Tundlikule peanahale - cheri.ee

Tundlikule peanahale - cheri.ee

Tundlikule peanahale - cheri.ee

Tundlikule peanahale - cheri.ee

Tundlikule peanahale - cheri.ee
Tundlikule peanahale - cheri.ee
Kategooriad

Tundlikule peanahale

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
SOODUS
Alter Ego Italy Scalpego Calmi..
Peanahka tasakaalustav ja õrnalt puhastav tootevalem Välja töötatud spetsiaalselt ülireaktiivse peanaha hoolduseks. Tagab peanaha õrna puhastuse, taastades selle heaolutunde. Sisaldab Sitsiilia viigikaktuse ekstrakti: • parandab naha niisutatu..
Peanahka tasakaalustav ja õrnalt puhastav tootevalem Välja töö..
15.42€ 13.88€
CHI Naturals Hydrating Shampoo
Shampoon kõigile juuksetüüpidele Pakub optimaalset niisutust, tagab ja taastab juuste veesisalduse: puhastab õrnalt ja sobib hästi igapäevaseks kasutamiseks, vähendab kuivust, kahjustusi ning murdumist. Muudab juuksed säravamaks ja kergemin..
Shampoon kõigile juuksetüüpidele Pakub optimaalset niis..
20.86€
Sim Sensitive System 4 Shale O..
Terapeutiline šampoon ülirasustele juustele ja tundlikule peanahale Spetsiaalne, tõhus šampoon ülirasustele juustele ja tundlikule peanahale. Rahustab ärritunud peanahka ja toetab selle loomulikku niiskustasakaalu ilma rasuse tunneta. Kiltkiviõli ..
Terapeutiline šampoon ülirasustele juustele ja tundlikule peanaha..
14.45€
Nook Avena & Riso Soothing..
Rahustava toimega šampoon õrnadele ja peenekoelistele juustele Šampooni koostises olevad taimepõhised pindaktiivsed ained ja pehme kreemjas tekstuur puhastavad õrnalt juukseid nende loomulikku tasakaalu häirimata. Mahe kaera ekstrakt on juukse..
Rahustava toimega šampoon õrnadele ja peenekoelistele juustel..
15.42€
Nook Biancospino & Aloe Ve..
Aromaatne šampoon igapäevaseks kasutamiseks kõikidele juuksetüüpidele Igapäevaseks kasutamiseks mõeldud aromaatne šampoon sisaldab juukseid taastava ja normaliseeriva toimega viirpuu marja ekstrakti ning niisutava ja rahustava toimega aae..
Aromaatne šampoon igapäevaseks kasutamiseks kõikidele ju..
15.42€
HITT
Four Reasons The Original Scal..
Peanahka hooldav šampoon Hooldav šampoon ravib ja ennetab peanaha probleemide tekkimist, mentool lisab mõnusa jahutava tunde. Sisaldab klimbasooli ja piroktoonolamiini, mis aitavad kõõma ja peanaha sügeluse vastu. Kasutamine: Kanna niisket..
Peanahka hooldav šampoon Hooldav šampoon ravib ja ennetab pean..
12.51€
HITT
 IdHair Solutions Nr. 2 Shampo..
Šampoon kuivale peanahale Äärmiselt efektiivne šampoon mis võitleb kuiva kõõma, seene ja sügeluse vastu. Rahustab ärritunud peanahka. Peseb juuksed puhtaks, jättes need pehmeks ja läikivaks. Lõhnaainete ja parabeenivaba. Toimeained: Climba..
Šampoon kuivale peanahale Äärmiselt efektiivne šampoon mis..
15.71€
 IdHair Solutions Nr. 3 Shampo..
Šampoon kõikidele juuksetüüpidele Igapäevaseks kasutamiseks mõeldud šampoon. Kui peanaha probleemid on kadunud või soovid kerget šampooni, mis aitab säilitada tervet ja hästi tasakaalustatud peanahka. Ideaalne tundlikule peanahale ja ihule. Lõ..
Šampoon kõikidele juuksetüüpidele Igapäevaseks kasutamisek..
15.71€
HITT
Four Reasons No Nothing Sensit..
Šampoon värvitud juustele Lõhnavaba šampoon tundlikule peanahale. Koostises sisalduv glütseriin niisutab efektiivselt juukseid ja riisiproteiin kaitseb juuksevärvi. Hooldav koostis hoiab juuksed tervena. 100% VEGAN. Ei sisalda parfüüme, lõhnaain..
Šampoon värvitud juustele Lõhnavaba šampoon tundlikule peana..
13.48€
 Four Reasons No Nothing Sensi..
Šampoon kuivadele juustele Lõhnavaba niisutav šampoon tundlikule peanahale. Koostises sisalduv avokaado õli niisutab ja toidab efektiivselt kuivi juukseid, lisades kauni läike. Šampoon muudab juuksed siidiselt pehmeks ja eemaldab juustest staati..
Šampoon kuivadele juustele Lõhnavaba niisutav šampoon tundli..
13.48€
Four Reasons No Nothing Sensit..
Šampoon õhukestele juustele Lõhnavaba volüümišampoon tundlikule peanahale. Kohevust andev koostis lisab juustele täidlust. Aitab hoida juuste niiskustasakaalu.100% VEGAN. Ei sisalda parfüüme, lõhnaaineid, eeterlikke õlisid ja teisi allergiat esi..
Šampoon õhukestele juustele Lõhnavaba volüümišampoon tundlik..
13.48€
Four Reasons No Nothing Sensit..
Šampoon kahjustatud juustele Lõhnavaba taastav šampoon tundlikule peanahale. Hooldav koostis tugevdab kahjustatud rabedaid juukseid. Niisutab efektiivselt ja vähendab juuste katkemist. 100% VEGAN. Ei sisalda parfüüme, lõhnaaineid, eeterlikke õli..
Šampoon kahjustatud juustele Lõhnavaba taastav šampoon tundl..
13.48€
 Schwarzkopf BC Scalp Genesis ..
Šampoon tundlikule peanahale Rahustav šampoon kuivale ja tundlikule peanahale. Sisaldab StemCode TM- ühendit ja B5- vitamiini. Šampoon rahustab ja tasakaalustab tundlikku peanahka, samas tagab juuste kestva heakorra. Kasutamine: Kanna ..
Šampoon tundlikule peanahale Rahustav šampoon kuivale ja t..
16.39€
CHI Tea Tree Oil Shampoo
Šampoon kõikidele juuksetüüpidele Teepuuõliga rikastatud šampoon puhastab õrnalt juuksed ja peanaha mustusest, tasakaalustab rasueritust ja tugevdab juuksekutiikulit. • Teepuuõli – looduslik antioksüdant, mis puhastab poorid mustusest ning ..
Šampoon kõikidele juuksetüüpidele Teepuuõliga rikastatud š..
23.18€
Davines NaturalTech Calming Sh..
Šampoon tundlikule peanahale Leevendav ja kergendust toov šampoon õrnale või tundlikule nahale. Šampoon sisaldab fütokemikaale, mis on ekstraheeritud mustikast ning rikkad polüfenoolide ja suhkrute poolest, mis omavad väga tõhusat põletikuvastast ..
Šampoon tundlikule peanahale Leevendav ja kergendust toov šamp..
16.49€
HITT
Sim System 4 Shale Oil Shampoo..
Terapeutiline šampoon ülirasustele juustele ja tundlikule peanahale Spetsiaalne, tõhus šampoon ülirasustele juustele ja tundlikule peanahale. Rahustab ärritunud peanahka ja toetab selle loomulikku niiskustasakaalu ilma rasuse tunneta. Kiltkiviõl..
Terapeutiline šampoon ülirasustele juustele ja tundlikule peana..
21.24€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper