Lokkis juustele - cheri.ee

Lokkis juustele - cheri.ee

Lokkis juustele - cheri.ee

Lokkis juustele - cheri.ee

Lokkis juustele - cheri.ee
Lokkis juustele - cheri.ee
Kategooriad

Lokkis juustele

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Inebrya Ice Cream Frequent Bes..
Kahefaasiline õli niisutab ja lisab juustele sära. Eemaldab kahu, muutes juuksed kogu pikkuses ja otstes võrratult siidiseks. Ei tee juukseid raskeks. Inebrya Ice Cream Refreshing on täielik tootesari sagedaseks kasutamiseks mõeldud juuksehoold..
Kahefaasiline õli niisutab ja lisab juustele sära. Eemaldab ka..
24.90€
Olaplex N° 9 Bond Protector N..
OLAPLEX®-tehnoloogiaga mitmekülgselt kasulik juuksesidemeid kaitsev ja toitev juukseseerum. See silikoonivaba ja antioksüdantidega rikastatud seerum, mis sisaldab kuumakaitset, aitab lisaks kaitsta ja täiustada kõiki juuksetüüpe ning tekstuure, jä..
OLAPLEX®-tehnoloogiaga mitmekülgselt kasulik juuksesidemeid kaits..
31.62€
SOODUS
Alter Ego Italy CureEgo Silk O..
Hinnaline juukseõli, mis kingib juustele erakordset pehmust ja sära Taltsutab tõhusalt kahu. Koostis rikastatud hinnalise argaaniaõliseguga: Muudab juuksed koheselt läikivaks ja toidetuks. Suurepärane taastav toime stressis juustele. Vahemere ..
Hinnaline juukseõli, mis kingib juustele erakordset pehmust ja sä..
17.36€ 15.62€
SOODUS
Alter Ego Italy CureEgo Leave-..
Intensiivne sära andev hooldus ka kõige tõrksamate juuste taltsutamiseks (12 x 10ml) Tungib juuksekiudu seda õrnalt toites. Taastab juuste sära ja kirkuse. Vahemere vägiheina õied: • võimendavad juuste sära • kaitsevad UV-kiirgusest ja s..
Intensiivne sära andev hooldus ka kõige tõrksamate juuste taltsut..
31.91€ 28.72€
SOODUS
Alter Ego Italy CureEgo Rinse-..
Intensiivselt toitev losjoon aitab võidelda kräsuga (12 x 10ml) Muudab isegi kõige tõrksamad ja raskesti käsitletavad juuksed siidiseks ja hõlpsasti kammitavaks. Juuksed jäävad kerged, siidised ja läikivad. Vahemere vägiheina õied: • võim..
Intensiivselt toitev losjoon aitab võidelda kräsuga (12 x 10..
31.91€ 28.72€
CHI Naturals Aloe Serum
Serum kuivale nahale Jätke kräsulised ja lendlevad juuksed selja taha, kasutades mitmekülgset kerget ning kiiresti imenduvat õli. See niisutab ja toidab juukseid, et need ei oleks enam nii kräsulised ning et vähendada kahjustusi ja murdumist. Jä..
Serum kuivale nahale Jätke kräsulised ja lendlevad juuksed s..
19.89€
HITT
Nook Pompelmo Rosa & Kiwi ..
Taaselustav ja elastsust lisav seerum lokki ja laines juustele Tõeline ilueliksiir, mis teeb lokid vetruvaks ja annab loomuliku tuge. Roosa greibi ja kiivi ekstraktid muudavad juuksed säravaks, terveks ja niisutatuks. Võib kanda nii niisketele k..
Taaselustav ja elastsust lisav seerum lokki ja laines juustele ..
19.90€
Nook Zucca & Luppolo Smoot..
Silendava toimega hoolduskreem sirgetele ja kahustele juustele Uudne tootevalem ja kreemjas tekstuur moodustab juustele tõhusa kaitsekihi, ilma juukseid raskeks muutmata. Silikoonivaba koostis silub ja kaitseb juukseid kuumade elektritarvikute k..
Silendava toimega hoolduskreem sirgetele ja kahustele juustele ..
19.90€
HITT
Envie Cristal Milk Argan Oil
Argaaniaõlil põhinev niisutav, hooldav ja taastav, imelise lõhnaga juukseseerum Sobib kõikidele juuksetüüpidele. Juuksed muutuvad hetkega tervemaks, pehmemaks ja siidiseks. Ei muuda juukseid rasuseks ega raskeks. Sisaldab kuumakaitset. Kasutami..
Argaaniaõlil põhinev niisutav, hooldav ja taastav, imelise lõhnag..
20.90€
Envie Cristalli Liquidi
Intensiivne hooldav seerum kuivadele, krässus ja lõhenenud juustele Sisaldab uue põlvkonna silikoone, mis ei muuda juukseid rasvaseks, vaid jätavad juuksed läikivaks ja siidiseks. Kaitseb juukseid fööni kuumuse, soola ja kloori eest. Kasutamine..
Intensiivne hooldav seerum kuivadele, krässus ja lõhenenud juuste..
20.90€
 Olaplex N° 7 Bonding Oil
Juustesse jäetav õli Kõrgelt kontsentreeritud imekerge taastav viimistlusõli. Suurendab oluliselt sära, pehmust ja värvi erksust. Vähendab juuste lendlevust ja kahu. Kaitseb kuni 230° kuumuse eest. Sobilik ja kasulik kõigile juuksetüüpidele. Parab..
Juustesse jäetav õli Kõrgelt kontsentreeritud imekerge taastav..
31.62€
CHI Aloe Vera with Agave Necta..
Niisutav juukseõli lokkis juustele Aaloe ja siidiga rikastatud juukseõli tugevdab nõrku juukseid ning vähendab juuste katkemist ning niisutab. Eriline valem lukustab niisutavad koostisosad juustesse, muutes juuksed siledaks ja kahuvabaks. King..
Niisutav juukseõli lokkis juustele Aaloe ja siidiga rikast..
29.90€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper