Kõikidele juustetüüpidele - cheri.ee

Kõikidele juustetüüpidele - cheri.ee

Kõikidele juustetüüpidele - cheri.ee

Kõikidele juustetüüpidele - cheri.ee

Kõikidele juustetüüpidele - cheri.ee
Kõikidele juustetüüpidele - cheri.ee
Kategooriad

Kõikidele juustetüüpidele

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
SOODUS
Alter Ego Italy CureEgo Hydrad..
Kerge vedela tekstuuriga niisutav palsam Sobib suurepäraselt igale juuksetüübile. Uudne tootevalem kingib juustele erakordse läike ja pehmuse. Niisutab juukseid ilma et oleks vajalik seda juustesse jätta. Viinamarjaväädi essents: • suurendab j..
Kerge vedela tekstuuriga niisutav palsam Sobib suurepäraselt i..
24.90€ 22.41€
SOODUS
Alter Ego Italy CureEgo Hydrad..
Väga kerge tekstuuriga geel-palsam Sobib suurepäraselt sagedaseks kasutamiseks. Toidab õrnalt ning taastab juuste niisutatuse kogu nende pikkuses ja otstel. Juuksed jäävad vetruvaks, pehmeks ja lihtsasti kammitavaks. Viinamarjaväädi essents: •..
Väga kerge tekstuuriga geel-palsam Sobib suurepäraselt sagedas..
13.48€ 12.13€
CHI Naturals Hydrating Conditi..
Palsam kõigile juuksetüüpidele Kräsused juuksed on minevik, kui tagate aaloe ja hüaluroonhappe abil janustele ja kuivadele juustele optimaalse niisutuse. Tugevdab juukseid ning kaitseb katkiste juukseotste eest, muutes juuksed siidiseks, pe..
Palsam kõigile juuksetüüpidele Kräsused juuksed on mine..
21.53€
CHI HydrateCare Hydrating Cond..
Niisutav palsam Niisutab ja taatab kuivade juuste niiskustasakaalu, täiustades juuksekiu vastupidavust kahjustustele ja murdumisele. Taastab juuste elujõu, pehmuse ja võrratu läike – juuksed on terved ja lihtsasti käsitletavad. Peamised koostiso..
Niisutav palsam Niisutab ja taatab kuivade juuste niiskustas..
19.79€
Nook Zucca & Luppolo Smoot..
Silendav palsam sirgetele ja kahustele juustele Kerge tekstuuri, kuid intensiivse toimega tootevalem annab sirgetele, kuid kahustele juustele pehmust, võrratut sära ja täiuslikku niisutust. C-vitamiini, kaaliumi ja antioksüdantide poolest rikas ..
Silendav palsam sirgetele ja kahustele juustele Kerge tekstu..
17.96€
Nook Biancospino & Aloe Ve..
Aromaatne palsam kõikidele juuksetüüpidele Sobilik kõikidele juuksetüüpidele. Kerge ja juuksesõbralik taimepõhine tootevalem sisaldab mahe viirpuu ja aaloe ekstrakte, millel on juukseid rahustav, toitev ja toniseeriv toime. Niisutab silmapilks..
Aromaatne palsam kõikidele juuksetüüpidele Sobilik kõikide..
17.96€
HITT
Sim System 4 Hydro Care Condit..
Tõhus, juukseid niisutav palsam Toetab juuste loomulikku niiskustasakaalu ning selle rahustavad koostisained hoiavad ära kõõma, sügeluse ja peanaha punetuse. Kaitseb juuksevärvi tuhmumise eest, annab juustele kauni läike ja muudab juuksed lihtsami..
Tõhus, juukseid niisutav palsam Toetab juuste loomulikku niisk..
14.45€
HITT
Keratherapy Keratin Infused Mo..
Niisutav ja siluv keratiinpalsam Niisutav palsam jojoobi- ja nisukliiõliga silub ja hooldab juukseid. Vitamiinid ja puhas keratiin niisutavad juukseid sügavuti, samal ajal neid kaitstes igapäevaste keskkonna- ja kuumakahjustuste eest. Tagab juukse..
Niisutav ja siluv keratiinpalsam Niisutav palsam jojoobi- ja n..
24.83€
HITT
Four Reasons The Original Mois..
Niisutav palsam Niisutav palsam hooldab tõhusalt, muudab juuksed siidpehmeks ja hästi kammitavaks. Sisaldab niisutavate ja hooldavate omaduste poolest tuntud aloe verat Kasutamine: Kanna ühtlaselt pestud rätikukuivadele juustele, lase mõju..
Niisutav palsam Niisutav palsam hooldab tõhusalt, muudab juuks..
12.51€
HITT
Four Reasons The Original Ultr..
Superniisutav palsam Superniisutav palsam hellitab kuivi, kahjustatud juukseid, muudab need kammitavaks ja lisab läiget. Sheavõi pehmendab tõhusalt juukse pinda ja eemaldab kräsulisuse ja kahu. Sisaldab herneproteiini, mis on tuntud hooldavate oma..
Superniisutav palsam Superniisutav palsam hellitab kuivi, kahj..
12.51€
Olaplex N° 5 Maintenance Cond..
Palsam kõikidele juuksetüüpidele Olaplex Bond Building molekuli sisaldav juukseid sügavuti taastav, parandav ja niisutav palsam. Kõrvaldab juustesse tekkinud kahjustused, vähendab kahusust, silub ning lisab juurde läiget. Sobib kõikidele juuksetüü..
Palsam kõikidele juuksetüüpidele Olaplex Bond Building molekul..
31.62€
 IdHair Elements Xclusive Long..
Palsam pikkadele juustele Spetsiaalselt pikkadele juustele mõeldud palsam. Hooldab, muudab siledaks ja hästi kammitavaks. Sisaldab niisutavat sheavõid ja astelpaju ekstrakti mis kaisteb juust vabade radikaalide eest, lisab läiget ja tugevdab j..
Palsam pikkadele juustele Spetsiaalselt pikkadele juustele..
15.23€
Biosilk Silk Therapy with Natu..
Palsam kõikidele juuksetüüpidele Orgaanilise kookosõli ja siidiga rikastatud palsami tootevalem toidab ja niisutab juukseid sügavuti, elimineerides kahu ja muutes juuksed lihtsasti käsitletavaks. Kasuta igapäevaselt, et muuta juuksed siledaks ..
Palsam kõikidele juuksetüüpidele Orgaanilise kookosõli ja ..
20.47€
 Biosilk Silk Therapy Conditio..
Palsam kõikidele juuksetüüpidele Palsam taimsete ekstraktide ja ürtidega pakub juustele rikkalikku niisutust. Siidiproteiinid tungivad juuste sisemusse neid toites ja lisades enneolematut sära. UV-filtrid kaitsevad juukseid UVA/UVB-kiirguse ka..
Palsam kõikidele juuksetüüpidele Palsam taimsete ekstrakti..
20.47€
CHI Tea Tree Oil Conditioner
Palsam kõikidele juuksetüüpidele Teepuuõliga rikastatud palsam on peanahka ja juukseid toitva toimega, taastab nende niiskustaseme ja leevendab ärritunud peanahka. • Teepuuõli – looduslik antioksüdant, mis puhastab poorid mustusest ning taa..
Palsam kõikidele juuksetüüpidele Teepuuõliga rikastatud pa..
24.64€
CHI Infra Treatment
Kuumakaitsega palsam CHI Infra palsam on spetsiaalselt välja töötatud kasutamiseks koos teiste CHI-sarja toodetega. Katioonilise niisutuskompleksiga rikastatud palsam pakub juustele ülimat niisutavat hooldust ning suurepärast kaitset. Säilitab j..
Kuumakaitsega palsam CHI Infra palsam on spetsiaalselt välja..
21.63€
HITT
CHI Luxury Black Seed Oil Mois..
Palsam igale juuksetüübile Taasta kuivade, kahjustatud juuste niiskusvaru ja toida neid vajalikke vitamiinide ja antioksüdantidega, muutes nad hetkega läikivaks, siledaks ja kahuvabaks. Palsamis sisalduv mustköömneõli kaitseb juukseid võimalik..
Palsam igale juuksetüübile Taasta kuivade, kahjustatud juu..
22.31€
CHI Power Plus Nourish Conditi..
Palsam igale juuksetüübile Palsami täiustatud koostises on rikkalikult taimseid ekstrakte ja looduslikke niisutajaid, mis võitlevad peanaha kuivuse vastu ja vähendavad kiskumistunnet. Unikaalsete looduslike koostisosade koosmõju aitab niisutada ..
Palsam igale juuksetüübile Palsami täiustatud koostises on r..
27.90€
CHI Naturals with Olive Oil Ha..
Juukse- ja kehapalsam oliiviõliga Oliiviõliga rikastatud juukseid ja nahka niisutav ja toitev palsam annab tõhusa kaitse niiskuskao eest. Tasakaalustab juuste ja naha seisukorda ning kaitseb juuksevärvi tuhmumise eest. Palsami niisutavad koostis..
Juukse- ja kehapalsam oliiviõliga Oliiviõliga rikastatud juu..
22.99€
Davines DEDE Conditioner
Palsam kõikidele juuksetüüpidele Õrnatoimeline palsam pehmetele ja peenekoelistele juustele. Sisaldab punase selleri ekstrakti, mis tänu rikkaliku mineraalainete sisaldusele taastab juustes vajalikud mineraalained. Parabeeni vaba. Toimeained:&nbs..
Palsam kõikidele juuksetüüpidele Õrnatoimeline palsam pehmetel..
17.46€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper