Kuumakaitsed - cheri.ee

Kuumakaitsed - cheri.ee

Kuumakaitsed - cheri.ee

Kuumakaitsed - cheri.ee

Kuumakaitsed - cheri.ee
Kuumakaitsed - cheri.ee
Kategooriad

Kuumakaitsed

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
IdHair ME Serum Cream
Seerumkreem Muudav juuksed siidiselt pehmeks ja säravaks! Seerumkreem tugevdab juukseid ja hoiab ära nende kahuseks muutumise. Kaitseb juukseid välise niiskuse eest. Kasutamine: kanna sõrmedega sobiv kogus toodet juuste pikkusele ja otst..
Seerumkreem Muudav juuksed siidiselt pehmeks ja säravaks! Se..
14.45€
Olaplex Volumizing Blow Dry Mi..
Kohevust andev кuumakaitse vegan Tõsta föönisoengud uuele tasemele! Kaitse ja taasta juukseid föönitamisel ning anna neile terve välimus, kestev kohevus, pehmus ja sära. OLAPLEX Volumizing Blow Dry Mist sisaldab jakaviljast (Jackfruit) pärit polüs..
Kohevust andev кuumakaitse vegan Tõsta föönisoengud uuele tase..
31.62€
Olaplex N° 9 Bond Protector N..
OLAPLEX®-tehnoloogiaga mitmekülgselt kasulik juuksesidemeid kaitsev ja toitev juukseseerum. See silikoonivaba ja antioksüdantidega rikastatud seerum, mis sisaldab kuumakaitset, aitab lisaks kaitsta ja täiustada kõiki juuksetüüpe ning tekstuure, jä..
OLAPLEX®-tehnoloogiaga mitmekülgselt kasulik juuksesidemeid kaits..
31.62€
IdHair ME Blow Dry Cream
Muudab föönitatud juuksed imeliselt siledaks ja säravaks! Kaitseb juukseid välise niiskuse eest. Kreem annab juustele kuumakaitse kuni 230°C, niisutab juukseid ja hoiab ära juuste kahuseks muutumise. Kasutamine: kanna niisketele juustele en..
Muudab föönitatud juuksed imeliselt siledaks ja säravaks! Kaits..
14.45€
IdHair ME Curl Cream
Rõhuta enda imelisi lokke või lainelisi juukseid! Keskmise hoiduvusega lokikreem niisutab juukseid, lisab juustele sära ja annab kuumakaitse. Kasutamine: kanna sobiv kogus lokikreemi niisketesse juustesse ning föönita või lase õhu käes kuiv..
Rõhuta enda imelisi lokke või lainelisi juukseid! Keskmise hoid..
14.45€
IdHair ME Heat Protect
Lisaks kuumakaitsele kaitseb juukseid ka välise niiskuse eest ning annab soengule kerge hoidvuse. Kasutamine: kanna niisketele või kuivadele juustele juurtest otsteni enne kuumtööriistade kasutamist. Kaubamärk:  ►&..
Lisaks kuumakaitsele kaitseb juukseid ka välise niiskuse eest n..
14.45€
SOODUS
Alter Ego Italy Hasty Too Anti..
Juustesse jäetav termoaktiivne sprei elimineerib kahu ja teeb juuksed kuulekaks. Juustesse jäetav termoaktiivne sprei elimineerib kahu ja muudab juuksed kuulekaks. Spetsiaalne K-kompleksi tehnoloogia katab juuksed üliõhukese, kuid tõhusa kaitsekih..
Juustesse jäetav termoaktiivne sprei elimineerib kahu ja teeb juu..
13.39€ 12.05€
HITT
Envie No Yellow Conditioner
Palsam naturaalsetele või värvitud valgetele ja hallidele juustele Eemaldab juustest kollaka tooni, muutes juuksed läikivaks ja pehmeks. Kasutamine: Kanna piisav kogus palsamit eelnevalt pestud rätikukuivadesse juustesse. Kammi juuksed läbi ja ..
Palsam naturaalsetele või värvitud valgetele ja hallidele juustel..
21.90€
Envie 2 Fasi Phon Protector
Taastuspalsam kõikidele juuksetüüpidele Hooldab ja tugevdab juukseid. Muudab need kergesti käsitletavaks ning kohevaks. Samuti kaitseb föönikuumuse ja sirgendajate kahjuliku mõju eest. Kasutamine: Enne kasutamist väga hoolikalt loksutada kuni 2..
Taastuspalsam kõikidele juuksetüüpidele Hooldab ja tugevdab ju..
10.90€
HITT
Envie Cristal Milk Argan Oil
Argaaniaõlil põhinev niisutav, hooldav ja taastav, imelise lõhnaga juukseseerum Sobib kõikidele juuksetüüpidele. Juuksed muutuvad hetkega tervemaks, pehmemaks ja siidiseks. Ei muuda juukseid rasuseks ega raskeks. Sisaldab kuumakaitset. Kasutami..
Argaaniaõlil põhinev niisutav, hooldav ja taastav, imelise lõhnag..
20.90€
CHI Vibes Know It All Multitas..
Unikaalne kuumakaitsesprei Universaalne multifunktsionaalse toimega kuumakaitsesprei. Kaitseb kõrgete temperatuuride eest, vähendab juuste kuivatamiseks kuluvat aega, hoiab niiskust eemal ning vähendab kahu. 21 kasulikku toimet ühes tootes! Oma..
Unikaalne kuumakaitsesprei Universaalne multifunktsionaalse ..
25.90€
HITT
Keratherapy Keratinfixx 20-in-..
Pähejäetav hooldus, 20 toimet ühes Pähejäetav hooldus keratiini, argaaniaõli ja kaaviariekstraktiga tugevdab ja toidab juukseid sügavuti juurtest otsteni. Totaalne muutumine Sinu juustele vaid üheainsa sammuga! Parandab märgatavalt juuste seisukor..
Pähejäetav hooldus, 20 toimet ühes Pähejäetav hooldus keratiin..
24.83€
Four Reasons The Original Heat..
Kuumakaitse Kuumakaitse lihtsustab ja kiirendab juuste modelleerimist ilma juust kahjustamata. Kaitseb juukseid nii kuumuse kui ka välise niiskuse eest. Sisaldab niisutavat kirsiekstrakti Kasutamine: Pihusta salkhaaval kuivadele juustele e..
Kuumakaitse Kuumakaitse lihtsustab ja kiirendab juuste modelle..
13.48€
 Biosilk Silk Therapy Thermal ..
Parabeenivaba kuumakaitsesprei Kuumakaitsesprei tagab juustele täiusliku kaitse kõrge temperatuuri eest. Annab soengule kauapüsiva hoidvuse ning kauni sära. Parabeenivaba. Kasutamine: Jaota juuksed salkudeks ja pihusta ühtlaselt kuivad..
Parabeenivaba kuumakaitsesprei Kuumakaitsesprei tagab juus..
19.69€
Nioxin 3D Styling Therm Activ ..
Kuumakaitsega juuksesprei Kuumusega aktiveeruv juukseprei aitab kaitsta juukseid katkemise eest ja annab neile terve välimuse. Juukse tihedus: toode aitab kaitsta juuste katkemisest tingitud juuksekao eest. Dermatoloogiliselt testitud. Ka..
Kuumakaitsega juuksesprei Kuumusega aktiveeruv juuksepre..
29.29€
 Four Reasons No Nothing Sensi..
Kuumakaitse tundlikule peanahale Lõhnavaba kuumakaitse tundlikule peanahale. Kaitseb juukseid efektiivselt kuumtöötluse eest. Silendab juuksepinda, muutes kuumtöötluse sujuvamaks. Kiiresti kuivav sprei ei jäta juukseid niiskeks. 100% VEGAN. HOID..
Kuumakaitse tundlikule peanahale Lõhnavaba kuumakaitse tundl..
14.45€
HITT
Schwarzkopf Professional OSiS ..
Kuumakaitsega sprei Sirgestusvedelik juuste sirgendamiseks, kaitseb juukseid kuumuse eest kuni 200°C. Tulemuseks on kauakestvalt siledad, läikivad ja siidised juuksed. Niiskusekaitsega. Silub, tasandab poorsust ninn vähendab elektrilisust. Hüdro..
Kuumakaitsega sprei Sirgestusvedelik juuste sirgendamiseks, ..
15.42€
Schwarzkopf Professional OSiS+..
Eriti tugev juuksevaht + eriti tugev tugi + volüümikama & täidlasema tundega juuksed + loomulik läige + taltsutab kahused juuksed + vähendab elektrilisust + kuumusekaitse kuni 230 °C. Vegankoostis*. Kasutamine: Enne kasutamist ..
Eriti tugev juuksevaht + eriti tugev tugi + volüümikama &am..
15.42€
HITT
CHI 44 Iron Guard Style&Stay
Kuumakaitsega juukselakk Juukselakk annab tugeva kontrolli ja kuumakaitse. Sobib ideaalselt föönisoengute ja lokkide viimistlemiseks. Antud lakis on ühendatud kaks toimet - CHI Iron Guardi ja teiste CHi juukselakkide parimad omadused. Parabeeniv..
Kuumakaitsega juukselakk Juukselakk annab tugeva kontrolli j..
22.50€
HITT
CHI 44 Iron Guard
Parabeenivaba kuumakaitsesprei Kuumakaitsesprei pakub juustele ülimat kaitset nii seest kui väljast. Kerge tekstuuriga, ei jäta jääke. Sobib igale juuksetüübile. Aitab tugevdada ja kaitsta juukseid igapäevaselt kasutatavate elektritarvikute kuum..
Parabeenivaba kuumakaitsesprei Kuumakaitsesprei pakub juuste..
19.69€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper