Kahjustatud juustele - cheri.ee

Kahjustatud juustele - cheri.ee

Kahjustatud juustele - cheri.ee

Kahjustatud juustele - cheri.ee

Kahjustatud juustele - cheri.ee
Kahjustatud juustele - cheri.ee
Kategooriad

Kahjustatud juustele

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Matrix Total Results Food For ..
Avokaadoõli ja hüaluroonhappega rikastatud tõhusalt niisutav ning kammimist hõlbustav palsam igat tüüpi kuivadele juustele. Aitab taastada kuivade ja rabedate juuste niisutustaseme. Muudab juuksed kuni 7x paremini niisutatuks ja märgatavalt pehmem..
Avokaadoõli ja hüaluroonhappega rikastatud tõhusalt niisutav n..
15.42€
SOODUS
Alter Ego Italy CureEgo Hydrad..
Kerge vedela tekstuuriga niisutav palsam Sobib suurepäraselt igale juuksetüübile. Uudne tootevalem kingib juustele erakordse läike ja pehmuse. Niisutab juukseid ilma et oleks vajalik seda juustesse jätta. Viinamarjaväädi essents: • suurendab j..
Kerge vedela tekstuuriga niisutav palsam Sobib suurepäraselt i..
24.90€ 22.41€
SOODUS
Alter Ego Italy CureEgo Hydrad..
Väga kerge tekstuuriga geel-palsam Sobib suurepäraselt sagedaseks kasutamiseks. Toidab õrnalt ning taastab juuste niisutatuse kogu nende pikkuses ja otstel. Juuksed jäävad vetruvaks, pehmeks ja lihtsasti kammitavaks. Viinamarjaväädi essents: •..
Väga kerge tekstuuriga geel-palsam Sobib suurepäraselt sagedas..
13.48€ 12.13€
CHI Naturals Hydrating Conditi..
Palsam kõigile juuksetüüpidele Kräsused juuksed on minevik, kui tagate aaloe ja hüaluroonhappe abil janustele ja kuivadele juustele optimaalse niisutuse. Tugevdab juukseid ning kaitseb katkiste juukseotste eest, muutes juuksed siidiseks, pe..
Palsam kõigile juuksetüüpidele Kräsused juuksed on mine..
21.53€
CHI HydrateCare Hydrating Cond..
Niisutav palsam Niisutab ja taatab kuivade juuste niiskustasakaalu, täiustades juuksekiu vastupidavust kahjustustele ja murdumisele. Taastab juuste elujõu, pehmuse ja võrratu läike – juuksed on terved ja lihtsasti käsitletavad. Peamised koostiso..
Niisutav palsam Niisutab ja taatab kuivade juuste niiskustas..
19.79€
Matrix Instacure Anti-Breakage..
Juuste katkemist takistav palsam Juuste katkemist takistav palsam vedelproteiinidega toidab juuksekarva, taastab selle tugevuse ning vähendab kuivade, haprate ja kahjustunud juuste katkemist. Täienda hooldust Instacure Anti-Breakage sarja šampooni..
Juuste katkemist takistav palsam Juuste katkemist takistav pal..
15.42€
Nook Basilico & Mandorla H..
Sära andev niisutav palsam kuivadele ja tuhmidele juustele Sisaldab orgaanilise basiiliku ekstrakte, mis on juukseid tugevdava ja sära andva toimega. Muudab juuksed elastseks, toidab neid ning võitleb oksüdatiivse stressiga. Varustab januseid ju..
Sära andev niisutav palsam kuivadele ja tuhmidele juustele S..
17.95€
Nook Romice & Dattero Rege..
Taastav palsam keemiliselt töödeldud ja värvitud juustele Palsami rikkalik kreemjas konsistents toidab ja niisutab tõhusalt juukseid, andes keemiliselt töödeldud ja värvitud juustele kauni läike, elastsuse ja elujõu. Tänu erilisele koostisele ai..
Taastav palsam keemiliselt töödeldud ja värvitud juustele Pa..
17.95€
Nook Castagna & Equiseto S..
Tugevdav palsam pikkadele juustele ja katkevatele juukseotstele Palsami kerge kreemjas tekstuur pakub niisutust, toidab ja annab nõrkadele ja dehüdreeritud juustele ja juukseotstele kaunist sära. Tasakaalustava toimega mahe kastani ekstraktid va..
Tugevdav palsam pikkadele juustele ja katkevatele juukseotstele..
17.95€
Nook Maqui & Cocco Restori..
Taastav palsam kuivadele ja kahjustatud juustele Toidab ja niisutab dehüdreerunud ja kuivasid juukseid, muutes naha siidiseks, pehmeks ja säravamaks. Annab juustele kohest niisutust, elimineerib kahu ning muudab juuksed kergesti käsitletavaks, t..
Taastav palsam kuivadele ja kahjustatud juustele Toidab ja n..
17.96€
HITT
Sim System 4 Hydro Care Condit..
Tõhus, juukseid niisutav palsam Toetab juuste loomulikku niiskustasakaalu ning selle rahustavad koostisained hoiavad ära kõõma, sügeluse ja peanaha punetuse. Kaitseb juuksevärvi tuhmumise eest, annab juustele kauni läike ja muudab juuksed lihtsami..
Tõhus, juukseid niisutav palsam Toetab juuste loomulikku niisk..
14.45€
HITT
Keratherapy Keratin Infused Mo..
Niisutav ja siluv keratiinpalsam Niisutav palsam jojoobi- ja nisukliiõliga silub ja hooldab juukseid. Vitamiinid ja puhas keratiin niisutavad juukseid sügavuti, samal ajal neid kaitstes igapäevaste keskkonna- ja kuumakahjustuste eest. Tagab juukse..
Niisutav ja siluv keratiinpalsam Niisutav palsam jojoobi- ja n..
24.83€
Keratherapy Keratin Infused Re..
Taastav juuksepalsam rikutud juustele Keratiiniga rikastatud palsam taastab ja parandab kuivad, kahjustatud ja ületöödeldud juuksed. Taastab juuste elastsuse. Palsami regulaarsel kasutamisel muutuvad juuksed tervemaks, tugevamaks ja kuulekamaks. T..
Taastav juuksepalsam rikutud juustele Keratiiniga rikastatud p..
25.61€
HITT
Four Reasons The Original Ultr..
Superniisutav palsam Superniisutav palsam hellitab kuivi, kahjustatud juukseid, muudab need kammitavaks ja lisab läiget. Sheavõi pehmendab tõhusalt juukse pinda ja eemaldab kräsulisuse ja kahu. Sisaldab herneproteiini, mis on tuntud hooldavate oma..
Superniisutav palsam Superniisutav palsam hellitab kuivi, kahj..
12.51€
Four Reasons The Original Repa..
Taastav palsam Taastav palsam tugevdab kahjustatud juust, lisab imelise läike ja muudab juuksed lihtsasti kammitavaks. Taimne valguühend annab juustele tugeva kaitse. Sisaldab taastavat taimeekstrakti, mille jõud tuleb India pennirohust, papaiast ..
Taastav palsam Taastav palsam tugevdab kahjustatud juust, lisa..
12.51€
Olaplex N° 5 Maintenance Cond..
Palsam kõikidele juuksetüüpidele Olaplex Bond Building molekuli sisaldav juukseid sügavuti taastav, parandav ja niisutav palsam. Kõrvaldab juustesse tekkinud kahjustused, vähendab kahusust, silub ning lisab juurde läiget. Sobib kõikidele juuksetüü..
Palsam kõikidele juuksetüüpidele Olaplex Bond Building molekul..
31.62€
HITT
 IdHair Elements Xclusive Repa..
Palsam kahjustatud juustele Tugevdav palsam keemiliselt töödeldud ja väga kuivadele ning rikutud juustele. Niisutav ja läiget lisav koostis muudab juuksed siledaks ja tugevaks. Sisaldab marulaõli,- ja tamme ekstrakti mis neutraliseerivad vabu ..
Palsam kahjustatud juustele Tugevdav palsam keemiliselt tö..
15.42€
Biosilk Silk Therapy Condition..
Palsam kahjustatud juustele Spetsiaalse koostisega palsam taastab sügavuti kuivi ja kahjustunud, keemiliselt töödeldud juukseid. Niisutab põhjalikult juuksestruktuuri, teeb juuksed siledaks ja kergesti käsitletavaks. Siidiproteiinid tugevdavad..
Palsam kahjustatud juustele Spetsiaalse koostisega palsam ..
31.91€
 Nioxin System 5 Scalp Revital..
Palsam keemiliselt töödeldud, kergelt hõrenevatele juustele Ergutav palsam keemiliselt töödeldud, kergelt hõrenevatele juustele. Juuste tihedust kaitsev palsam SmoothPlex tehnoloogiaga, mis tagab niiskustasakaalu ja siluva toime. Parimateks tu..
Palsam keemiliselt töödeldud, kergelt hõrenevatele juustele ..
37.93€
HITT
Nioxin System 6 Scalp Revitali..
Palsam keemiliselt töödeldud, märgatavalt hõrenevatele juustele Ergutav palsam keemiliselt töödeldud, märgatavalt hõrenevatele juustele. Juuste tihedust kaitsev palsam SmoothPlex tehnoloogiaga, mis tagab niiskustasakaalu ja siluva toime. Parim..
Palsam keemiliselt töödeldud, märgatavalt hõrenevatele juuste..
37.93€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper