Ei sisalda SLES SLS parafiini ja parabeene - cheri.ee

Ei sisalda SLES SLS parafiini ja parabeene - cheri.ee

Ei sisalda SLES SLS parafiini ja parabeene - cheri.ee

Ei sisalda SLES SLS parafiini ja parabeene - cheri.ee

Ei sisalda SLES SLS parafiini ja parabeene - cheri.ee
Ei sisalda SLES SLS parafiini ja parabeene - cheri.ee
Kategooriad

Ei sisalda SLES SLS parafiini ja parabeene

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
CHI Naturals Hydrating Shampoo
Shampoon kõigile juuksetüüpidele Pakub optimaalset niisutust, tagab ja taastab juuste veesisalduse: puhastab õrnalt ja sobib hästi igapäevaseks kasutamiseks, vähendab kuivust, kahjustusi ning murdumist. Muudab juuksed säravamaks ja kergemin..
Shampoon kõigile juuksetüüpidele Pakub optimaalset niis..
20.86€
CHI CleanCare Clarifying Shamp..
Sügavpuhastav šampoon Puhastab sügavuti juukseid ja peanahka ning eemaldab mustuse, häirimata juuste loomulikku niiskuse tasakaalu. Teeb juuksed puhtaks ja taastab optimaalse niiskuse tasakaalu, jättes juuksed ülimalt puhtaks ja värskeks. Peamis..
Sügavpuhastav šampoon Puhastab sügavuti juukseid ja peanahka..
19.79€
CHI HydrateCare Hydrating Sham..
Niisutav šampoon Looduslikke koostisosi sisaldava šampooni õrn valem toidab ja niisutab januseid juukseid, parandades nende seisukorda ja varustades elujõuga. Taastab juuste optimaalse niiskustasakaalu ning pakub kaitset kahjustuste ja murdumise..
Niisutav šampoon Looduslikke koostisosi sisaldava šampooni õ..
19.79€
CHI ShineCare Smoothing Shampo..
Silendav šampoon Hoia niiskusest põhjustatud kahu kontrolli all ning ütle „Hüvasti!“ tuhmidele ja läiketa juustele. Šampoon silub katkiseid juukseotsi, annab juustele kohese läike ning niisutab, muutes need erakordselt siledaks ja hoolitsetuks. ..
Silendav šampoon Hoia niiskusest põhjustatud kahu kontrolli ..
19.79€
Matrix Instacure Anti-Breakage..
Juuste katkemist takistav šampoon Juuste katkemist takistav šampoon vedelproteiinidega taastab juuksekarva tugevuse ning vähendab kuivade, haprate ja kahjustunud juuste katkemist. Täienda hooldust Instacure Anti-Breakage sarja palsami ja spreiga, ..
Juuste katkemist takistav šampoon Juuste katkemist takistav ša..
15.42€
Matrix A Curl Can Dream Shampo..
Šampoon lokkis ja lainelistele juustele Lokkis ja lainelistele juustele mõeldud šampoon, mida on rikastatud tõhusalt puhastava lõunamürdimee-ekstraktiga. Eemaldab juustele kogunenud jäägid ning säilitab juuste lokkivuse. Põhikomponent - Lõunamürdi..
Šampoon lokkis ja lainelistele juustele Lokkis ja lainelistele..
15.42€
HITT
Nook Basilico & Mandorla H..
Sära andev ja niisutav šampoon kuivadele ja tuhmidele juustele Pehme kreemja tekstuuriga šampoon niisutab, toidab ja pehmendab juukseid ilma neid raskeks muutmata. Taastab silmapilkselt juuste läike ja värvisära, varustab janused ja tuhmid juu..
Sära andev ja niisutav šampoon kuivadele ja tuhmidele juustel..
15.81€
Nook Romice & Dattero Rege..
Taastav šampoon keemiliselt töödeldud ja värvitud juustele Puhastab õrnalt, andes juustele terve väljanägemise ja sära. Orgaanilise datli ekstrakt on antioksüdantse ja taastava toimega: toidab ja niisutab juukseid, kaitstes neid samaaegse..
Taastav šampoon keemiliselt töödeldud ja värvitud juuste..
15.42€
Nook Castagna & Equiseto S..
Tugevdav šampoon pikkadele juustele ja katkevatele juukseotstele Juuste katkemist vähendav šampoon puhastab õrnalt nõrku juukseid. Tõhus tootevalem sisaldab orgaanilise kastani ekstrakte, mis toidavad ja taastavad juukseid. Põldosi sisaldab ro..
Tugevdav šampoon pikkadele juustele ja katkevatele juukseotst..
15.42€
HITT
Nook Pompelmo Rosa & Kiwi ..
Taaselustav ja elastsust lisav šampoon lokkis ja laines juustele Pehme kreemja tekstuuriga šampoon on valmistatud taimepõhistest pindaktiivsetest ainetest, mis õrnalt puhastavad nii juukseid kui peanahka, häirimata seejuures nende loomulikku t..
Taaselustav ja elastsust lisav šampoon lokkis ja laines juust..
15.42€
Nook Zucca & Luppolo Smoot..
Silendav šampoon sirgetele ja kahustele juustele Õrnatoimeline tootevalem sisaldab taimepõhiseid pindaktiivseid aineid. Rikkalik kreemjas vaht puhastab juukseid eriti õrnalt, muutes nad kergesti kammitavaks ja läikivaks. C-vitamiini ja kaalium..
Silendav šampoon sirgetele ja kahustele juustele Õrnatoime..
15.42€
Nook Maqui & Cocco Restori..
Taastav šampoon kuivadele ja kahjustatud juustele Šampooni rikkalik kreemjas tekstuur hooldab juukseid ning niisutab sügavalt, kinkides janustele kiharatele võrratu pehmuse. Mahe maqui ja kookose ekstraktid sisaldavad rikkalikult antioksüdante..
Taastav šampoon kuivadele ja kahjustatud juustele Šampooni..
15.42€
Nook Avena & Riso Soothing..
Rahustava toimega šampoon õrnadele ja peenekoelistele juustele Šampooni koostises olevad taimepõhised pindaktiivsed ained ja pehme kreemjas tekstuur puhastavad õrnalt juukseid nende loomulikku tasakaalu häirimata. Mahe kaera ekstrakt on juukse..
Rahustava toimega šampoon õrnadele ja peenekoelistele juustel..
15.42€
Nook Biancospino & Aloe Ve..
Aromaatne šampoon igapäevaseks kasutamiseks kõikidele juuksetüüpidele Igapäevaseks kasutamiseks mõeldud aromaatne šampoon sisaldab juukseid taastava ja normaliseeriva toimega viirpuu marja ekstrakti ning niisutava ja rahustava toimega aae..
Aromaatne šampoon igapäevaseks kasutamiseks kõikidele ju..
15.42€
HITT
Inebrya Color Perfect Protecti..
Värvikaitsega sulfaadivaba šampoon Värvikaitsega šampooni tasakaalustatud valem puhastab õrnalt juukseid ja peanahka juba esimesel kasutuskorral, jättes juuksed pehmeks, läikivaks ja kergeks. Punavetikate ja naatriumglükonaadi koostoime hoiab ära ..
Värvikaitsega sulfaadivaba šampoon Värvikaitsega šampooni tasa..
9.22€
HITT
Inebrya Blondesse No-Orange Sh..
Šampoon helepruunidele ja triibutatud juustele Oranže toone neutraliseeriv šampoon värvitud juustele. Elimineerib helepruunidest ja triibutatud juustest sooja vaskse alatooni, jättes juuksed läikivaks ja niisutatuks. Valgetele juustele annab külma..
Šampoon helepruunidele ja triibutatud juustele Oranže toone ne..
9.60€
HITT
Inebrya Blondesse No-Yellow Sh..
Šampoon blondidele juustele Kollasust vähendav šampoon blondeeritud ja hallidele juustele siidiproteiinide ja viinamarjaekstraktidega. Eemaldab triibutatud ja blondeeritud juustel soovimatud kollased varjundid. Taastab hallide juuste läike. - P..
Šampoon blondidele juustele Kollasust vähendav šampoon blondee..
9.60€
HITT
Keratherapy Keratin Infused Mo..
Niisutav keratiinšampoon Niisutav keratiinšampoon, mis sisaldab rikkalikult antioksüdante ja keratiini. Puhastab õrnalt, säilitades peanaha loomulikku niiskustasakaalu. Juuksed muutuvad niisutatuks, elastseks, tugevaks, pehmeks ja säravaks. Sobib ..
Niisutav keratiinšampoon Niisutav keratiinšampoon, mis sisalda..
24.83€
HITT
 IdHair Elements Xclusive Blon..
Šampoon blondidele juustele Tooniv šampoon blondeeritud ja blondiks värvitud juustele mis eemaldab juustest ebameeldiva kollaka alatooni. Muudab juuksed puhtaks, kergesti kammitavaks ja läikivaks. Sisaldab luksuslikku ametüsti ekstrakti. Ka..
Šampoon blondidele juustele Tooniv šampoon blondeeritud ja..
15.23€
 IdHair Elements Xclusive Long..
Šampoon pikkadele juustele Spetsiaalselt pikkadele juustele mõeldud šampoon. Sisaldab niisutavat sheavõid ja astelpaju ekstrakti mis kaitseb juust vabade radikaalide eest, lisab läiget ja tugevdab juust. Pikad juuksed muutuvad volüümikaks ja n..
Šampoon pikkadele juustele Spetsiaalselt pikkadele juustel..
15.23€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper