Seerumid ja eliksiirid - cheri.ee

Seerumid ja eliksiirid - cheri.ee

Seerumid ja eliksiirid - cheri.ee

Seerumid ja eliksiirid - cheri.ee

Seerumid ja eliksiirid - cheri.ee
Seerumid ja eliksiirid - cheri.ee
Kategooriad

Seerumid ja eliksiirid

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Schwarzkopf Session Label The ..
Soengukreem Pehmendab, taltsutab ja kaitseb juukseid, kontrollib nende kujundamist. Tagab kuumusekaitse kuni 230°C. Kasutamine: Kanna väike kogus ainet ühtlaselt niisketesse või kuivadesse juustesse. Viimistle tavapärasel viisil. ..
Soengukreem Pehmendab, taltsutab ja kaitseb juukseid, kontro..
21.73€
Schwarzkopf Session Label The ..
Kerge koostisega viimistlusseerum kontrollib, silub ja lisab juustele sära. Ei koorma juukseid. Taltsutab kahu ja silub lendlevaid juukseotsi. Veganitoode. Ei sisalda loomset päritolu koostisosi. Kasutamine: Lase väike kogus toodet peopesa..
Kerge koostisega viimistlusseerum kontrollib, silub ja lisab j..
21.73€
Inebrya Shecare Glazed Intense..
Sära andev hooldus kahjustatud juustele Hüaluroonhapet sisaldav juukseid niisutav ja kaitsev tootevalem moodustab juustele tõhusa kaitsekile, mis sulgeb juuksekutiikula ja aitab võidelda kahuga. Juuksed jäävad siidised, säravad ja elujõulised..
Sära andev hooldus kahjustatud juustele Hüaluroonhapet si..
19.50€
IdHair ME Serum Cream
Seerumkreem Muudav juuksed siidiselt pehmeks ja säravaks! Seerumkreem tugevdab juukseid ja hoiab ära nende kahuseks muutumise. Kaitseb juukseid välise niiskuse eest. Kasutamine: kanna sõrmedega sobiv kogus toodet juuste pikkusele ja otst..
Seerumkreem Muudav juuksed siidiselt pehmeks ja säravaks! Se..
14.45€
IdHair ME Blow Dry Cream
Muudab föönitatud juuksed imeliselt siledaks ja säravaks! Kaitseb juukseid välise niiskuse eest. Kreem annab juustele kuumakaitse kuni 230°C, niisutab juukseid ja hoiab ära juuste kahuseks muutumise. Kasutamine: kanna niisketele juustele en..
Muudab föönitatud juuksed imeliselt siledaks ja säravaks! Kaits..
14.45€
SOODUS
Alter Ego Italy Hasty Too Anti..
Juustesse jäetav termoaktiivne sprei elimineerib kahu ja teeb juuksed kuulekaks. Juustesse jäetav termoaktiivne sprei elimineerib kahu ja muudab juuksed kuulekaks. Spetsiaalne K-kompleksi tehnoloogia katab juuksed üliõhukese, kuid tõhusa kaitsekih..
Juustesse jäetav termoaktiivne sprei elimineerib kahu ja teeb juu..
13.39€ 12.05€
HITT
Keratherapy Keratinfixx 20-in-..
Pähejäetav hooldus, 20 toimet ühes Pähejäetav hooldus keratiini, argaaniaõli ja kaaviariekstraktiga tugevdab ja toidab juukseid sügavuti juurtest otsteni. Totaalne muutumine Sinu juustele vaid üheainsa sammuga! Parandab märgatavalt juuste seisukor..
Pähejäetav hooldus, 20 toimet ühes Pähejäetav hooldus keratiin..
24.83€
Four Reasons The Original Smoo..
Hooldus- ja viimistlusseerum Hooldus- ja viimistlusseerum hellitab juukseid ja muudab need siidiselt pehmeks ja läikivaks. Argaaniaõli süvaniisutab ja muudab juuksed siledaks ja elastseks Kasutamine: Kanna paar tilka niisketesse või kuivad..
Hooldus- ja viimistlusseerum Hooldus- ja viimistlusseerum hell..
16.39€
 IdHair Elements Xclusive Fini..
Läikeseerum Läikeseerum kõikidele juuksetüüpidele, mis muudab juuksed pehmeks ja läikivaks. Kasutamine: Võid kasutada niisketes juustes föönitamise aja lühendamiseks või kuivadele juustele läike andmiseks. HOIDVUS 1 LÄIGE 5 SULFAADI,- ..
Läikeseerum Läikeseerum kõikidele juuksetüüpidele, mis muu..
14.74€
CHI Keratin K-TRIX 5
Silendav hooldus Silendav hooldustoode, mis aktiveerub sirgendaja kuumuse mõjul ning silub juuksepinda ja lukustab niiskuse juustesse. Tulemus püsib kuni 5 päeva. Sisaldab KeratrixTM aktiivkomponenti, mis võimaldab juukseid tugevdavate ja silu..
Silendav hooldus Silendav hooldustoode, mis aktiveerub sir..
21.63€
HITT
Davines More Inside Curl Build..
Lokiseerum Spetsiaalne seerum lainelistele juustele, et lokke esile tuua. Annab lokkidele tuge ja elastsust, niisutab neid, toob esile ning annab läike. Ei muuda juukseid raskeks. Parabeenide ja värviainete vaba. Kasutamine: Kanda väike ko..
Lokiseerum Spetsiaalne seerum lainelistele juustele, et lokke ..
18.43€
HITT
SOODUS
Alter Ego Italy Hasty Smoothin..
Silendav juuksevedelik Silendav juuksevedelik muudab juuksed kuulekaks, elimineerib kahususe ja tagab kindla kaitse niiskuse vastu. Aitab muuta juuksed ideaalselt siledaks. Sobib suurepäraselt lainelisele, kahusele ja lokkis juuksestruktuurile. Li..
Silendav juuksevedelik Silendav juuksevedelik muudab juuksed k..
17.65€ 15.89€
Inebrya Ice Cream Style-In Cry..
Läikeseerum Läikeseerum sulgeb juukse soomuskihi ja silub juuste pealispinda. Teeb peened juuksed erakordselt pehmeks ja muudab soengusse sätitud juuksed siidiseks ja säravaks. Kerge hoidvusega. Parim sirgetele või laines juustele loomuliku ja sär..
Läikeseerum Läikeseerum sulgeb juukse soomuskihi ja silub juus..
17.36€
Inebrya Ice Cream Argan Age Fr..
Eriti kerge kahuvastane sprei Ideaalne kõikidele juuksetüüpidele. Argaania- ja makadaamiaõlide ning UV-filtritega rikastatud sprei niisutab ja teeb juuksed pehmeks, muutes juuksed erakordselt säravaks, siidiseks ja kuulekaks. Eriti sobilik kahus..
Eriti kerge kahuvastane sprei Ideaalne kõikidele juuksetüüpi..
21.73€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper