Väljalangemisvastased seerumid - cheri.ee

Väljalangemisvastased seerumid - cheri.ee

Väljalangemisvastased seerumid - cheri.ee

Väljalangemisvastased seerumid - cheri.ee

Väljalangemisvastased seerumid - cheri.ee
Väljalangemisvastased seerumid - cheri.ee
Kategooriad

Väljalangemisvastased seerumid

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Schwarzkopf Professional Bonac..
Seerum juuste väljalangemise vastu Aktiveerib juuksejuuri*, vähendades mittepatoloogilist juuste väljalangemist juba 6 nädala kasutamise järel. Alusta hooldusprogrammi, kasutades Aktiveerivat seerumit 6 nädala jooksul koos Aktiveeriva šampooniga. ..
Seerum juuste väljalangemise vastu Aktiveerib juuksejuuri*, vä..
23.90€
SOODUS
Alter Ego Italy Scalpego Doubl..
Plaastrid peanahale juuste väljalangemise vastu (70tk) Ergutava toimega peanahakompress on immutatud järk-järgult vabanevate aktiivsete toimeainetega, mille koostoime on suunatud juuste väljalangemise vastu võitlemisele. Kompress toidab ja tugevda..
Plaastrid peanahale juuste väljalangemise vastu (70tk) Ergutav..
53.25€ 47.93€
SOODUS
Alter Ego Italy Scalpego Vital..
Pähejäetav taastav losjoon tugevamate ja vastupidavamate juuste kasvuks (12 x 10 ml) Kanna kergelt masseerides peanahale, et vabastada aktiivsed toimeained. Aitab taastada juuste elujõu ja tugevuse. Vähendab juuste väljalangemist. Stimuleerib juuk..
Pähejäetav taastav losjoon tugevamate ja vastupidavamate juuste k..
44.52€ 40.07€
SOODUS
Alter Ego Italy Scalpego Vital..
Suurendab juuste vastupanuvõimet ja tugevdab juuksekiudu Pähejäetav taastav toonik tugevamate ja vastupidavamate juuste kasvuks. Kanna kergelt masseerides peanahale, et vabastada aktiivsed toimeained. Aitab taastada juuste elujõu ja tugevuse. Vähe..
Suurendab juuste vastupanuvõimet ja tugevdab juuksekiudu Pähej..
32.88€ 29.59€
SOODUS
Alter Ego Italy Scalpego Densi..
Juukseid tihendav pähejäetav hooldus Soovitatav sagedaseks kasutamiseks. Sisaldab tervendavat segu, mis annab juustele energialaengu ilma neid raskeks muutmata. Hooldus sisaldab toitaineid, mis: • taastavad juuste terve väljanägemise ja elujõu..
Juukseid tihendav pähejäetav hooldus Soovitatav sagedaseks kas..
23.90€ 21.51€
HITT
Sim System 4 Scalp Tonic T
Igapäevaseks kasutamiseks sobiv Scalp Tonic lahustab kristalliseerunud rasu, hoiab ära peanaha rasustumise ja leevendab sügelust. Sisaldab salitsüülhapet, mis toimib kooriva koostisosana. Mentool värskendab ja stimuleerib peanaha pindmist verevool..
Igapäevaseks kasutamiseks sobiv Scalp Tonic lahustab kristallisee..
14.45€
 IdHair Solutions Nr. 7-3 Toni..
Toonik hõrenevatele juustele Meestele ja naistele mõeldud enneaegse juuste väljalangemise vastane hooldusaine. Taimseid ekstrakte sisaldav hooldusaine mis värskendab ja stimuleerib peanahka ja juuste kasvu. Kasutamine: Igapäevaseks kas..
Toonik hõrenevatele juustele Meestele ja naistele mõeldud ..
16.88€
 Nioxin Night Density Rescue
Öine tihendav seerum NIOXIN tutvustab oma esimest hõrenevatele juustele suunatud päevast ja öist täishooldust. Uus Night Density Rescue (öine hooldustoode) suurendab kliiniliselt tõestatult juuste tihedust** vähendades peanaha oksüdatsiooniga ..
Öine tihendav seerum NIOXIN tutvustab oma esimest hõreneva..
62.66€
 Nioxin System Diaboost 3D
3D intensiivne juuksekarva läbimõõdu suurendaja Juuksekarva läbimõõdu suurendaja. Juukse läbimõõtu suurendav ning teaduslikult välja töötatud ja testitud hooldustoode HTX tehnoloogiaga, mis suurendab iga juuksekarva paksust, et saavutada kohev..
3D intensiivne juuksekarva läbimõõdu suurendaja Juuksekarv..
59.90€
Nioxin Intensive Therapy Hair ..
Hooldus hõrenevatele juustele Intensiivne juustesse jäetav võimendaja probleemsetele piirkondadele, nt taanduvale juuksepiirile või hõredale pealaele. Kontsentreeritud kosmeetiline koostis CoZyme-10 vitamiinide kompleksiga. Spetsiaalselt välja..
Hooldus hõrenevatele juustele Intensiivne juustesse jäetav..
65.67€
Davines NaturalTech Energizing..
Juuste väljalangemisvastane geel Hooldav juuste väljalangemisvastane geel õrnale peanahale ja väljalangevatele juustele. Tugevdab ja stiliseerib kergelt õhukesi juukseid. Sobib ennetavaks hoolduseks juuste väljalangemise puhul. Kofeiini stimuleeri..
Juuste väljalangemisvastane geel Hooldav juuste väljalangemisv..
22.31€
Davines NaturalTech Energizing..
Juuste väljalangemisvastane toonik Peanaha mikrotsirkulatsiooni stimuleeriv hooldus õrnale peanahale ja väljalangemisele kalduvatele juustele. Toode on eriti soovitatav juuste stressi ja sesoonse väljalangemise puhul, aga ka ennetava hooldusena tu..
Juuste väljalangemisvastane toonik Peanaha mikrotsirkulatsioon..
67.35€
Davines NaturalTech Energizing..
Juuste väljalangemisvastane kontsentraat Kontsentreeritud multiaktiivne toode hormoonidest tuleneva juuste väljalangemise vastu. Koostist iseloomustavad mitmeotstarbeliste aktiivtoimeainete kõrge kontseratsioon nagu kofeiini fütokemikaali kombinat..
Juuste väljalangemisvastane kontsentraat Kontsentreeritud mult..
67.35€
HITT
Davines NaturalTech Energizing..
Tihendav toonik Tihendav toonik õrnale peanahale ja väljalangemisele kalduvatele juustele. Suurendab juuksekiu diameetrit, seda juba alates esimesest kasutuskorrast. Lisaks jätab juuksed läikivaks ja täidlaseks, ilma neid raskeks muutmata. Kasu..
Tihendav toonik Tihendav toonik õrnale peanahale ja väljalange..
37.83€
HITT
Sim System 4 Bio Botanical Ser..
Peanaha vereringet stimuleeriv seerum Peanaha pindmist vereringet ergutav seerum kõikidele juuksetüüpidele. Antiseptilised looduslikud ekstraktid, salitsüülhape ja mentool desinfitseerivad ja rahustavad peanahka, samal ajal värskendavad ja piira..
Peanaha vereringet stimuleeriv seerum Peanaha pindmist verer..
16.39€
SOODUS
Alter Ego Italy Length Treatme..
Juukseid tihendav hooldusvedelik peanahale Pähejäetav juukseid tihendav hooldus peanahale. Sobib sagedaseks kasutamiseks. Varustab juuksefolliikuleid vajalike toitainetega ning silub juuksepinda: juuksed on kohevamad, tervemad ja tugevamad. Ei muu..
Juukseid tihendav hooldusvedelik peanahale Pähejäetav juukseid..
21.34€ 19.21€
SOODUS
Alter Ego Italy Scalp Ritual E..
Juukseid tihendav losjoon eeterlike õlidega Alkoholivaba naturaalseid eeterlikke õlisid sisaldav detoks-losjoon aitab reguleerida juuste kasvutsüklit ja toidab juuksesibulat, stimuleerides keratiini tootmist ja soodustades tihedamate juuste kasvu...
Juukseid tihendav losjoon eeterlike õlidega Alkoholivaba natur..
39.90€ 35.91€
SOODUS
Alter Ego Italy Scalp Ritual E..
Hooldav losjoon tundlikule peanahale Spetsiaalne losjoon on välja töötatud tundlikule peanahale ja peenekoelistele habrastele juustele. Soodustab tugevate ja elujõuliste juuste kasvu. Juustesse jäetav koostis annab juustele elujõu ning puhastab ja..
Hooldav losjoon tundlikule peanahale Spetsiaalne losjoon on vä..
39.90€ 35.91€
SOODUS
Alter Ego Italy Scalp Ritual E..
Hooldav toonik tundlikule peanahale Spetsiaalne toonik, mis on välja töötatud tundlikule peanahale ja peenekoelistele habrastele juustele. Soodustab tugevate ja elujõuliste juuste kasvu. Juustesse jäetav intensiivse toimega koostis annab juustele ..
Hooldav toonik tundlikule peanahale Spetsiaalne toonik, mis on..
29.90€ 26.91€
SOODUS
Alter Ego Italy Scalp Ritual D..
Juuksekasvu stimuleerivad plaastrid Juuksekasvu stimuleerivad plaastrid vabastavad järk-järgult peanahka aktiivseid koostisosi, mis aitavad võidelda juuksekaoga. Spetsiaalne koostis toidab ja tugevdab juukseid: tulemuseks on läikivad ja pehmed juu..
Juuksekasvu stimuleerivad plaastrid Juuksekasvu stimuleerivad ..
48.89€ 44€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper