Ei sisalda SLES SLS parafiini ja parabeene - cheri.ee

Ei sisalda SLES SLS parafiini ja parabeene - cheri.ee

Ei sisalda SLES SLS parafiini ja parabeene - cheri.ee

Ei sisalda SLES SLS parafiini ja parabeene - cheri.ee

Ei sisalda SLES SLS parafiini ja parabeene - cheri.ee
Ei sisalda SLES SLS parafiini ja parabeene - cheri.ee
Kategooriad

Ei sisalda SLES SLS parafiini ja parabeene

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
IdHair Curly Xclusive Moisturi..
Niisurav mask lokkis juustele Aloe verat, kookoseõli ja gluteenivaba nisust saadud aminohapet sisaldav niisutav ja pehmendav hooldusaine. Tootes sisalduv piimhape suleb juukse soomuskihi, kaitstes juukseid kahjulike keskkonnamõjude eest j..
Niisurav mask lokkis juustele Aloe verat, kookoseõli ..
15.90€
IdHair Curly Xclusive Protein ..
Mask lokkis juustele Taastav ja tugevdav süvahooldus sisaldab taimseid hüdrolüüsitud valke ja tugevdavat kompleksi, mis tungib sügavale juustesse, taastades neid seestpoolt. Rapsi ja jojoba õli lisavad juustele läiget. Vegan koostisosad. ..
Mask lokkis juustele Taastav ja tugevdav süvahooldus ..
15.90€
IdHair Xclusive Silver Treatme..
Süvahooldav juuksemask blondidele ja heledatele juustele. Sisaldab luksuslikku ametüsti ekstrakti ja lillasid värvipigmente, mis neutraliseerivad juustes kollaseid toone. Hooldab sügavuti ja lisab juustele imelise läike. VEGAN, GLUTEENI- ja PARA..
Süvahooldav juuksemask blondidele ja heledatele juustele. Si..
18.33€
Olaplex N°0 Intensive Bond Bu..
Kasutage kaheosalist süsteemi kahjustatud juustele üks kord nädalas või kaks kuni kolm korda nädalas Parima tulemuse saavutamiseks konsulteeri oma juuksuriga ning kombineeri No.0 koduhooldus salongis pakutava OLAPLEX hooldusega. Parandab koos No...
Kasutage kaheosalist süsteemi kahjustatud juustele üks kord näda..
31.62€
Olaplex N° 8 Bond Intense Moi..
Ülikontsentreeritud parandav mask, mis sisaldab patendeeritud OLAPLEX Bond Building Tehnoloogiat, lisab juustele sära ja täidlust ning intensiivse niisutajana parandab ja silub kahjustunud juukseid. 2x rohkem sära 4x rohkem niisutust 6x rohkem sil..
Ülikontsentreeritud parandav mask, mis sisaldab patendeeritud OLA..
31.62€
Matrix A Curl Can Dream Mask
Mask lokkis ja lainelistele juustele Rikkalik mask lokkis ja lainelistele juustele. Seda on rikastatud lõunamürdimee-ekstraktiga, mis niisutab juukseid tõhusalt ja aitab säilitada nende lokkivust. Põhikomponent - Lõunamürdimee-ekstrakt. Ei sisalda..
Mask lokkis ja lainelistele juustele Rikkalik mask lokkis ja l..
14.84€
HITT
Nook Maqui & Cocco Restori..
Taastav mask kuivadele ja kahjustatud juustele Rikkaliku kreemja tekstuuriga intensiivne hooldus annab janustele ja elututele juustele elujõudu, kohevust ja sära. Antioksüdantse toimega maqui ekstrakt koostoimes kookose ja taimeõlidega tasakaa..
Taastav mask kuivadele ja kahjustatud juustele Rikkaliku k..
18.92€
Inebrya Color Perfect Protecti..
Stabiliseerib juuksevärvi  Color Perfect värvikinniti koostises sisalduvad punavetikad ja naatriumglükonaat pikendavad värvi püsivust ja intensiivsust. Spetsiaalse molekuliga rikastatud tootevalem neutraliseerib ebameeldiva ammoniaagilõhna ja..
Stabiliseerib juuksevärvi  Color Perfect värvikinniti koo..
17.95€
HITT
Inebrya Color Perfect Protecti..
Värvi kaitsev juuksemask Juuksemaski koostis on rikastatud punavetikate ja naatriumglükonaadiga, mis harutavad pusad ja toidavad juukseid sügavuti, kaitsevad värvi ja juuksekiudu ebasoodsate välismõjude eest. Juuksed jäävad siidised, läikivad ja k..
Värvi kaitsev juuksemask Juuksemaski koostis on rikastatud pun..
10.40€
Schwarzkopf BC Color Freeze Tr..
Juuksemask värvitud juustele Hooldab tõhusalt värvitud juuksed. Koostis taastab juuste optimaalse pH-taseme, säilitades värvi intensiivsuse. Vegankoostis, ei sisalda SLS/SLES sulfaate, silikoone ega kunstlikke värvaineid. Kasutamine: Kan..
Juuksemask värvitud juustele Hooldab tõhusalt värvitud juuks..
19.30€
HITT
Inebrya Shecare Extra Shine Lo..
Pähejäetav hooldus kahjustatud juustele Pähejäetav hooldus taimse keratiiniga teeb erakordselt säravaks ja siidiseks ka kõige tõrksamad juuksed. Toime: - Sära andev ja toitev toime - Soovitatav: lokkis, kahustele, kahjustatud, töödeldud ja eluj..
Pähejäetav hooldus kahjustatud juustele Pähejäetav hooldus tai..
36.38€
HITT
Inebrya Shecare Repair Scalp T..
Kooriv hooldus peanahale Peanahka kooriv ja rahustav hooldus taimse keratiini, glükono-delta-laktooni, mentooli ja pirkontooniga. Toime: - Annab peanahale heaolutunde, niisutab ja rahustab peanahka. - Soovitatav: kahjustatud, töödeldud ja elujõ..
Kooriv hooldus peanahale Peanahka kooriv ja rahustav hooldus t..
18.82€
HITT
Inebrya Blondesse No-Orange Ma..
Oranže toone neutraliseeriv mask helepruunidele või triibutatud juustele   Soovimatuid sooje pigmente neutraliseeriv mask värvitud juustele. Eemaldab oranžid ja vasekarva toonid helepruunidel ja triibutatud juustel. Muudab juuksed kergemini kam..
Oranže toone neutraliseeriv mask helepruunidele või triibutatud j..
12.90€
HITT
Inebrya Blondesse No-Yellow Ma..
Mask blondidele juustele Kollasust vähendav mask blondeeritud ja hallidele juustele. Aitab elimineerida soovimatud kollased alatoonid, jättes juuksed pehmeks ja läikivaks. - SLES-vaba - Parabeenivaba Kasutamine: Pärast juuste pesemist No-Ye..
Mask blondidele juustele Kollasust vähendav mask blondeeritud ..
12.90€
Olaplex N° 3 Hair Perfector
Hooldustoode koduseks kasutamiseks Hooldustoode koduseks kasutamiseks peale Olaplex hooldust. Olaplex on esimene rahvusvaheliselt tunnustatud professionaalne juuksehooldustoode, mis võimaldab kaitsta juukseid erinevatel keemilistel protseduurid..
Hooldustoode koduseks kasutamiseks Hooldustoode koduseks kasut..
31.62€
HITT
 Four Reasons No Nothing Sensi..
Süvahooldav juuksemask kuivadele juustele Lõhnavaba niisutav juuksemask tundlikule peanahale. Muudab juuksed kergesti kammitavaks, annab neile hooldatud välimuse ja ülima pehmuse. Niisutab juukseid sügavuti ja hoiab ära kräsulisuse. 100% VEGAN. ..
Süvahooldav juuksemask kuivadele juustele Lõhnavaba niisutav..
13.48€
Schwarzkopf Mad about Curls Bu..
Süvahooldus lokkis juustele Intensiivne süvahooldus, mis hooldab tõhusalt eriti kuivi lokke. Toode ning temas sisalduv Aquarine-ühend aitavad juukseid niisutada ja annavad lokkidele kauakestva eralduse. Kasutamine: Kanna rätikukuivades..
Süvahooldus lokkis juustele Intensiivne süvahooldus, mis h..
19.30€
Schwarzkopf Mad About Lengths ..
Süvahooldus pikkadele juustele Aquarine-ühend toidab intensiivselt ja tugevdab juukseid pikkuseosast latvadeni. Teeb pikad juuksed elastseks ja vähendab katkemist. Kasutamine: Kanna niisketesse juustesse, lase mõjuda 5-10 min. Loputa. ..
Süvahooldus pikkadele juustele Aquarine-ühend toidab inten..
23.18€
Schwarzkopf BC Repair Rescue T..
Juuksemask kahjustatud juustele Hooldab ja taastab tõhusalt kahjustatud juuksed. Koostis taastab juuste sisemise tugevuse ja elastsuse, neid koormamata. Vegankoostis, ei sisalda SLS/SLES sulfaate, silikoone ega kunstlikke värvaineid. Kasutami..
Juuksemask kahjustatud juustele Hooldab ja taastab tõhusalt ..
19.30€
Schwarzkopf BC Color Freeze Si..
Juuksemask värvitud, blondeeritud juustele Hooldab tõhusalt ja aitab neutraliseerida soovimatud soojad tooninüansid juustest. Koostis taastab juuste optimaalse pH-taseme, säilitades värvi intensiivsuse. Vegankoostis, ei sisalda SLS/SLES sul..
Juuksemask värvitud, blondeeritud juustele Hooldab tõhu..
19.30€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper