Kahjustatud juustele - cheri.ee

Kahjustatud juustele - cheri.ee

Kahjustatud juustele - cheri.ee

Kahjustatud juustele - cheri.ee

Kahjustatud juustele - cheri.ee
Kahjustatud juustele - cheri.ee
Kategooriad

Kahjustatud juustele

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Matrix Instacure Anti-Breakage..
Juuste katkemist ja poorsust takistav sprei provitamiiniga B5 Juuste katkemist ja poorsust takistav sprei provitamiini B5 ja vedelproteiinidega toidab juukseid ning aitab tugevdada kuivasid, hapraid ja kahjustunud juukseid. Vähendab juuste katkemi..
Juuste katkemist ja poorsust takistav sprei provitamiiniga B5 ..
22.21€
Nook Basilico & Mandorla H..
Sära andev ja niisutav palsam kuivadele ja tuhmidele juustele Kergelt kreemja tekstuuriga palsam toidab juuksetüve, muutes juuksed kauniks ja siidiseks, ilma juukseid rasvaseks või raskeks jätmata. Basiilik annab juustele sära ja elujõudu, samas..
Sära andev ja niisutav palsam kuivadele ja tuhmidele juustele ..
17.75€
Envie 2 Fasi Phon Protector
Taastuspalsam kõikidele juuksetüüpidele Hooldab ja tugevdab juukseid. Muudab need kergesti käsitletavaks ning kohevaks. Samuti kaitseb föönikuumuse ja sirgendajate kahjuliku mõju eest. Kasutamine: Enne kasutamist väga hoolikalt loksutada kuni 2..
Taastuspalsam kõikidele juuksetüüpidele Hooldab ja tugevdab ju..
10.90€
SOODUS
Alter Ego Italy Urban Proof Le..
Pähejäetav palsam kõikidele juuksetüüpidele Pähejäetav palsam Urban Shield tehnoloogiaga hoiab juuksed kauem puhtana. Kaitseb juukseid mustuseosakeste ja UV-kiirguse kahjuliku mõju eest. Kindlustab juustele aastaringse kaitse välismõjude eest. Ker..
Pähejäetav palsam kõikidele juuksetüüpidele Pähejäetav palsam ..
12.42€ 11.18€
SOODUS
Alter Ego Italy Urban Proof Ha..
Pähejäetav juukseid kaitsev hooldus Digiseadmete sinine kiirgus võib kahjustada nii juukseid kui peanahka. Arvutite, tahvelarvutite ja nutitelefonide poolt kiiratav sinine valgus stimuleerib vabade radikaalide moodustumist, mis käivitab kehas oksü..
Pähejäetav juukseid kaitsev hooldus Digiseadmete sinine kiirgu..
21.90€ 19.71€
HITT
Keratherapy Keratinfixx 20-in-..
Pähejäetav hooldus, 20 toimet ühes Pähejäetav hooldus keratiini, argaaniaõli ja kaaviariekstraktiga tugevdab ja toidab juukseid sügavuti juurtest otsteni. Totaalne muutumine Sinu juustele vaid üheainsa sammuga! Parandab märgatavalt juuste seisukor..
Pähejäetav hooldus, 20 toimet ühes Pähejäetav hooldus keratiin..
24.83€
HITT
Keratherapy Keratin Infused Ra..
Pähejäetav hooldus kahjustatud juustele Juustesse jäetav hooldus sisaldab Kerabond tehnoloogiat, makadaamiaõli, keratiini ja antioksüdante. Muudab hetkega juuksed säravamaks, siledamaks ning tervemaks, samal ajal kaitstes neid päikese, kuumuse ja ..
Pähejäetav hooldus kahjustatud juustele Juustesse jäetav hoold..
29.97€
Four Reasons The Original Repa..
Taastav pähejäetav sprei Taastav pähejäetav sprei tugevdab kahjustatud juust, lisab imelise läike ja muudab juuksed lihtsasti kammitavaks. Kaitseb tõhusalt kahjustuste eest, samuti föönikuumuse eest. Sisaldab taastavat taimeekstrakti, mille jõud t..
Taastav pähejäetav sprei Taastav pähejäetav sprei tugevdab kah..
12.51€
HITT
 Matrix Total Results Miracle ..
Multifunktsionaalne pähejäetav sprei Multifunktsionaalsel juuksespreil on 20 erinevat omadust teie juuste ilme muutmiseks: pähejäetav sprei toidab juukseid, võimendab nende sära, silendab peanahka juuksejuure piirkonnas, aitab ennetada juuste kahj..
Multifunktsionaalne pähejäetav sprei Multifunktsionaalsel juuk..
22.21€
Olaplex N° 6 Bond Smoother
Juustesse jäetav palsam Olaplex No.6 on juukseid taastava Olaplexi molekuliga rikastatud siluv juuksekreem, mis pehmendab, niisutab ja tugevdab juukseid ning kiirendab juuste kuivamise aega. Annab juustele õrna hoiaku, kuid ei muuda juukseid raske..
Juustesse jäetav palsam Olaplex No.6 on juukseid taastava Olap..
31.62€
 IdHair Elements Xclusive Mois..
Spreipalsam kuivadele juustele Juustesse jäetav niisutav, hooldav kreem mis muudab juuksed siidiseks tänu niisutavale kookospähkli õlile. Sisaldab taimset piima ja teisi koostisosi mis lisavad juustele läiget ja rahustavad juukseid, samuti nii..
Spreipalsam kuivadele juustele Juustesse jäetav niisutav, ..
13.48€
 Biosilk Hydrating Therapy Pur..
Spreipalsam kuivadele juustele Pähejäetav spreipalsam kuivadele juustele kaitseb juukseid niiskuskao eest, aitab ennetada kahu ning silub juuksepinda. Juuksed jäävad uskumatult pehmed ja siidiselt läikivad. Sobib normaalsele ja peene struktuur..
Spreipalsam kuivadele juustele Pähejäetav spreipalsam kuiv..
16.49€
 Biosilk Silk Therapy 17 Mirac..
Pähejäetav palsam Pähejäetav palsam toidab ja niisutab juukseid. Kingib kohevust ja volüümi. Silub juuksepinda. Kontrollib kahu ja elimineerib juustest staatilise elektri. Ennetab lõhenenud juukseotsi. Peatab juuste katkemise. Lukustab niiskus..
Pähejäetav palsam Pähejäetav palsam toidab ja niisutab juu..
24.35€
Schwarzkopf BC Fibre Force For..
Spreipalsam kahjustatud ja nõrkadele juustele Tugevdav eelhooldussprei-palsam. Sisaldab Bond Connector-tehnoloogiat, mis tugevdab kauakestvalt* juukse kiudkihti ja kaitseb pinda. Korrigeerib, pehmendab ja annab soojuskaitse. Juuksed on vastupi..
Spreipalsam kahjustatud ja nõrkadele juustele Tugevdav eel..
17.36€
HITT
Schwarzkopf BC Repair Rescue S..
Spreipalsam kahjustatud juustele Värskendab koheselt kahjustatud juuksed. Koostis taastab juuste sisemise tugevuse ja elastsuse, neid koormamata. Vegankoostis, ei sisalda SLS/SLES sulfaate, silikoone ega kunstlikke värvaineid. Kasutamine:&nbs..
Spreipalsam kahjustatud juustele Värskendab koheselt kahjust..
16.39€
CHI Keratin Leave-In Condition..
Pähejäetav spreipalsam kahjustatud juustele Pähejäetav spreipalsam naturaalse keratiiniproteiiniga taastab töödeldud juuste kahjustunud struktuuri. Annab juustele elastsust, sära, terve välimuse ning vähendab murdumist. Sobib igapäevaseks kasu..
Pähejäetav spreipalsam kahjustatud juustele Pähejäetav spr..
19.69€
HITT
CHI Keratin Mist
Juustesse jäetav sprei CHI Keratin Mist on spetsiaalselt välja töötatud kasutamiseks koos teiste CHI-sarja toodetega. Juukseid taastav sprei sisaldab spetsiaalseid komponente ja proteiine, mis varustavad juukseid elujõuga, annavad kaitset ja muudava..
Juustesse jäetav sprei CHI Keratin Mist on spetsiaalselt välja t..
20.95€
HITT
CHI Luxury Black Seed Oil Leav..
Spreipalsam igale juuksetüübile Kerge koostisega pähejäetav juuksepalsam aitab harutada pusad ja silub juukseid, samaaegselt kaitstes neid elektritarvikute kõrge temperatuuri kahjustava mõju eest. Mustköömneõli taastab juuste niiskusvaru ja tu..
Spreipalsam igale juuksetüübile Kerge koostisega pähejäeta..
19.59€
Sim System 4 Chitosan Hair Rep..
Hooldussprei kuivadele ja kahjustatud juustele Juustesse jäevat hooldussprei. Kitosaan ja keratiin taastavad juuste kahjustusi ja ennetavad juusteotste lõhenemist. Niisutab ja kaitseb juukseid väliskahjustuste ja UV-kiirte eest. Kasutamine:&n..
Hooldussprei kuivadele ja kahjustatud juustele Juustesse jäe..
14.45€
SOODUS
Alter Ego Italy Length Treatme..
Pähejäetav juukseid taastav hooldus Kahjustunud juukseid taastav hooldustoode ennetab juuste lõhenemist ja murdumist. Tugevdab ja taastab juuksekiudu ning ennetab juukseotste lõhenemist. Muudab juuksed tugevamaks ja vastupidavamaks. Ei vaja mahalo..
Pähejäetav juukseid taastav hooldus Kahjustunud juukseid taast..
20.95€ 18.86€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper