ELLA BACHÉ - cheri.ee

ELLA BACHÉ - cheri.ee

ELLA BACHÉ - cheri.ee

ELLA BACHÉ - cheri.ee

ELLA BACHÉ - cheri.ee
ELLA BACHÉ - cheri.ee
Kategooriad

ELLA BACHÉ

Ella Perfect
 
 
Nutri Action
 
 
Pur Aromatics
 
 
Hydra Repulp
 
 
Green Lift
with Spirulines
 
Skinissime
Total Lift
 
Age Doctor
 
 
Pigment Doctor
 
 
Nutridermology
Lab
 
Nutridermology
Lab Body
 























 

Ella baché
Prantsuse “Ikoon”sarja sündi võib siduda koos müütilise kreemi Créme Tomate Originale sünniga 1936 kui farmakoloog ja teadlane Mad.E.Baché (1900-1999) tõi kosmeetikaturule ainulaadse tomati päritolu vitamiinidega kreemi, esindades AHA-puuviljahapete sensatsioonilist avalööki, mis mõjutas olulisel määral nahahoolduse arengukäiku kogu kosmeetika ajaloos. Tuntud ja tunnustatud avant garde profisari.

Ella Baché edulugu põhineb puhtatel ja kõrgväärtuslikel toorainetel loodud nahahooldus programmidel (beauty recipes), mis on läbi aegade teda hoidnud oma kindlal positsioonil kui üks lugupeetumaid nahahooldus eksperte – kõikidel kontinentidel maailmas.
Ligi 80a. arengulooga sari on pidevas liikumises üha innovatiivsemate avastuste poole. EB tootekataloog meenutab piltlikult retseptikogumikku, kus igal tootegrupil on oma täpselt väljatöötatud ja spetsiifiline iluretsept.

ELLA BACHÉ & NUTRIDERMOLOGY® – teadusele ja kliinilistele uuringutele põhinev nahahooldussari aastast 2008

EB filosoofia aluseks on looduslähedus, puhtus ja kvaliteet nii sisulises väärtuses kui välisilmes. Sarja taga seisab teaduslikul tasandil koos toimiv Farmakoloogia – Dermatoloogia –Toitainete Biotehnoloogia teaduste ahel, mis oma järjepidevas koostöös viib läbi põhjalikke uuringuid ning kvaliteedi kontrollteste oma isiklikus kontserni teadus – uuringute laboratooriumis, mida sümboliserib NUTRIDERMOLOGY®kaubamärk aastast 2008 – Mis on ühtlasi sarja kvaliteedi ja usaldusväärsuse garantii! Väärtustades tervist ja puhtust on Ella Baché läbi aegade esindanud looduslähedust, kust pärinevad ka enamik vastuseid erinevatele iluravi puudutavatele küsimustele – alates võitlusest vistrikega kuni igavest noorust säilitamise tõeni.

ELLA BACHÉ ILUVALEM –
-NATURE – Naturaalsed ja nahasõbralikud toimeained: vitamiinid, mineraalid, mille tõhusus on mõõdetav ning ei anna katteta lubadusi.
-SIENCE – Moodne tehnoloogia + kõrgkvaliteetsed toorained + teaduslikud uuringud = visuaalsed kui ka reaalselt mõõdetavad tulemused
-NUTRITION – ilusa naha saladus on kõrgkvaliteetne toit ehk toitainetest pärinevad aktiivaine “Skin good enough to eat“ mis annavad tulemusi ka ravi eesmärgil (kalaõli, tüümian, allantoin, skvalaan, grapefruit)
-IN-TEX BEAUTY (internal + external) üheaegne sees- ja välispidine toimeainete viimine nahka
EB tooted valmivad kõrgkvaliteetsetest, parimatest (ökoloogiliselt) kasvatud toorainetest (BIO CERT). Alates 2008 – tooted ei sisalda parabeene, mineraalõli, GMO’, kunstlikke värv- ja lõhnaineid.

Täpsusta valikut

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
HITT
Ella Baché Tomato Glow Micro-..
Toonik kõikidele nahatüüpidele Micropeel Essence on uue Ella Baché Tomate Glow sarja staartoode – uut tüüpi igapäevane nahahooldus, mis on inspireeritud Aasia ilurutiinist ja mille eesmärk on saavutada peegelsile efekt. Kasutamine: Til..
Toonik kõikidele nahatüüpidele Micropeel Essence on uue El..
36.76€
Ella Baché Tomato Glow Micro-..
Taastav näoseerum Super Serum Micropeel on ainulaadne valem, mis kasutab 4 tomatite, AHA-hapete, allantoiini, C-vitamiini ja Kakadu ploomiekstraktide antioksüdantse koostisaine sünergiat. Nende toimeainete koostoime tagab naha nähtava uuenemise,..
Taastav näoseerum Super Serum Micropeel on ainulaadne valem,..
67.81€
HITT
Ella Baché Tomato Glow Micro-..
SOS öökreem SOS öökreem põhineb ikoonilise originaalse tomatikreemi valemil. Kreemi valem on ainulaadne. Öö jooksul toimub nahk intensiivselt noorendamisel ja samal ajal toimub õrn koorimisprotsess. Kasutamine:  Rasune/kombineeritud nah..
SOS öökreem SOS öökreem põhineb ikoonilise originaalse tomat..
65.86€
Ella Baché Micro Filler Super..
Kortse täitev ja tõhusalt pinguldav vananemisvastane seerum Supertoidu aktiivsed koostisosad (Maca Pro-Collagen + Spirulina mikrotoitained). Hüaluroonhappe ja bakuchioliga tugevdatud valem. Vesibaasil geeljas kiiresti imenduv tekstuur. Kas..
Kortse täitev ja tõhusalt pinguldav vananemisvastane seerum ..
69.84€
Ella Baché Micro-Filler Eye C..
Mikro-filler silmakreem/ Kortsetäitev ja pinguldav hooldus Supertoidu aktiivsed koostisosad (Maca Pro-Collagen + Spirulina mikrotoitained). Siidine tekstuur, kohese pinguldav toimega. Kasutamine: Hommikul ja/või õhtul kandke kreem aplika..
Mikro-filler silmakreem/ Kortsetäitev ja pinguldav hooldus ..
46.56€
Ella Baché Micro-Filler Cream
Mirko-Filler näokreem/kortsetäitev ja pinguldav Supertoidu aktiivsed koostisosad (Maca Pro-Collagen + Spirulina mikrotoitained) Kasutamine: Kandke hommikul ja/või õhtul puhastatud nahale kogu näole, kaelale ja dekolteepiirkonnale 50..
Mirko-Filler näokreem/kortsetäitev ja pinguldav Supertoidu..
69.74€
Ella Baché Micro- Filler Ligh..
Mirko-Filler kerge näokreem/kortsetäitev ja pinguldav Supertoidu aktiivsed koostisosad (Maca Pro-Collagen + Spirulina mikrotoitained) Kasutamine: Kandke hommikul ja/või õhtul puhastatud nahale kogu näole, kaelale ja dekolteepiirkonnale..
Mirko-Filler kerge näokreem/kortsetäitev ja pinguldav Supe..
65.96€
Ella Baché Micro- Filler Rich..
Mirko-Filler toitev näokreem/kortsetäitev ja pinguldav Supertoidu aktiivsed koostisosad (Maca Pro-Collagen + Spirulina mikrotoitained) Kasutamine: Kandke hommikul ja/või õhtul puhastatud nahale kogu näole, kaelale ja dekolteepiirkonnal..
Mirko-Filler toitev näokreem/kortsetäitev ja pinguldav Sup..
65€
 Ella Baché Tomato Cleansing ..
Mitsellaarvesi Pehme tekstuuriga näopuhastusvesi, õrn-aktiivne koostis sobib tundlikule nahale. Eemaldab põhjalikult ka silmameigi. Sobib ripsmepikendustega. Ei ärrita nahka. Toimeained:  - PROBIOSKIN kompleks – (L casey; L acidophilu..
Mitsellaarvesi Pehme tekstuuriga näopuhastusvesi, õrn-akti..
29.10€
HITT
Ella Baché Eyelash Makeup Rem..
Silmameigi eemalduskreem Silmameigi eemalduskreem. Päev-päevalt kasutades toimib kui ripsmeid toitev palsam. Sobib eriti pärast ripsmepikenduste eemaldamist. Koostises on naturaalsed taimeõlid: skvalaan (oliiv), riitsinus- ja palmiõli, mis toi..
Silmameigi eemalduskreem Silmameigi eemalduskreem. Päev-pä..
24.74€
 Ella Baché Tomato Cleansing ..
Puhastuspiim Kerge ent kosutava koostisega puhastuspiim - seob endasse ebapuhtused, seejuures kerge tekstuur laseb need haarata endaga kaasa. Kosutav proteiiniderikas koostis sisaldab taimset päritolu Moringa-seemne ja tomatiekstrakti (Lycope..
Puhastuspiim Kerge ent kosutava koostisega puhastuspiim - ..
26.19€
Ella Baché Ella Perfect Tomat..
Kreemvaht Näopuhastus kreemvaht - seob endasse ebapuhtused, seejuures kerge tekstuur laseb need haarata endaga kaasa. Kosutav proteiiniderikas koostis sisaldab taimset päritolu - Moringa seemne ja Tomati ekstrakt (Lycopene), Vitamiin E, Omega..
Kreemvaht Näopuhastus kreemvaht - seob endasse ebapuhtused..
29.59€
HITT
 Ella Baché Tomato Radiance T..
Toonik kõikidele nahatüüpidele Nahka toniseeriv näovesi kõikidele nahatüüpidele. Kosutav ja tervendav koostis sisaldab taimset päritolu Pre-biootilisi suhkru aktiivmolekule ja Pro-biootilisi piimhappe molekule (L Casei;L-acidophillus) ja tomat..
Toonik kõikidele nahatüüpidele Nahka toniseeriv näovesi kõ..
26.19€
HITT
 Ella Baché Tomato Exfoliatin..
Kooriv geel Üli pehme tekstuuriga õrnalt mehhaaniliselt kooriv geel jätab ultrapehme, sileda naha pinna. Ei ärrita ka õhukest nahka. Nahka kosutav ent õrnalt koorivad taimset päritolu koostisosad – jõhvikas, päevalilleseemne ekstrakt, tomatie..
Kooriv geel Üli pehme tekstuuriga õrnalt mehhaaniliselt ko..
32.98€
HITT
 Ella Baché Tomato Granule Fr..
Kooriv kreem Pehme tekstuuriga õrnalt ensüümide toimel kooriv geel elimineerib nahalt surnud rakud, ühtlustades nahastruktuuri ja silendades naha pealispinda. Ei ärrita ka õhukest nahka. Taimset päritolu koostisosad : Papia* aktiiv-ensüümid:..
Kooriv kreem Pehme tekstuuriga õrnalt ensüümide toimel koori..
33.47€
 Ella Baché Tomato Hydra-Silk..
Nahka uuendav kehakreem tomatiekstraktiga Silendava toimega kehakreem. Enzymeactiv` kompleks koos tomati- ja roospärliekstraktiga, annab kergelt pärlendava pinna ja siidja pehmuse. Parabeenivaba! Kasutamine: Kasuta hommikuti ja õhtuti. M..
Nahka uuendav kehakreem tomatiekstraktiga Silendava toimega ..
28.90€
Ella Baché Tomato Glow The Or..
Ella Bache ikoonilise tomatikreemi uuendatud versioon. Pikaajaline niisutus. Loomuliku välimusega särav jume. Kasutamine: Kandke hommikul ja/või õhtul näole, kaelale ja dekolteepiirkonnale Kaubamärk:  ► Ell..
Ella Bache ikoonilise tomatikreemi uuendatud versioon. Pikaa..
62.95€
Ella Baché Nutri Action Royal..
Rikkalik toitekreem vananevale nahale Luksusliku tekstuuriga rikkalikult niisutav näokreem küpsele nahale. Sisaldab A–, D– ja E–vitamiine, mis tagavad vananemisvastase toime. Mesilasvaha ja lanoliin kingivad nahale intensiivse niisutuse, muuda..
Rikkalik toitekreem vananevale nahale Luksusliku tekstuuri..
57.90€
Ella Baché Nutri Action Jojob..
Kerge toitekreem kuivale/tundlikule nahale Tundlikku ja dehüdreeritud nahka niisutav ja pehmendav kreem. Rikastatud nahka hooldavate ja rahustavate toimeainetega. Jojoobiõli, kookospähkliõli ja lanoliin pakuvad nahale intensiivset niisutust ja..
Kerge toitekreem kuivale/tundlikule nahale Tundlikku ja de..
55.90€
 Ella Baché Nutri Action Inte..
Taastav toitekreem dehüdreeritud ja tundlikule nahale Intensiivselt rahustav, taastav ja üldhooldav toime kaitsebarjäärile. Sobib ka atoopilise naha ja psoriaasi puhul. Toimeained:  Lanoliin - kaitseb naha loomulikku barjääri ja takis..
Taastav toitekreem dehüdreeritud ja tundlikule nahale Inte..
41.61€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper