Juukseõlid ja seerumid - cheri.ee

Juukseõlid ja seerumid - cheri.ee

Juukseõlid ja seerumid - cheri.ee

Juukseõlid ja seerumid - cheri.ee

Juukseõlid ja seerumid - cheri.ee
Juukseõlid ja seerumid - cheri.ee
Kategooriad

Juukseõlid ja seerumid

Täpsusta valikut

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Schwarzkopf Professional Bonac..
Seerum tundlikule peanahale Koheselt peanahka rahustav ja niisutav, mõju on tunda juba peale ühte kasutuskorda. Tasakaalustab tundlikku peanahka, tagades samal ajal juuste pikaajalise heakorra. Dermatoloogiliselt testitud. Superfood Complex- koo..
Seerum tundlikule peanahale Koheselt peanahka rahustav ja niis..
23.90€
Schwarzkopf Professional Bonac..
Kõõmavastane seerum  Tasakaalustab tundlikku peanahka ja aitab vähendada nähtavat kõõma, samas kindlustab juuste pikaajalise heakorra. Optimaalse tulemuse saavutamiseks kasuta koos Kõõmavastase šampooniga. Sobib nii kuiva kui ka rasuse kõõma..
Kõõmavastane seerum  Tasakaalustab tundlikku peanahka ja ..
23.90€
Schwarzkopf Professional Bonac..
Seerum juuste väljalangemise vastu Aktiveerib juuksejuuri*, vähendades mittepatoloogilist juuste väljalangemist juba 6 nädala kasutamise järel. Alusta hooldusprogrammi, kasutades Aktiveerivat seerumit 6 nädala jooksul koos Aktiveeriva šampooniga. ..
Seerum juuste väljalangemise vastu Aktiveerib juuksejuuri*, vä..
23.90€
Schwarzkopf Oil Ultime Argan F..
Juukseõli Sisaldab 100% naturaalset, puhastatud argaaniaõli, mis hellitab juukseid, andes suurepärase läike ja pehmuse, neid koormamata. Koostis kandub juustele kerge loorina, silendades juuksepinda ja vähendades säbrusust. Kasutamine: K..
Juukseõli Sisaldab 100% naturaalset, puhastatud argaaniaõli,..
23.67€
Schwarzkopf Oil Ultime Mediter..
Juukseõli Sobib kõikidele juuksetüüpidele. Õli on rikastatud naturaalsete õlide ja jasmiini valgete õite ekstraktiga, samuti tsitruseliste- sidruni ja apelsini nüanssidega. Spetsiaalselt loodud kaitsma juukseid keskkonna kahjulike mõjude eest. S..
Juukseõli Sobib kõikidele juuksetüüpidele. Õli on rikastatud..
23.67€
Schwarzkopf Oil Ultime Marula ..
Juukseõli Sisaldab 100% naturaalset, puhastatud marulaõli, mis hellitab peenemaid juukseid, andes suurepärase läike ja pehmuse, neid koormamata. Koostis kandub juustele kerge loorina, silendades juuksepinda ja vähendades säbrusust. Kasutamine..
Juukseõli Sisaldab 100% naturaalset, puhastatud marulaõli, m..
23.67€
Schwarzkopf Oil Ultime Barbary..
Juukseõli Sisaldab 100% naturaalset, puhastatud kaktusviljaõli, mis hellitab, tugevdab ja hooldab eriti kuivi ja hapraid juukseid, neid koormamata. Koostis kandub juustele kerge loorina, andes neile suurepärase läike, sileduse ja kammitavuse. ..
Juukseõli Sisaldab 100% naturaalset, puhastatud kaktusviljaõ..
23.67€
Schwarzkopf Oil Ultime Rose Fi..
Juukseõli Sisaldab 100% naturaalset, puhastatud roosiõli, mis hellitab, rahustab, hooldab ja kaitseb juukseid ning peanahka. Koostis kandub juustele väga kerge loorina, andes suurepärase läike ja sileduse, neid koormamata. Kasutamine: Ka..
Juukseõli Sisaldab 100% naturaalset, puhastatud roosiõli, mi..
23.67€
Inebrya Ice Cream Frequent Bes..
Kahefaasiline õli niisutab ja lisab juustele sära. Eemaldab kahu, muutes juuksed kogu pikkuses ja otstes võrratult siidiseks. Ei tee juukseid raskeks. Inebrya Ice Cream Refreshing on täielik tootesari sagedaseks kasutamiseks mõeldud juuksehoold..
Kahefaasiline õli niisutab ja lisab juustele sära. Eemaldab ka..
24.90€
Inebrya Shecare Glazed Fluid
Hooldav juukseõli sisaldab hüaluroonhapet, mis kaitseb juukseid ja moodustab juustele ülipeene kile. Silub juuste kutiikulat, muutes juuksed säravaks, siidiseks ja viimistletuks. Sobib ideaalselt kasutamiseks pärast juuste viimistlemist. Pakend on..
Hooldav juukseõli sisaldab hüaluroonhapet, mis kaitseb juuksei..
19.80€
HITT
Inebrya Ice Cream Relax Scalp ..
Peanahka kooriv hooldustoode, mis turgutab stressis peanahka ja tuhmunud juukseid. Eemaldab kõõma ja mustuse taastades heaolutunde. Inebrya Ice Cream Relax sarjas on esindatud peanahka puhastavad hooldustooted, mis taastavad peanaha heaolutunde ni..
Peanahka kooriv hooldustoode, mis turgutab stressis peanahka j..
11.90€
Ice Cream Keratin Restructurin..
Hooldav juukseõli keratiiniga Ideaalne kuivadele, kahustele ning keemiliselt töödeldud juustele. Kaitseb juuksetüve niiskuse mõju ja kahu eest, sulgedes ja siludes kutiikulit ja lõhenenud juukseotsi. Toode ei sisalda SLS-/SLES-ühendeid ning o..
Hooldav juukseõli keratiiniga Ideaalne kuivadele, kahuste..
22.99€
Matrix Total Results Food For ..
Avokaadoõli sisaldav mitmeotstarbeline juukseõli pakub hooldust, mis aitab hoida juukseid niisutatuna, muutes need läikivaks ja siledaks. See kaitseb kuumuse kahjustava mõju eest, kui kasutate kuumatoimelisi soengutarvikuid (kuni 230 C). Muudab ju..
Avokaadoõli sisaldav mitmeotstarbeline juukseõli pakub hooldust, ..
22.21€
Olaplex N°0 Intensive Bond Bu..
Kasutage kaheosalist süsteemi kahjustatud juustele üks kord nädalas või kaks kuni kolm korda nädalas Parima tulemuse saavutamiseks konsulteeri oma juuksuriga ning kombineeri No.0 koduhooldus salongis pakutava OLAPLEX hooldusega. Parandab koos No...
Kasutage kaheosalist süsteemi kahjustatud juustele üks kord näda..
31.62€
Olaplex N° 9 Bond Protector N..
OLAPLEX®-tehnoloogiaga mitmekülgselt kasulik juuksesidemeid kaitsev ja toitev juukseseerum. See silikoonivaba ja antioksüdantidega rikastatud seerum, mis sisaldab kuumakaitset, aitab lisaks kaitsta ja täiustada kõiki juuksetüüpe ning tekstuure, jä..
OLAPLEX®-tehnoloogiaga mitmekülgselt kasulik juuksesidemeid kaits..
31.62€
Olaplex N° 8 Bond Intense Moi..
Ülikontsentreeritud parandav mask, mis sisaldab patendeeritud OLAPLEX Bond Building Tehnoloogiat, lisab juustele sära ja täidlust ning intensiivse niisutajana parandab ja silub kahjustunud juukseid. 2x rohkem sära 4x rohkem niisutust 6x rohkem sil..
Ülikontsentreeritud parandav mask, mis sisaldab patendeeritud OLA..
31.62€
SOODUS
Alter Ego Italy Scalpego Balan..
Kõõmavastane seerum Fermenteeritud kaera sisaldav looduslik kompleks ja aktiivsed toimeained aitavad vähendada kõõma ja eemaldavad liigse rasu. Kasutamine: Kanna sektorite kaupa peanahale enne šampooniga pesemist. Jäta 5 minutiks toimima, ..
Kõõmavastane seerum Fermenteeritud kaera sisaldav looduslik ko..
27.90€ 25.11€
SOODUS
Alter Ego Italy Scalpego Calmi..
Rahustav šampoonieelne hooldus Aitab leevendada ja rahustada pinges peanahka. Pakub leevendust ka kõige reaktiivsemale peanahale. Sitsiilia viigikaktuse ekstrakt: • parandab peanaha niisutatust • vähendab peanaha punetust • aktiivkomponendid..
Rahustav šampoonieelne hooldus Aitab leevendada ja rahustada p..
27.90€ 25.11€
SOODUS
Alter Ego Italy Scalpego Doubl..
Plaastrid peanahale juuste väljalangemise vastu (70tk) Ergutava toimega peanahakompress on immutatud järk-järgult vabanevate aktiivsete toimeainetega, mille koostoime on suunatud juuste väljalangemise vastu võitlemisele. Kompress toidab ja tugevda..
Plaastrid peanahale juuste väljalangemise vastu (70tk) Ergutav..
53.25€ 47.93€
SOODUS
Alter Ego Italy Scalpego Vital..
Pähejäetav taastav losjoon tugevamate ja vastupidavamate juuste kasvuks (12 x 10 ml) Kanna kergelt masseerides peanahale, et vabastada aktiivsed toimeained. Aitab taastada juuste elujõu ja tugevuse. Vähendab juuste väljalangemist. Stimuleerib juuk..
Pähejäetav taastav losjoon tugevamate ja vastupidavamate juuste k..
44.52€ 40.07€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper