Juuksevahad ja savid - cheri.ee

Juuksevahad ja savid - cheri.ee

Juuksevahad ja savid - cheri.ee

Juuksevahad ja savid - cheri.ee

Juuksevahad ja savid - cheri.ee
Juuksevahad ja savid - cheri.ee
Kategooriad

Juuksevahad ja savid

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
 Four Reasons The Original Fib..
Fiibervaha Rohkekiuline vaha lisab srtuktuuri ja annab elastse toe. Ksantaan muudab vaha pehmeks ja lihtsasti kasutatavaks. Kasutamine: Aktiveeri vaha hõõrudes seda enne juustele kandmist käte vahel, seejärel kanna niisketesse või kuivades..
Fiibervaha Rohkekiuline vaha lisab srtuktuuri ja annab elastse..
16.39€
Matrix Style Link Overachiever..
Kolm-ühes soenguvahend: kreem + pasta + vaha Toode jaotub juustele nagu kreem, lisab tekstuuri sarnaselt pastale ning lisab hoiakut nagu vaha. Ei jää kleepuvaks. Soengut on võimalik päeva jooksul muuta. Lisab soengule tekstuuri, annab kauapüsiva f..
Kolm-ühes soenguvahend: kreem + pasta + vaha Toode jaotub juus..
18.33€
 IdHair Elements Xclusive Play..
Spreivaha Pihustatav vaha, mis lisab püsivust, struktuuri ja läiget. Annab kerge, keskmise toe mis säilitab juuste loomuliku liikuvuse. Kasutamine: Võib kasutada nii kuivadele kui niisketele juustele. HOIDVUS 1 LÄIGE 4 SULFAADI,- ja P..
Spreivaha Pihustatav vaha, mis lisab püsivust, struktuuri ..
14.74€
IdHair ME Clay in a Spray
Rõhuta enda kauneid lokkis või lainelisi juukseid! Imeline sprei on lihtsasti kasutatav ja lubab sul soengut kergesti ümber kujundada. Eemaldab juustest kahu. Kergesti juustest välja pestav. Kasutamine: pihusta kuivadele juustele ja modelle..
Rõhuta enda kauneid lokkis või lainelisi juukseid! Imeline spre..
14.45€
Four Reasons No Nothing Sensit..
Juuksevaha tundlikule peanahale Lõhnavaba modelleerimisvaha tundlikule peanahale. Annab elastse kuid tugeva püsivuse kõikidele soengustiilidele. Bambuse ekstrakt tugevdab ja taastab juust. Kasutamine: aktiveeri käte vahel hõõrudes, kanna juustes..
Juuksevaha tundlikule peanahale Lõhnavaba modelleerimisvaha ..
14.45€
Schwarzkopf Osis+ Thrill
Tugev kiudvaha Tugev kiudvaha elastse toe ja läike andmiseks. Kiudne koostis. Paindlik ja ümberkujundatav, eraldab juukseid. Megakiud annavad vabaduse teha paindliku tekstuuriga soenguid. Kasutamine: Kanna väike kogus ainet kuivadesse juus..
Tugev kiudvaha Tugev kiudvaha elastse toe ja läike andmiseks..
16.39€
Schwarzkopf Osis+ Mess Up
Matt kummivaha Kummivaha juustele kuiva tekstuuri ja mati lõpptulemuse andmiseks. Annab kauakestva ja keskmise toe. Tuhmistavad aineosad ja karnaubavaha teevad tootest oivalise mattvaha. Kasutamine: Kanna väike kogus ainet käte abil kuivad..
Matt kummivaha Kummivaha juustele kuiva tekstuuri ja mati lõ..
16.39€
Schwarzkopf Osis+ Whipped Wax
Sufleevaha Sufleevaha annab tugeva tekstuuri ja eraldamisvõime + loomulik läige + ei kleepu + ei koorma juust + hõlbus maha pesta. Kasutamine: Kanna kuivadesse juustesse. 85 ml - liiter 181,45 € Kaubamärk:  ►&n..
Sufleevaha Sufleevaha annab tugeva tekstuuri ja eraldamisvõi..
16.39€
Schwarzkopf Osis+ Flexwax
Tugev kreemvaha Eriti tugev kreemvaha, mis annab võimsat tekstuuri ja eraldust. Kreemjas koostis ei tee juukseid raskeks. Kauakestev, ümberkujundatav koostis annab piirituid võimalusi. Loomulik ja mitterasvane lõpptulemus. Kergesti mahapestav. T..
Tugev kreemvaha Eriti tugev kreemvaha, mis annab võimsat tek..
16.39€
CHI Molding Clay Texture Paste
Matt viimistlussavi Viimistlussavi sobib erinevate tekstuuride ja soengute loomiseks. Tagab kontrollitud liikuvuse ning lisab kaunilt mati viimistlustulemuse. • kujundab, stiliseerib ja viimistleb • lisab enneolematut volüümi ja kohevust Kasu..
Matt viimistlussavi Viimistlussavi sobib erinevate tekstuuri..
19.79€
HITT
Davines More Inside Medium Hol..
Matt viimistlusvahend Keskmise hoiakuga tekstuuri andev kumjas viimistlusvahend. Toote kuiv tekstuur annab mati tulemuse. Ei tee juukseid raskeks ega „mustaks“. Parabeenide ja värviainete vaba. Kasutamine: Kanda väike kogus toodet kuivades..
Matt viimistlusvahend Keskmise hoiakuga tekstuuri andev kumjas..
20.37€
HITT
Davines More Inside Strong Mou..
Matt viimistlussavi Tugeva hoiakuga matt viimistluspasta. See toode annab tekstuuri kuivadele juustele. Koostis ei sisalda vett, et tagada parim toime niiskes kliimas. Ei jäta juustesse jääke. Puudutades tundub kuiv. Parabeenide ja värviainete vab..
Matt viimistlussavi Tugeva hoiakuga matt viimistluspasta. See ..
20.37€
HITT
Davines More Inside Strong Dry..
Matt viimistlusvaha Ekstra tugeva hoiakuga matt viimistlusvaha. See toode annab tekstuuri kuivadele juustele. Ei jäta juustesse jääke. Eraldab hästi juuksed. Parabeenide ja värviainete vaba. Kasutamine: Kanda väike kogus toodet kuivadesse ju..
Matt viimistlusvaha Ekstra tugeva hoiakuga matt viimistlusvaha..
20.37€
Davines More Inside Shine Wax
Läikevaha Kreemja tekstuuriga läikevaha, mis tänu kergele koostisele teeb juuksed läikivaks, samas ise jäädes nähtamatuks. Ideaalne viimistlev toode andmaks juustele sära ja kirkust neid raskeks muutmata. 75 ml - liiter 271.60 €   K..
Läikevaha Kreemja tekstuuriga läikevaha, mis tänu kergele koos..
20.37€
Sim DS Matte Wax
Matt tekstuurvaha Parfüümivaba matt tekstuurvaha. Annab naturaalse ja paindliku toe. Lubab korduvat viimistlemist. Pehme koostisega toode sobib suurepäraselt ka õhukestele juustele. Ei jäta juukseid kleepuvateks ja on kergesti mahapestav. UV-kaits..
Matt tekstuurvaha Parfüümivaba matt tekstuurvaha. Annab natura..
14.45€
Sim Seven Rough Up Matt Paste
Mati efektiga pasta Tugeva toe andev matt viimistluspasta. Kasutamine: Kanna sobiv kogus viimistluspastat käte abil niisketesse või kuivadesse juustesse ja viimistle. 100 ml - liiter 113,49 € Kaubamärk:  ► SIM..
Mati efektiga pasta Tugeva toe andev matt viimistluspasta. Ka..
11.35€
SOODUS
Alter Ego Italy Hasty Raw Clay
Matt viimistlussavi Mati efektiga viimistlussavi loominguliste struktureerimata vintage–stiilis soengute loomiseks. Kerge, mitterasvase koostisega. Kasutamine: Võta väike kogus toodet sõrmeotstele ning viimistle vastavalt soovile. 50 ml..
Matt viimistlussavi Mati efektiga viimistlussavi loominguliste..
13.19€ 11.87€
SOODUS
Alter Ego Italy Hasty Classic ..
Viimistlusvaha ekstreemse läikega Veepõhine viimistlusvaha on ekstreemse läikega. Sobib igale juuksetüübile soengu lõplikuks viimistlemiseks. Annab suurepärase kontrolli lainelistele ja lokkis juustele. Kasutamine: Võta väike kogus vaha sõ..
Viimistlusvaha ekstreemse läikega Veepõhine viimistlusvaha on ..
13.19€ 11.87€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper