Šampoonid - cheri.ee

Šampoonid - cheri.ee

Šampoonid - cheri.ee

Šampoonid - cheri.ee

Šampoonid - cheri.ee
Šampoonid - cheri.ee
Kategooriad

Šampoonid

Täpsusta valikut

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Schwarzkopf BC Clean Balance D..
Sügavpuhastav šampoon Kõikidele juuksetüüpidele. Koostis sügavpuhastab juuksed ja peanaha tõhusasti ning eemaldab viimistluainete jäägid ja mustuse. Õrnatoimeline juustele ja peanahale. Vegankoostis, ei sisalda SLS/SLES sulfaate, silikoone ega k..
Sügavpuhastav šampoon Kõikidele juuksetüüpidele. Koostis süg..
14.74€
Schwarzkopf Professional Bonac..
Tundlikule peanahale šampoon Puhastab õrnatoimeliselt, aitab rahustada ja tasakaalustada peanahka, tagades samal ajal juuste pikaajalise heakorra. Toidab juukseid, muutes need pehmeks ja elastseks. Dermatoloogiliselt testitud. Superfood Comple..
Tundlikule peanahale šampoon Puhastab õrnatoimeliselt, aitab..
17.36€
Schwarzkopf Professional Bonac..
Kõõmavastane šampoon Puhastab õrnatoimeliselt, kuid efektiivselt peanaha. Regulaarne kasutamine vähendab nähtavat kõõma, samas kindlustab juuste pikaajalise heakorra. Sobib nii kuivale kui rasusele peanahale, millel on kalduvus kõõmasusele. Opt..
Kõõmavastane šampoon Puhastab õrnatoimeliselt, kuid efektiiv..
17.36€
Schwarzkopf BC R-Two Resetting..
Taastav shampoon eriti kahjustatud juustele Puhastab äärmiselt kahjustatud juuksed. Koostis aitab ehitada uusi sidemeid juukse siseehituses, pakkudes vastupidavust korduvatele kahjustustele. Sisaldab Double Bonding- tehnoloogiat. Vegankoostis*, ..
Taastav shampoon eriti kahjustatud juustele Puhastab äärmise..
16.78€
Schwarzkopf Oil Ultime Argan &..
Šampoon,   Sisaldab 100% naturaalseid, puhastatud argaania- ja kaktusviljaõli. Šampoon puhastab normaalsed ja paksemad juuksed. Luksuslik ja äärmiselt kerge koostis taastab, silub ja annab suurepärase läike. Kasutamine: Kanna nii..
Šampoon,   Sisaldab 100% naturaalseid, puhastatud ar..
18.72€
Schwarzkopf Oil Ultime Marula ..
Šampoon peenikesele juustele Sisaldab 100% naturaalseid, puhastatud marula- ja roosiõli. Šampoon puhastab normaalsed ja peenemad juuksed, neid koormamata. Luksuslik ja äärmiselt kerge koostis taastab, silub ja annab suurepärase läike. Kasutam..
Šampoon peenikesele juustele Sisaldab 100% naturaalseid, puh..
18.72€
HITT
Inebrya Ice Cream Cleany Shamp..
Šampoon on rikastatud piroktoonolamiini ning apelsini- ja sidruniekstraktidega, mis taastavad tõhusalt peanaha puhtuse ja normaalse tasakaalu. Inebrya Ice Cream Cleany on hooldussari kõõmavastase põhitoimeaine piroktoonolamiini ning apelsini- ja s..
Šampoon on rikastatud piroktoonolamiini ning apelsini- ja sidruni..
8.34€
Inebrya Shecare Glazed Shampoo
Juukseid niisutavat hüaluroonhapet sisaldav šampoon puhastab juuksed, lisades neile pehmust, niisutatust ja läiget. Sobib ideaalselt tuhmidele ja janustele kiharatele, nii naturaalsetele kui värvitud juustele. 97% koostisosadest on looduslikku ..
Juukseid niisutavat hüaluroonhapet sisaldav šampoon puhastab j..
11.64€
HITT
Inebrya Ice Cream Relax Scalp ..
Peanahka kooriv hooldustoode, mis turgutab stressis peanahka ja tuhmunud juukseid. Eemaldab kõõma ja mustuse taastades heaolutunde. Inebrya Ice Cream Relax sarjas on esindatud peanahka puhastavad hooldustooted, mis taastavad peanaha heaolutunde ni..
Peanahka kooriv hooldustoode, mis turgutab stressis peanahka j..
11.90€
Matrix Total Results Food For ..
Avokaadoõli ja hüaluroonhappega rikastatud tõhusalt niisutav šampoon igat tüüpi kuivadele juustele. Niisutab ja puhastab juuksed mustusest ning rasust, eemaldamata juustele vajalikku niiskust. Muudab juuksed kuni 7x paremini niisutatuks ja märgata..
Avokaadoõli ja hüaluroonhappega rikastatud tõhusalt niisutav šamp..
15.42€
Olaplex No.4 D Dry Shampoo
Kuivšampoon, mis lisab kohevust ja tekstuuri. Eemaldab liigse rasu ja lõhnad, värskendab ja puhastab, seejuures peanaha poore ummistamata. Juuksed tunduvad värskelt pestud, pehmed ja volüümikad. Kasutamine: Raputada korralikult, pihustada to..
Kuivšampoon, mis lisab kohevust ja tekstuuri. Eemaldab liigse ra..
31.62€
Olaplex N° 4C bond Maintenanc..
Vegan sügavpuhastav šampoon sobib kõikidele juuksetüüpidele iganädalaseks kasutuseks Valmistatud Broad-Spectrum Clarifying System’iga, et eemaldada veelgi tõhusamalt juukseid ja peanahka kahjustavad elemendid: tootejäägid, liigne rasu, kareda..
Vegan sügavpuhastav šampoon sobib kõikidele juuksetüüpidele iganä..
31.62€
Olaplex N° 4P Enhancer Toning..
Meie enimmüüdud, uuenenud kujul šampoon on loodud selleks, et täiustada blondi ilu. OLAPLEX nr 4P puhastab, parandab ja lisab niisutust. Perekonna uusim täiendus säilitab kõik naturaalse tooni eelised ja aitab saavutada täpselt õige tooni, et neut..
Meie enimmüüdud, uuenenud kujul šampoon on loodud selleks, et täi..
31.62€
SOODUS
Alter Ego Italy Scalpego Balan..
Tasakaalustatud tootevalem Eemaldab õrnalt liigse rasu ja/või kõõma peanahalt, taastades sellega peanaha tasakaalu. Taimsete ekstraktide ja aktiivtoimeainete koostoime: • vähendab kõõma • rahustab ärritunud peanahka Kasutamine: Kanna ..
Tasakaalustatud tootevalem Eemaldab õrnalt liigse rasu ja/või ..
15.42€ 13.88€
SOODUS
Alter Ego Italy Scalpego Calmi..
Peanahka tasakaalustav ja õrnalt puhastav tootevalem Välja töötatud spetsiaalselt ülireaktiivse peanaha hoolduseks. Tagab peanaha õrna puhastuse, taastades selle heaolutunde. Sisaldab Sitsiilia viigikaktuse ekstrakti: • parandab naha niisutatu..
Peanahka tasakaalustav ja õrnalt puhastav tootevalem Välja töö..
15.42€ 13.88€
SOODUS
Alter Ego Italy Scalpego Energ..
Šampoon taastab nõrkade ja habraste juuste elujõu ja vastupidavuse Puhastab juukseid õrnalt. Toetab juuste taastumist ning annab elujõudu. Vähendab juuste väljalangemist. Stimuleerib juuksekasvu. Šampooni tootevalem sisaldab fermenteeritud kaera n..
Šampoon taastab nõrkade ja habraste juuste elujõu ja vastupidavus..
17.36€ 15.62€
SOODUS
Alter Ego Italy Scalpego Densi..
Šampoonil on juukseid tihendav ja juuksekasvu stimuleeriv toime Puhastab juukseid õrnalt mustusest. Annab juustele jõudu ja taastab juuste loomuliku sära. Sobib igapäevaseks kasutamiseks. Šampoon sisaldab toitaineid, mis: • taastavad juuste te..
Šampoonil on juukseid tihendav ja juuksekasvu stimuleeriv toime ..
15.42€ 13.88€
SOODUS
Alter Ego Italy CureEgo Hydrad..
Ideaalne januste juuste turgutamiseks Hoiab juuksekiu niisutatuna. Taastab juuste niisutatuse ja elujõu. Eriti sobilik igapäevaseks kasutamiseks. Viinamarjaväädi essents: • suurendab juuste elastsust • taastab kahjustunud juukseid • takistab..
Ideaalne januste juuste turgutamiseks Hoiab juuksekiu niisutat..
12.51€ 11.26€
SOODUS
Alter Ego Italy CureEgo Silk O..
Rikkaliku konsistentsiga kreemjas šampoon Sobib ideaalselt paksude, tõrksate ja kahuste juuste taltsutamiseks. Puhastab õrnalt nii keemiliselt töödeldud kui loomulikke juukseid. Vahemere vägiheina õied: • võimendavad juuste sära • kaitsevad U..
Rikkaliku konsistentsiga kreemjas šampoon Sobib ideaalselt pak..
17.36€ 15.62€
SOODUS
Alter Ego Italy Chromego Color..
Rikkaliku konsistentsiga kreemjas šampoon värvitud juustele Rikkaliku konsistentsiga kreemjas šampoon sobib ideaalselt paksude, tõrksate ja kahuste juuste taltsutamiseks. Puhastab õrnalt nii keemiliselt töödeldud kui loomulikke juukseid. Shea-v..
Rikkaliku konsistentsiga kreemjas šampoon värvitud juustele Ri..
12.51€ 11.26€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper