Tundlikule peanahale - cheri.ee

Tundlikule peanahale - cheri.ee

Tundlikule peanahale - cheri.ee

Tundlikule peanahale - cheri.ee

Tundlikule peanahale - cheri.ee
Tundlikule peanahale - cheri.ee
Kategooriad

Tundlikule peanahale

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Schwarzkopf Professional Bonac..
Seerum tundlikule peanahale Koheselt peanahka rahustav ja niisutav, mõju on tunda juba peale ühte kasutuskorda. Tasakaalustab tundlikku peanahka, tagades samal ajal juuste pikaajalise heakorra. Dermatoloogiliselt testitud. Superfood Complex- koo..
Seerum tundlikule peanahale Koheselt peanahka rahustav ja niis..
23.90€
SOODUS
Alter Ego Italy Scalpego Calmi..
Rahustav šampoonieelne hooldus Aitab leevendada ja rahustada pinges peanahka. Pakub leevendust ka kõige reaktiivsemale peanahale. Sitsiilia viigikaktuse ekstrakt: • parandab peanaha niisutatust • vähendab peanaha punetust • aktiivkomponendid..
Rahustav šampoonieelne hooldus Aitab leevendada ja rahustada p..
27.90€ 25.11€
SOODUS
Alter Ego Italy Calming Treatm..
Šampoonieelne rahustav hooldus tundlikule peanahale   Õrnatoimeline šampoonieelne hooldus sisaldab kääritatud kaera ning aaloet, mis lõõgastavad ja rahustavad kiskuvat ja punetavat peanahka, taastades selle heaolutunde. Toote eelised: - rahus..
Šampoonieelne rahustav hooldus tundlikule peanahale   Õrnat..
24.83€ 22.35€
CHI Naturals Aloe Serum
Serum kuivale nahale Jätke kräsulised ja lendlevad juuksed selja taha, kasutades mitmekülgset kerget ning kiiresti imenduvat õli. See niisutab ja toidab juukseid, et need ei oleks enam nii kräsulised ning et vähendada kahjustusi ja murdumist. Jä..
Serum kuivale nahale Jätke kräsulised ja lendlevad juuksed s..
19.89€
HITT
 Sesderma Azelac Lotion
Nahavesi kehale ja peanahale Niisutav depigmenteeriv nahavedelik vähendab põletikulisi reaktsioone. Niisutab ja rahustab. Reguleerib rasueritust ja kiirendab naha uuenemist. Kasutamiseks kehale ja peanahale. Azelac sarja tooted tasakaalusta..
Nahavesi kehale ja peanahale Niisutav depigmenteeriv nahav..
21.83€
Davines NaturalTech Calming Su..
Kontsentraat tundlikule peanahale Kontsentreeritud multiaktiivne toode, mis võitleb peanaha põletiku ja sellest tuleneva sügeluse vastu. Toode on rikastatud Hiina meditsiinis kasutatava hambavalupuu (Zanthoxylum alatum) ekstraktiga, millel on leev..
Kontsentraat tundlikule peanahale Kontsentreeritud multiaktiiv..
34.92€
SOODUS
Alter Ego Italy Scalp Ritual E..
Hooldav losjoon tundlikule peanahale Spetsiaalne losjoon on välja töötatud tundlikule peanahale ja peenekoelistele habrastele juustele. Soodustab tugevate ja elujõuliste juuste kasvu. Juustesse jäetav koostis annab juustele elujõu ning puhastab ja..
Hooldav losjoon tundlikule peanahale Spetsiaalne losjoon on vä..
39.90€ 35.91€
SOODUS
Alter Ego Italy Scalp Ritual E..
Hooldav toonik tundlikule peanahale Spetsiaalne toonik, mis on välja töötatud tundlikule peanahale ja peenekoelistele habrastele juustele. Soodustab tugevate ja elujõuliste juuste kasvu. Juustesse jäetav intensiivse toimega koostis annab juustele ..
Hooldav toonik tundlikule peanahale Spetsiaalne toonik, mis on..
29.90€ 26.91€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper