Juukseõlid ja seerumid - cheri.ee

Juukseõlid ja seerumid - cheri.ee

Juukseõlid ja seerumid - cheri.ee

Juukseõlid ja seerumid - cheri.ee

Juukseõlid ja seerumid - cheri.ee
Juukseõlid ja seerumid - cheri.ee
Kategooriad

Juukseõlid ja seerumid

Täpsusta valikut

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Matrix Total Results Food For ..
Avokaadoõli sisaldav mitmeotstarbeline juukseõli pakub hooldust, mis aitab hoida juukseid niisutatuna, muutes need läikivaks ja siledaks. See kaitseb kuumuse kahjustava mõju eest, kui kasutate kuumatoimelisi soengutarvikuid (kuni 230 C). Muudab ju..
Avokaadoõli sisaldav mitmeotstarbeline juukseõli pakub hooldust, ..
22.21€
Olaplex N°0 Intensive Bond Bu..
Kasutage kaheosalist süsteemi kahjustatud juustele üks kord nädalas või kaks kuni kolm korda nädalas Parima tulemuse saavutamiseks konsulteeri oma juuksuriga ning kombineeri No.0 koduhooldus salongis pakutava OLAPLEX hooldusega. Parandab koos No...
Kasutage kaheosalist süsteemi kahjustatud juustele üks kord näda..
31.62€
Olaplex N° 9 Bond Protector N..
OLAPLEX®-tehnoloogiaga mitmekülgselt kasulik juuksesidemeid kaitsev ja toitev juukseseerum. See silikoonivaba ja antioksüdantidega rikastatud seerum, mis sisaldab kuumakaitset, aitab lisaks kaitsta ja täiustada kõiki juuksetüüpe ning tekstuure, jä..
OLAPLEX®-tehnoloogiaga mitmekülgselt kasulik juuksesidemeid kaits..
31.62€
Olaplex N° 8 Bond Intense Moi..
Ülikontsentreeritud parandav mask, mis sisaldab patendeeritud OLAPLEX Bond Building Tehnoloogiat, lisab juustele sära ja täidlust ning intensiivse niisutajana parandab ja silub kahjustunud juukseid. 2x rohkem sära 4x rohkem niisutust 6x rohkem sil..
Ülikontsentreeritud parandav mask, mis sisaldab patendeeritud OLA..
31.62€
SOODUS
Alter Ego Italy Scalpego Balan..
Kõõmavastane seerum Fermenteeritud kaera sisaldav looduslik kompleks ja aktiivsed toimeained aitavad vähendada kõõma ja eemaldavad liigse rasu. Kasutamine: Kanna sektorite kaupa peanahale enne šampooniga pesemist. Jäta 5 minutiks toimima, ..
Kõõmavastane seerum Fermenteeritud kaera sisaldav looduslik ko..
27.90€ 25.11€
SOODUS
Alter Ego Italy Scalpego Calmi..
Rahustav šampoonieelne hooldus Aitab leevendada ja rahustada pinges peanahka. Pakub leevendust ka kõige reaktiivsemale peanahale. Sitsiilia viigikaktuse ekstrakt: • parandab peanaha niisutatust • vähendab peanaha punetust • aktiivkomponendid..
Rahustav šampoonieelne hooldus Aitab leevendada ja rahustada p..
27.90€ 25.11€
SOODUS
Alter Ego Italy Scalpego Doubl..
Plaastrid peanahale juuste väljalangemise vastu (70tk) Ergutava toimega peanahakompress on immutatud järk-järgult vabanevate aktiivsete toimeainetega, mille koostoime on suunatud juuste väljalangemise vastu võitlemisele. Kompress toidab ja tugevda..
Plaastrid peanahale juuste väljalangemise vastu (70tk) Ergutav..
53.25€ 47.93€
SOODUS
Alter Ego Italy Scalpego Vital..
Pähejäetav taastav losjoon tugevamate ja vastupidavamate juuste kasvuks (12 x 10 ml) Kanna kergelt masseerides peanahale, et vabastada aktiivsed toimeained. Aitab taastada juuste elujõu ja tugevuse. Vähendab juuste väljalangemist. Stimuleerib juuk..
Pähejäetav taastav losjoon tugevamate ja vastupidavamate juuste k..
44.52€ 40.07€
SOODUS
Alter Ego Italy Scalpego Vital..
Suurendab juuste vastupanuvõimet ja tugevdab juuksekiudu Pähejäetav taastav toonik tugevamate ja vastupidavamate juuste kasvuks. Kanna kergelt masseerides peanahale, et vabastada aktiivsed toimeained. Aitab taastada juuste elujõu ja tugevuse. Vähe..
Suurendab juuste vastupanuvõimet ja tugevdab juuksekiudu Pähej..
32.88€ 29.59€
SOODUS
Alter Ego Italy Scalpego Densi..
Juukseid tihendav pähejäetav hooldus Soovitatav sagedaseks kasutamiseks. Sisaldab tervendavat segu, mis annab juustele energialaengu ilma neid raskeks muutmata. Hooldus sisaldab toitaineid, mis: • taastavad juuste terve väljanägemise ja elujõu..
Juukseid tihendav pähejäetav hooldus Soovitatav sagedaseks kas..
23.90€ 21.51€
SOODUS
Alter Ego Italy CureEgo Silk O..
Hinnaline juukseõli, mis kingib juustele erakordset pehmust ja sära Taltsutab tõhusalt kahu. Koostis rikastatud hinnalise argaaniaõliseguga: Muudab juuksed koheselt läikivaks ja toidetuks. Suurepärane taastav toime stressis juustele. Vahemere ..
Hinnaline juukseõli, mis kingib juustele erakordset pehmust ja sä..
17.36€ 15.62€
SOODUS
Alter Ego Italy CureEgo Leave-..
Intensiivne sära andev hooldus ka kõige tõrksamate juuste taltsutamiseks (12 x 10ml) Tungib juuksekiudu seda õrnalt toites. Taastab juuste sära ja kirkuse. Vahemere vägiheina õied: • võimendavad juuste sära • kaitsevad UV-kiirgusest ja s..
Intensiivne sära andev hooldus ka kõige tõrksamate juuste taltsut..
31.91€ 28.72€
SOODUS
Alter Ego Italy CureEgo Rinse-..
Intensiivselt toitev losjoon aitab võidelda kräsuga (12 x 10ml) Muudab isegi kõige tõrksamad ja raskesti käsitletavad juuksed siidiseks ja hõlpsasti kammitavaks. Juuksed jäävad kerged, siidised ja läikivad. Vahemere vägiheina õied: • võim..
Intensiivselt toitev losjoon aitab võidelda kräsuga (12 x 10..
31.91€ 28.72€
SOODUS
Alter Ego Italy Balancing Trea..
Šampoonieelne tasakaalustav hooldus Sügavpuhastav ettevalmistav hooldus salvei- ja rosmariiniekstraktidega aitab võidelda kõõmaga ja liigse rasuga ning taastab peanaha tasakaalu. Kasutamine: Kanna peanahale sektsioonide kaupa enne šampooni..
Šampoonieelne tasakaalustav hooldus Sügavpuhastav ettevalmista..
24.83€ 22.35€
SOODUS
Alter Ego Italy Calming Treatm..
Šampoonieelne rahustav hooldus tundlikule peanahale   Õrnatoimeline šampoonieelne hooldus sisaldab kääritatud kaera ning aaloet, mis lõõgastavad ja rahustavad kiskuvat ja punetavat peanahka, taastades selle heaolutunde. Toote eelised: - rahus..
Šampoonieelne rahustav hooldus tundlikule peanahale   Õrnat..
24.83€ 22.35€
CHI Naturals Aloe Serum
Serum kuivale nahale Jätke kräsulised ja lendlevad juuksed selja taha, kasutades mitmekülgset kerget ning kiiresti imenduvat õli. See niisutab ja toidab juukseid, et need ei oleks enam nii kräsulised ning et vähendada kahjustusi ja murdumist. Jä..
Serum kuivale nahale Jätke kräsulised ja lendlevad juuksed s..
19.89€
HITT
Nook Castagna & Equiseto S..
Juukseid tugevdav seerum pikkadele juustele ja katkevatele juukseotstele Kerge tekstuuriga. Silikoonivaba koostisega. Pehme kreemja tekstuuriga seerum moodustab juuksepinnale kaitsekihi, muutes pikkad juuksed ja juukseotsad vastupidavamaks ning ..
Juukseid tugevdav seerum pikkadele juustele ja katkevatele juuk..
17.75€
HITT
Nook Pompelmo Rosa & Kiwi ..
Taaselustav ja elastsust lisav seerum lokki ja laines juustele Tõeline ilueliksiir, mis teeb lokid vetruvaks ja annab loomuliku tuge. Roosa greibi ja kiivi ekstraktid muudavad juuksed säravaks, terveks ja niisutatuks. Võib kanda nii niisketele k..
Taaselustav ja elastsust lisav seerum lokki ja laines juustele ..
19.90€
Nook Zucca & Luppolo Smoot..
Silendava toimega hoolduskreem sirgetele ja kahustele juustele Uudne tootevalem ja kreemjas tekstuur moodustab juustele tõhusa kaitsekihi, ilma juukseid raskeks muutmata. Silikoonivaba koostis silub ja kaitseb juukseid kuumade elektritarvikute k..
Silendava toimega hoolduskreem sirgetele ja kahustele juustele ..
19.90€
HITT
Envie Cristal Milk Argan Oil
Argaaniaõlil põhinev niisutav, hooldav ja taastav, imelise lõhnaga juukseseerum Sobib kõikidele juuksetüüpidele. Juuksed muutuvad hetkega tervemaks, pehmemaks ja siidiseks. Ei muuda juukseid rasuseks ega raskeks. Sisaldab kuumakaitset. Kasutami..
Argaaniaõlil põhinev niisutav, hooldav ja taastav, imelise lõhnag..
20.90€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper