Tõrksatele juustele - cheri.ee

Tõrksatele juustele - cheri.ee

Tõrksatele juustele - cheri.ee

Tõrksatele juustele - cheri.ee

Tõrksatele juustele - cheri.ee
Tõrksatele juustele - cheri.ee
Kategooriad

Tõrksatele juustele

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
IdHair Curly Xclusive Moisture..
Niisurav palsam lokkis juustele Kookoseõliga niisutav ja pehmendav palsam tungib sügavale juuksesse, lisades lokkidele vajalikku niiskust. Toode on rikastatud niisutava kompleksiga, kuhu kuuluvad aloe vera ja gluteenivabast nisust saadud aminoha..
Niisurav palsam lokkis juustele Kookoseõliga niisutav ja peh..
15.90€
IdHair Curly Xclusive Protein ..
Palsam lokkis juustele Taastav ja tugevdav palsam sisaldab taimseid hüdrolüüsitud valke ja tugevdavat kompleksi, mis tungib sügavale juustesse, taastades neid seestpoolt. Jojoba õli muudab juuksed läikivaks, piimhape suleb juukse soomuskihi, kai..
Palsam lokkis juustele Taastav ja tugevdav palsam sisaldab t..
15.90€
Matrix Total Results Food For ..
Avokaadoõli ja hüaluroonhappega rikastatud tõhusalt niisutav ning kammimist hõlbustav palsam igat tüüpi kuivadele juustele. Aitab taastada kuivade ja rabedate juuste niisutustaseme. Muudab juuksed kuni 7x paremini niisutatuks ja märgatavalt pehmem..
Avokaadoõli ja hüaluroonhappega rikastatud tõhusalt niisutav n..
15.42€
SOODUS
Alter Ego Italy CureEgo Hydrad..
Kerge vedela tekstuuriga niisutav palsam Sobib suurepäraselt igale juuksetüübile. Uudne tootevalem kingib juustele erakordse läike ja pehmuse. Niisutab juukseid ilma et oleks vajalik seda juustesse jätta. Viinamarjaväädi essents: • suurendab j..
Kerge vedela tekstuuriga niisutav palsam Sobib suurepäraselt i..
24.90€ 22.41€
SOODUS
Alter Ego Italy CureEgo Silk O..
Intensiivselt toitev hooldustoode tõrksatele ja kahustele juustele Taltsutab hetkega raskesti käsitletavad juuksed ilma neid raskeks muutmata. Annab juustele sära, toidab ja niisutab. Vahemere vägiheina õied: • võimendavad juuste sära • kaits..
Intensiivselt toitev hooldustoode tõrksatele ja kahustele juustel..
19.30€ 17.37€
CHI ShineCare Smoothing Condit..
Silendav palsam Niisutab juukseid seestpoolt, kaitseb neid välise niiskuse eest ja kontrollib kahu. Annab juustele kohese läike, muudab kiharad vetruvaks ning toidab neid, et siluda kahust juuksestruktuuri – tulemuseks on kergemini käsitletavad ..
Silendav palsam Niisutab juukseid seestpoolt, kaitseb neid v..
19.79€
Matrix Instacure Anti-Breakage..
Juuste katkemist takistav palsam Juuste katkemist takistav palsam vedelproteiinidega toidab juuksekarva, taastab selle tugevuse ning vähendab kuivade, haprate ja kahjustunud juuste katkemist. Täienda hooldust Instacure Anti-Breakage sarja šampooni..
Juuste katkemist takistav palsam Juuste katkemist takistav pal..
15.42€
Nook Basilico & Mandorla H..
Sära andev niisutav palsam kuivadele ja tuhmidele juustele Sisaldab orgaanilise basiiliku ekstrakte, mis on juukseid tugevdava ja sära andva toimega. Muudab juuksed elastseks, toidab neid ning võitleb oksüdatiivse stressiga. Varustab januseid ju..
Sära andev niisutav palsam kuivadele ja tuhmidele juustele S..
17.95€
Nook Zucca & Luppolo Smoot..
Silendav palsam sirgetele ja kahustele juustele Kerge tekstuuri, kuid intensiivse toimega tootevalem annab sirgetele, kuid kahustele juustele pehmust, võrratut sära ja täiuslikku niisutust. C-vitamiini, kaaliumi ja antioksüdantide poolest rikas ..
Silendav palsam sirgetele ja kahustele juustele Kerge tekstu..
17.96€
HITT
Sim System 4 Hydro Care Condit..
Tõhus, juukseid niisutav palsam Toetab juuste loomulikku niiskustasakaalu ning selle rahustavad koostisained hoiavad ära kõõma, sügeluse ja peanaha punetuse. Kaitseb juuksevärvi tuhmumise eest, annab juustele kauni läike ja muudab juuksed lihtsami..
Tõhus, juukseid niisutav palsam Toetab juuste loomulikku niisk..
14.45€
HITT
Matrix Total Results Mega Slee..
Palsam kahustele juustele Palsam shea-võiga taltsutab tõrksaid juukseid, kaitseb neid niiskuse eest ning muudab siledaks. Kasutamine: Kanda niisketele juustele. Pesta veega maha. 300 ml - liiter 29,10 € 1000 ml - liiter 20,37 € ..
Palsam kahustele juustele Palsam shea-võiga taltsutab tõrksaid..
12.51€
CHI Enviro Smoothing Condition..
Silendav palsam Silendav palsam pakub juustele maksimaalset niisutust, silub kahust juuksestruktuuri ja harutab lahti pusad. Taltsutab raskesti käsitletavaid juukseid. Lisab juustele enneolematut volüümi. Põhikomponendid ja toime: - pärli- ja ..
Silendav palsam Silendav palsam pakub juustele maksimaalset ni..
24.54€
HITT
Davines LOVE Curl Enhancing Co..
Palsam lokkis juustele Palsam, mis muudab lokkis juuksed elastseks ning kergesti kammitavaks ja lisab juustele kohevust. Sisaldab rikkalikult proteiine, B-, E-vitamiine, küllastamata rasvu, magneesiumit, rauda, kaaliumit, vaske ja fosforit. Parabe..
Palsam lokkis juustele Palsam, mis muudab lokkis juuksed elast..
17.46€
Davines LOVE Smoothing Conditi..
Palsam tõrksatele juustele Silendav palsam, mis soodustab sirgendamist ja niisutab juukseid. Sisaldab Minuta oliivi ekstrakti. Rasvhapete ja vitamiinidega rikastatud tooted muudavad juuksed elastsemaks ja pehmemaks. Parabeenivaba. Toimeained:&n..
Palsam tõrksatele juustele Silendav palsam, mis soodustab sirg..
17.46€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper