Šampoonid - cheri.ee

Šampoonid - cheri.ee

Šampoonid - cheri.ee

Šampoonid - cheri.ee

Šampoonid - cheri.ee
Šampoonid - cheri.ee
Kategooriad

Šampoonid

Täpsusta valikut

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Matrix Total Results Food For ..
Avokaadoõli ja hüaluroonhappega rikastatud tõhusalt niisutav šampoon igat tüüpi kuivadele juustele. Niisutab ja puhastab juuksed mustusest ning rasust, eemaldamata juustele vajalikku niiskust. Muudab juuksed kuni 7x paremini niisutatuks ja märgata..
Avokaadoõli ja hüaluroonhappega rikastatud tõhusalt niisutav šamp..
15.42€
Olaplex No.4 D Dry Shampoo
Kuivšampoon, mis lisab kohevust ja tekstuuri. Eemaldab liigse rasu ja lõhnad, värskendab ja puhastab, seejuures peanaha poore ummistamata. Juuksed tunduvad värskelt pestud, pehmed ja volüümikad. Kasutamine: Raputada korralikult, pihustada to..
Kuivšampoon, mis lisab kohevust ja tekstuuri. Eemaldab liigse ra..
31.62€
Olaplex N° 4C bond Maintenanc..
Vegan sügavpuhastav šampoon sobib kõikidele juuksetüüpidele iganädalaseks kasutuseks Valmistatud Broad-Spectrum Clarifying System’iga, et eemaldada veelgi tõhusamalt juukseid ja peanahka kahjustavad elemendid: tootejäägid, liigne rasu, kareda..
Vegan sügavpuhastav šampoon sobib kõikidele juuksetüüpidele iganä..
31.62€
Olaplex N° 4P Enhancer Toning..
Meie enimmüüdud, uuenenud kujul šampoon on loodud selleks, et täiustada blondi ilu. OLAPLEX nr 4P puhastab, parandab ja lisab niisutust. Perekonna uusim täiendus säilitab kõik naturaalse tooni eelised ja aitab saavutada täpselt õige tooni, et neut..
Meie enimmüüdud, uuenenud kujul šampoon on loodud selleks, et täi..
31.62€
SOODUS
Alter Ego Italy Scalpego Balan..
Tasakaalustatud tootevalem Eemaldab õrnalt liigse rasu ja/või kõõma peanahalt, taastades sellega peanaha tasakaalu. Taimsete ekstraktide ja aktiivtoimeainete koostoime: • vähendab kõõma • rahustab ärritunud peanahka Kasutamine: Kanna ..
Tasakaalustatud tootevalem Eemaldab õrnalt liigse rasu ja/või ..
15.42€ 13.88€
SOODUS
Alter Ego Italy Scalpego Calmi..
Peanahka tasakaalustav ja õrnalt puhastav tootevalem Välja töötatud spetsiaalselt ülireaktiivse peanaha hoolduseks. Tagab peanaha õrna puhastuse, taastades selle heaolutunde. Sisaldab Sitsiilia viigikaktuse ekstrakti: • parandab naha niisutatu..
Peanahka tasakaalustav ja õrnalt puhastav tootevalem Välja töö..
15.42€ 13.88€
SOODUS
Alter Ego Italy Scalpego Energ..
Šampoon taastab nõrkade ja habraste juuste elujõu ja vastupidavuse Puhastab juukseid õrnalt. Toetab juuste taastumist ning annab elujõudu. Vähendab juuste väljalangemist. Stimuleerib juuksekasvu. Šampooni tootevalem sisaldab fermenteeritud kaera n..
Šampoon taastab nõrkade ja habraste juuste elujõu ja vastupidavus..
17.36€ 15.62€
SOODUS
Alter Ego Italy Scalpego Densi..
Šampoonil on juukseid tihendav ja juuksekasvu stimuleeriv toime Puhastab juukseid õrnalt mustusest. Annab juustele jõudu ja taastab juuste loomuliku sära. Sobib igapäevaseks kasutamiseks. Šampoon sisaldab toitaineid, mis: • taastavad juuste te..
Šampoonil on juukseid tihendav ja juuksekasvu stimuleeriv toime ..
15.42€ 13.88€
SOODUS
Alter Ego Italy CureEgo Hydrad..
Ideaalne januste juuste turgutamiseks Hoiab juuksekiu niisutatuna. Taastab juuste niisutatuse ja elujõu. Eriti sobilik igapäevaseks kasutamiseks. Viinamarjaväädi essents: • suurendab juuste elastsust • taastab kahjustunud juukseid • takistab..
Ideaalne januste juuste turgutamiseks Hoiab juuksekiu niisutat..
12.51€ 11.26€
SOODUS
Alter Ego Italy CureEgo Silk O..
Rikkaliku konsistentsiga kreemjas šampoon Sobib ideaalselt paksude, tõrksate ja kahuste juuste taltsutamiseks. Puhastab õrnalt nii keemiliselt töödeldud kui loomulikke juukseid. Vahemere vägiheina õied: • võimendavad juuste sära • kaitsevad U..
Rikkaliku konsistentsiga kreemjas šampoon Sobib ideaalselt pak..
17.36€ 15.62€
SOODUS
Alter Ego Italy Chromego Color..
Rikkaliku konsistentsiga kreemjas šampoon värvitud juustele Rikkaliku konsistentsiga kreemjas šampoon sobib ideaalselt paksude, tõrksate ja kahuste juuste taltsutamiseks. Puhastab õrnalt nii keemiliselt töödeldud kui loomulikke juukseid. Shea-v..
Rikkaliku konsistentsiga kreemjas šampoon värvitud juustele Ri..
12.51€ 11.26€
SOODUS
Alter Ego Italy Chromego Silve..
Kollaseid alatoone neutraliseeriv šampoon Puhastab õrnalt ning võitleb tõhusalt soovimatute kollaste alatoonidega. Võimendab juuste sära. Säilitab kauakestva läike. Muudab juuksed siidiseks, lihtsasti kammitavaks ning puudutusele pehmeks. Sisal..
Kollaseid alatoone neutraliseeriv šampoon Puhastab õrnalt ning..
12.51€ 11.26€
SOODUS
Alter Ego Italy Balancing Sham..
Õrnatoimeline tasakaalustav šampoon Õrnatoimeline šampoon tasakaalustatud koostisega. Elimineerib peanahalt liigse rasu ja/või kõõma, puhastab õrnalt, kuid tõhusalt ka kõige probleemsemat peanahka, jättes juuksed kergeks ja puhtaks. Salvei- ja ros..
Õrnatoimeline tasakaalustav šampoon Õrnatoimeline šampoon tasa..
15.71€ 14.14€
CHI Naturals Hydrating Shampoo
Shampoon kõigile juuksetüüpidele Pakub optimaalset niisutust, tagab ja taastab juuste veesisalduse: puhastab õrnalt ja sobib hästi igapäevaseks kasutamiseks, vähendab kuivust, kahjustusi ning murdumist. Muudab juuksed säravamaks ja kergemin..
Shampoon kõigile juuksetüüpidele Pakub optimaalset niis..
20.86€
CHI CleanCare Clarifying Shamp..
Sügavpuhastav šampoon Puhastab sügavuti juukseid ja peanahka ning eemaldab mustuse, häirimata juuste loomulikku niiskuse tasakaalu. Teeb juuksed puhtaks ja taastab optimaalse niiskuse tasakaalu, jättes juuksed ülimalt puhtaks ja värskeks. Peamis..
Sügavpuhastav šampoon Puhastab sügavuti juukseid ja peanahka..
19.79€
CHI HydrateCare Hydrating Sham..
Niisutav šampoon Looduslikke koostisosi sisaldava šampooni õrn valem toidab ja niisutab januseid juukseid, parandades nende seisukorda ja varustades elujõuga. Taastab juuste optimaalse niiskustasakaalu ning pakub kaitset kahjustuste ja murdumise..
Niisutav šampoon Looduslikke koostisosi sisaldava šampooni õ..
19.79€
CHI ShineCare Smoothing Shampo..
Silendav šampoon Hoia niiskusest põhjustatud kahu kontrolli all ning ütle „Hüvasti!“ tuhmidele ja läiketa juustele. Šampoon silub katkiseid juukseotsi, annab juustele kohese läike ning niisutab, muutes need erakordselt siledaks ja hoolitsetuks. ..
Silendav šampoon Hoia niiskusest põhjustatud kahu kontrolli ..
19.79€
Sim Sensitive System 4 Shale O..
Terapeutiline šampoon ülirasustele juustele ja tundlikule peanahale Spetsiaalne, tõhus šampoon ülirasustele juustele ja tundlikule peanahale. Rahustab ärritunud peanahka ja toetab selle loomulikku niiskustasakaalu ilma rasuse tunneta. Kiltkiviõli ..
Terapeutiline šampoon ülirasustele juustele ja tundlikule peanaha..
14.45€
Matrix Instacure Anti-Breakage..
Juuste katkemist takistav šampoon Juuste katkemist takistav šampoon vedelproteiinidega taastab juuksekarva tugevuse ning vähendab kuivade, haprate ja kahjustunud juuste katkemist. Täienda hooldust Instacure Anti-Breakage sarja palsami ja spreiga, ..
Juuste katkemist takistav šampoon Juuste katkemist takistav ša..
15.42€
Matrix A Curl Can Dream Shampo..
Šampoon lokkis ja lainelistele juustele Lokkis ja lainelistele juustele mõeldud šampoon, mida on rikastatud tõhusalt puhastava lõunamürdimee-ekstraktiga. Eemaldab juustele kogunenud jäägid ning säilitab juuste lokkivuse. Põhikomponent - Lõunamürdi..
Šampoon lokkis ja lainelistele juustele Lokkis ja lainelistele..
15.42€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper