 Frudia Pomegranate Nutri-Mois..
Niisutav näokreem granaatõunaekstraktiga Vee asemel põhikomponendina polüfenoolirikkast granaatõunaekstrakti (63%) sisaldav kreem taastab naha loomulikku kaitsebarjääri kuivuse eest ning suurendab naha elastsust. Naha tihedus ja elastsus suure..
Niisutav näokreem granaatõunaekstraktiga Vee asemel põhiko..
26.90€
 Frudia Pomegranate Nutri-Mois..
Niisutav näomask granaatõunaekstraktiga Polüfenoolirikka granaatõunaekstrakti sisaldav näomask turgutab niiskusvaeset nahka ning suurendab selle elastsust. Taimse kiu sisalduse tõttu haakub mask suurepäraselt nahaga ning soodustab kasulike akt..
Niisutav näomask granaatõunaekstraktiga Polüfenoolirikka g..
2.81€
Frudia Pomegranate Nutri-Moist..
Niisutav näopuhastusvaht granaatõunaekstraktiga Granaatõunaekstrakti polüfenoolid ning mikromullid eemaldavad nahalt mustuse, muutes naha pinguldatuks ja niisutatuks. 1) Kleepuva tekstuuriga mullid eemaldavad nahalt tõhusalt mustuse ja tolm..
Niisutav näopuhastusvaht granaatõunaekstraktiga Granaatõun..
9.22€
 Frudia Citrus Brightening Ton..
Naha jumet kirgastav näotoonik mandariinikoore ekstraktiga Näotoonik Jeju mandariini koore ekstraktiga (86%) turgutab väsinud nahka vitamiinidega ning annab jumele sära. Niatsinamiid klaaristab nahka, samal ajal kui taimeõli kompleksis olev ma..
Naha jumet kirgastav näotoonik mandariinikoore ekstraktiga ..
18.33€
 Frudia Citrus Brightening Cre..
Jumet ühtlustav ja sära andev näokreem mandariinikoore ekstraktiga Vee asemel põhikoostisosana Jeju mandariini koore C-vitamiini rikast ekstrakti (61%) sisaldav näokreem ühtlustab nahatooni ning klaaristab jumet. Kreemi eriline koostis aitab v..
Jumet ühtlustav ja sära andev näokreem mandariinikoore ekstra..
25.90€
 Frudia Citrus Brightening Mas..
Klaaristav näomask mandariinikoore ekstraktiga C-vitamiini rikas näomask Jeju mandariini koore ekstraktiga (46%) parandab nahatooni ning annab jumele sära. Taimse kiu sisalduse tõttu haakub mask suurepäraselt nahaga ning soodustab aktiivainete..
Klaaristav näomask mandariinikoore ekstraktiga C-vitamiini..
2.81€
Frudia Citrus Brightening Micr..
Klaaristav näopuhastusvaht C-vitamiiniga Unikaalse koostisega näopuhastusvaht naturaalsete tsitruseekstraktide ja C-vitamiinidega puhastab naha mustusest ja rasust ning jätab naha klaariks ja niisutatuks. Imepisikesed vahumullid eemaldavad näolt..
Klaaristav näopuhastusvaht C-vitamiiniga Unikaalse koostiseg..
9.22€
Frudia Green Grape Pore Contro..
Poore ahendav näotoonik viinamarjaekstraktiga Näotooniku koostis on eriti kõrge tanniinide kontsentratsiooniga (89%). Viinamarjadest saadud tanniinid ahendavad tõhusalt nahapoore ja eemaldavad surnud naharakud, muutes naha mõnusalt siledaks ja..
Poore ahendav näotoonik viinamarjaekstraktiga Näotooniku k..
16.39€
Frudia Green Grape Pore Contro..
Poore ahendav seerum viinamarjaekstraktiga Viinamarjaekstraktiga näoseerum sisaldab vee asemel kõrges kontsentratsioonis tanniine (81%), mis ahendavad tõhusalt nahapoore, muutes naha siledaks ja pehmeks. Seerum loob nahale kaitsekihi. Pantenoo..
Poore ahendav seerum viinamarjaekstraktiga Viinamarjaekstr..
22.21€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper