Blondidele juustele - cheri.ee

Blondidele juustele - cheri.ee

Blondidele juustele - cheri.ee

Blondidele juustele - cheri.ee

Blondidele juustele - cheri.ee
Blondidele juustele - cheri.ee
Kategooriad

Blondidele juustele

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Schwarzkopf Oil Ultime Argan F..
Juukseõli Sisaldab 100% naturaalset, puhastatud argaaniaõli, mis hellitab juukseid, andes suurepärase läike ja pehmuse, neid koormamata. Koostis kandub juustele kerge loorina, silendades juuksepinda ja vähendades säbrusust. Kasutamine: K..
Juukseõli Sisaldab 100% naturaalset, puhastatud argaaniaõli,..
23.67€
Schwarzkopf Oil Ultime Mediter..
Juukseõli Sobib kõikidele juuksetüüpidele. Õli on rikastatud naturaalsete õlide ja jasmiini valgete õite ekstraktiga, samuti tsitruseliste- sidruni ja apelsini nüanssidega. Spetsiaalselt loodud kaitsma juukseid keskkonna kahjulike mõjude eest. S..
Juukseõli Sobib kõikidele juuksetüüpidele. Õli on rikastatud..
23.67€
Schwarzkopf Oil Ultime Marula ..
Juukseõli Sisaldab 100% naturaalset, puhastatud marulaõli, mis hellitab peenemaid juukseid, andes suurepärase läike ja pehmuse, neid koormamata. Koostis kandub juustele kerge loorina, silendades juuksepinda ja vähendades säbrusust. Kasutamine..
Juukseõli Sisaldab 100% naturaalset, puhastatud marulaõli, m..
23.67€
Schwarzkopf Oil Ultime Barbary..
Juukseõli Sisaldab 100% naturaalset, puhastatud kaktusviljaõli, mis hellitab, tugevdab ja hooldab eriti kuivi ja hapraid juukseid, neid koormamata. Koostis kandub juustele kerge loorina, andes neile suurepärase läike, sileduse ja kammitavuse. ..
Juukseõli Sisaldab 100% naturaalset, puhastatud kaktusviljaõ..
23.67€
Schwarzkopf Oil Ultime Rose Fi..
Juukseõli Sisaldab 100% naturaalset, puhastatud roosiõli, mis hellitab, rahustab, hooldab ja kaitseb juukseid ning peanahka. Koostis kandub juustele väga kerge loorina, andes suurepärase läike ja sileduse, neid koormamata. Kasutamine: Ka..
Juukseõli Sisaldab 100% naturaalset, puhastatud roosiõli, mi..
23.67€
Inebrya Ice Cream Frequent Bes..
Kahefaasiline õli niisutab ja lisab juustele sära. Eemaldab kahu, muutes juuksed kogu pikkuses ja otstes võrratult siidiseks. Ei tee juukseid raskeks. Inebrya Ice Cream Refreshing on täielik tootesari sagedaseks kasutamiseks mõeldud juuksehoold..
Kahefaasiline õli niisutab ja lisab juustele sära. Eemaldab ka..
24.90€
Ice Cream Keratin Restructurin..
Hooldav juukseõli keratiiniga Ideaalne kuivadele, kahustele ning keemiliselt töödeldud juustele. Kaitseb juuksetüve niiskuse mõju ja kahu eest, sulgedes ja siludes kutiikulit ja lõhenenud juukseotsi. Toode ei sisalda SLS-/SLES-ühendeid ning o..
Hooldav juukseõli keratiiniga Ideaalne kuivadele, kahuste..
22.99€
Matrix Total Results Food For ..
Avokaadoõli sisaldav mitmeotstarbeline juukseõli pakub hooldust, mis aitab hoida juukseid niisutatuna, muutes need läikivaks ja siledaks. See kaitseb kuumuse kahjustava mõju eest, kui kasutate kuumatoimelisi soengutarvikuid (kuni 230 C). Muudab ju..
Avokaadoõli sisaldav mitmeotstarbeline juukseõli pakub hooldust, ..
22.21€
Olaplex N° 9 Bond Protector N..
OLAPLEX®-tehnoloogiaga mitmekülgselt kasulik juuksesidemeid kaitsev ja toitev juukseseerum. See silikoonivaba ja antioksüdantidega rikastatud seerum, mis sisaldab kuumakaitset, aitab lisaks kaitsta ja täiustada kõiki juuksetüüpe ning tekstuure, jä..
OLAPLEX®-tehnoloogiaga mitmekülgselt kasulik juuksesidemeid kaits..
31.62€
SOODUS
Alter Ego Italy CureEgo Silk O..
Hinnaline juukseõli, mis kingib juustele erakordset pehmust ja sära Taltsutab tõhusalt kahu. Koostis rikastatud hinnalise argaaniaõliseguga: Muudab juuksed koheselt läikivaks ja toidetuks. Suurepärane taastav toime stressis juustele. Vahemere ..
Hinnaline juukseõli, mis kingib juustele erakordset pehmust ja sä..
17.36€ 15.62€
HITT
Nook Castagna & Equiseto S..
Juukseid tugevdav seerum pikkadele juustele ja katkevatele juukseotstele Kerge tekstuuriga. Silikoonivaba koostisega. Pehme kreemja tekstuuriga seerum moodustab juuksepinnale kaitsekihi, muutes pikkad juuksed ja juukseotsad vastupidavamaks ning ..
Juukseid tugevdav seerum pikkadele juustele ja katkevatele juuk..
17.75€
HITT
Envie Cristal Milk Argan Oil
Argaaniaõlil põhinev niisutav, hooldav ja taastav, imelise lõhnaga juukseseerum Sobib kõikidele juuksetüüpidele. Juuksed muutuvad hetkega tervemaks, pehmemaks ja siidiseks. Ei muuda juukseid rasuseks ega raskeks. Sisaldab kuumakaitset. Kasutami..
Argaaniaõlil põhinev niisutav, hooldav ja taastav, imelise lõhnag..
20.90€
Envie Cristalli Liquidi
Intensiivne hooldav seerum kuivadele, krässus ja lõhenenud juustele Sisaldab uue põlvkonna silikoone, mis ei muuda juukseid rasvaseks, vaid jätavad juuksed läikivaks ja siidiseks. Kaitseb juukseid fööni kuumuse, soola ja kloori eest. Kasutamine..
Intensiivne hooldav seerum kuivadele, krässus ja lõhenenud juuste..
20.90€
 Olaplex N° 7 Bonding Oil
Juustesse jäetav õli Kõrgelt kontsentreeritud imekerge taastav viimistlusõli. Suurendab oluliselt sära, pehmust ja värvi erksust. Vähendab juuste lendlevust ja kahu. Kaitseb kuni 230° kuumuse eest. Sobilik ja kasulik kõigile juuksetüüpidele. Parab..
Juustesse jäetav õli Kõrgelt kontsentreeritud imekerge taastav..
31.62€
Inebrya Blondesse Blonde Mirac..
Seerum blondidele juustele Blondi tooni täiustav ja sära andev seerum blondidele juustele saastevastase tehnoloogiaga. Rõhutab külma tooni juustes, jättes juuksed läikivaks, pehmeks ja siidiselt siledaks. Sobib igale juuksetüübile. Rikastatud kook..
Seerum blondidele juustele Blondi tooni täiustav ja sära andev..
21.90€
Inebrya Blondesse Blonde Mirac..
Blondeerimisjärgne hooldustoode Peanahka rahustav ja tasakaalustav hooldus mikrokapseldatud E-vitamiiniga. Kasutamine: Pärast blondeerimist ja juuste loputamist kanna väike kogus toodet peanahale. Hooldustoode rahustab, niisutab ja taastab..
Blondeerimisjärgne hooldustoode Peanahka rahustav ja tasakaalu..
19.30€
Davines Authentic Replenishing..
Toitev võie kehale, näole, juustele Niisutav ja toitev või, mida võib kasutada nii näol, juustel kui ka kehal. Elastsust parandav ja nahka/juukseid taastav toime. Sisaldab 98% loodusliku päritoluga koostisaineid: orgaaniline saflooriõli, orgaanili..
Toitev võie kehale, näole, juustele Niisutav ja toitev või, mi..
24.25€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper