BEBARÉ - cheri.ee

BEBARÉ - cheri.ee

BEBARÉ - cheri.ee

BEBARÉ - cheri.ee

BEBARÉ - cheri.ee
BEBARÉ - cheri.ee
Kategooriad

BEBARÉ

Vitamin C Care
 
Luxury Gold
 
Näopuhastus
 
Toonikud
 
Näokoorijad
 
Näomaskid
 
Näoseerumid
 
Näokreemid
 
Kehahooldus
 






















Bebarė on Prantsusmaa ilulaboratooriumites valminud professionaalne ning luksuslik näo- ja kehahooldussari.
Kirgliku ja pühendunud töö tulemusel valminud hooldussari ilusalongidele ja spaadele pakub tasakaalu, kohest iluefekti, pikaajalist toimet ning heaolu ja mugavust. Bebarė toimeained vastavad ECOCERT nõuetele ja on kooskõlas farmatseutiliste standarditega.

Täpsusta valikut

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Bebaré Touch Instant Comfort ..
Tõeline mugavustunde looja tundlikule nahale. Rahustab tundliku ja punetavat näonahka ning mõjub silmaümbruspiirkonnale värskendavalt. Tulemuseks on tõeliselt pehme, lõõgastunud ja värske välimus. Maskis sisalduv kõrvitsaekstrakt rahustab ärritu..
Tõeline mugavustunde looja tundlikule nahale. Rahustab tundl..
29.59€
Bebaré Touch Calming Peel-Off..
Mask spetsiaalselt loodud tundlikule nahale Mustikaekstrakti, C-vitamiini ja kummeli eeterliku õliga kooritav mask rahustab nahka, pakkudes kohest leevendust ja mugavustunnet. Annab nahale terve jume. Kasutamine: Maski valmistamiseks lis..
Mask spetsiaalselt loodud tundlikule nahale Mustikaekstrakti..
4.85€
Bebaré Moisture Eye Contour C..
Niisutav kreem taastab silmaümbrusnaha värske ja sileda väljanägemise. Merekollageeni ja taimeekstraktide koostoime aitab niisutada ja taastada silmaümbruse õrna naha pealmist kihti. Merekollageen suurendab niiskustaset nahakiududes, silub pee..
Niisutav kreem taastab silmaümbrusnaha värske ja sileda välja..
32.20€
Bebaré Balance Purifying Clea..
Puhastusgeel segatüüpi ja rasuse naha hoolduseks. Aktiivsete puhastavate koostisainetega rikastatud puhastusgeel puhastab nahka, ahendab poore ja vähendab rasust läiget ning parandab naha tekstuuri. Enantia Chlorantha ekstrakt reguleerib rasun..
Puhastusgeel segatüüpi ja rasuse naha hoolduseks. Aktiivse..
23.67€
Bebaré Balance Clarifying Cla..
Rohelise saviga matistav ja poore ahendav kreemjas näomask rasusele/probleemsele nahale Rohelise saviga matistav ja poore ahendav kreemjas näomask rasusele/probleemsele nahale. Roheline savi imab liigse rasu ja vähendab rasust läiget. Mereveti..
Rohelise saviga matistav ja poore ahendav kreemjas näomask ra..
29.90€
Bebaré Balance Mattifying Cre..
Kerge tekstuuriga matistav kreem taastab koheselt naha mugavustunde. Kreem on nahka kergelt pinguldava toimega, ahendab poore ja reguleerib rasueritust, andes tulemuseks siledama ja ühtlasema näonaha. Taastab naha terve ja mati väljanägemise. ..
Kerge tekstuuriga matistav kreem taastab koheselt naha mug..
29.49€
Bebaré Balance Purifying Bubb..
Mask rasusele nahale Juba antiikajal tunti puusütt selle puhastava omaduse, hea imamisvõime, toksiine väljutava ja nahka uuendava toime poolest. Wow-efekti pakkuv geelja tekstuuriga Bubble Mask muutub nahaga kokkupuutel mikromullideks, mis eem..
Mask rasusele nahale Juba antiikajal tunti puusütt selle p..
24.64€
Bebaré RE-YOUTH Caviar Serum
Unikaalse koostisega luksuslik nahahooldusseerum kaaviariekstrakti, meretaimede DNA ja hüaluroonhappega niisutab, elustab ja toidab nahka. Nahk on pinguldatud, elastne ja nooruslik! Ei sisalda parabeene, metüülkloroisotiasolinooni ja metüülisotias..
Unikaalse koostisega luksuslik nahahooldusseerum kaaviariekstrakt..
26.68€
Bebaré Harmony Energizing Fac..
Värskendav ja energiat andev näokoorija, mis eemaldab surnud naharakud ning ebapuhtused. Must Tahiti ja valge Bora Bora liiv koorivad nahka tõhusalt, kuid õrnalt. Pruunvetikas on väga rikas oma räni sisalduse poolest, mis soodustab nahas elastiini..
Värskendav ja energiat andev näokoorija, mis eemaldab surnud n..
23.67€
Bebaré Harmony Enzyme Peeling
Tõhus kooriv geel, mis sisaldab nahka noorendavaid toimeaineid nagu valge tee, sorbitool, vetikad ja AHA-happed. Sobib kõikidele nahatüüpidele, sh ka väga tundlikule ja punetavale nahale. Kasutamine: Kanna paksem kiht toodet üle näo, välti..
Tõhus kooriv geel, mis sisaldab nahka noorendavaid toimeaineid..
26.68€
Bebaré Moisture Multi Hyaluro..
Hüaluroonhappega seerum taastab naha optimaalse niiskustaseme Hüaluroonhappega seerum taastab naha optimaalse niiskustaseme. Kahe erineva, madala ja kõrge molekulmassiga hüaluroonhape ja naturaalne puuvillaekstrakt niisutavad nahka, muutes selle e..
Hüaluroonhappega seerum taastab naha optimaalse niiskustaseme ..
35.60€
HITT
Bebaré Moisture Deep Hydratio..
Tugevdab naha näomask Spetsiaalselt välja töötatud tootevalem varustab nahka niisutusega ning taastab kuiva ja elujõu kaotanud naha heaolutunde. Aktiivseid nahka niisutavaid koostisosi ja mereekstrakte sisaldav näomask soodustab naha lõõgastum..
Tugevdab naha näomask Spetsiaalselt välja töötatud tooteva..
29.59€
Bebaré Moisture Intense Hydra..
Kerge tekstuuri ja nahka ergutava kompleksiga kreem Kerge tekstuuri ja nahka ergutava kompleksiga kreem tagab nahale tõhusalt niisutava toime. Kreemi koostises olev hüaluroonhape, mida leidub loomulikul kujul ka meie nahas, taastab naha niiskusvar..
Kerge tekstuuri ja nahka ergutava kompleksiga kreem Kerge teks..
32.90€
Bebaré Moisture Toning Lotion
Õrnatoimeline toonik Õrnatoimeline toonik on naha puhastamise viimane samm, mis valmistab naha ette järgmiste nahahooldustoodete paremaks omastamiseks. Tõeline värskuse laeng, mis lõõgastab ja toniseerib nahka, pakkudes kohest mugavustunnet. Nä..
Õrnatoimeline toonik Õrnatoimeline toonik on naha puhastamise ..
23.67€
Bebaré Balance Purifying Clea..
Puhastusgeel Puhastusgeel segatüüpi ja rasuse naha hoolduseks. Aktiivsete puhastavate koostisainetega rikastatud puhastusgeel puhastab nahka, ahendab poore ja vähendab rasust läiget ning parandab naha tekstuuri. Enantia Chlorantha ekstrakt regulee..
Puhastusgeel Puhastusgeel segatüüpi ja rasuse naha hoolduseks...
23.67€
Bebaré Touch Mild Cleansing G..
Õrn näopesugeel Õrn näopesugeel igapäevaseks kasutamiseks spetsiaalselt loodud tundlikule nahale. Eemaldab õrnalt, kuid tõhusalt mustuse, liigse rasu ja meigi. Orgaaniline taimne glütseriin ja betaiin kaitsevad nahka ja jätavad pehme tunde, aaloe ..
Õrn näopesugeel Õrn näopesugeel igapäevaseks kasutamiseks spet..
20.76€
Bebaré Moisture Cleansing Mou..
Näopuhastusvaht pruunvetika ekstraktiga Õrna koostisega puhastusvaht eemaldab nahalt ebapuhtuse ja meigi ilma nahka ärritamata ja liigselt kuivatamata. Toode imab endasse üleliigse rasu ja kingib särava jume. Pruunvetika ekstrakt kindlustab nahal..
Näopuhastusvaht pruunvetika ekstraktiga Õrna koostisega puhast..
20.76€
Bebaré Luxury Gold Eye Patche..
Luxury Gold silmapadjad Hüdrogeelsed silmapadjad, mis taastavad sära ja annavad värskust. Tõhus vananemisvastane toimeainete kombinatsioon taastab pehmuse ja elastsuse. Toimeained: Odra ekstrakt- 100% looduslik toimeaine. Antioksüdant ni..
Luxury Gold silmapadjad Hüdrogeelsed silmapadjad, mis taasta..
4.66€
Bebaré Organic Micellar Water
Mitsellaarvesi rukkililleveega Eemaldab õrnalt meigi ja puhastab tõhusalt nahka, jättes selle mõnusalt pehmeks. Rukkilillevesi mis on tuntud oma nahka rahustava ja poore mitteummistava toime poolest. Aaloegeel niisutab, rahustab ja elustab nah..
Mitsellaarvesi rukkililleveega Eemaldab õrnalt meigi ja pu..
21.73€
Bebaré Energizing Face Scrub
Energiat andev näokoorija Värskendav ja energiat andev näokoorija, mis eemaldab surnud naharakud ning ebapuhtused. Must Tahiti ja valge Bora Bora liiv koorivad nahka tõhusalt, kuid õrnalt. Pruunvetikas on väga rikas oma räni sisalduse poolest,..
Energiat andev näokoorija Värskendav ja energiat andev näo..
23.90€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper