Blondidele juustele - cheri.ee

Blondidele juustele - cheri.ee

Blondidele juustele - cheri.ee

Blondidele juustele - cheri.ee

Blondidele juustele - cheri.ee
Blondidele juustele - cheri.ee
Kategooriad

Blondidele juustele

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
IdHair Xclusive Silver Treatme..
Süvahooldav juuksemask blondidele ja heledatele juustele. Sisaldab luksuslikku ametüsti ekstrakti ja lillasid värvipigmente, mis neutraliseerivad juustes kollaseid toone. Hooldab sügavuti ja lisab juustele imelise läike. VEGAN, GLUTEENI- ja PARA..
Süvahooldav juuksemask blondidele ja heledatele juustele. Si..
18.33€
Envie Sos Express Mask
Rikkalikult aminohappeid ja keratiini sisaldav mask taaselustab ja niisutab juukseid, lisab juustele pehmust, elastsust ja sära. Eemaldab juustest kahu ja lisab õhukestele juustele kohevust. Muudab juuksed kergesti kammitavaks. Kasutamine: kann..
Rikkalikult aminohappeid ja keratiini sisaldav mask taaselusta..
23.77€
Matrix Food For Soft Hydrating..
Avokaadoõli ja hüaluroonhappega rikastatud tõhusalt niisutav mask igat tüüpi kuivadele juustele. Aitab taastada isegi kõige kuivemate ja poorsemate juuste niiskusesisalduse. Juuksed on kuni 7x paremini niisutatud ja tajutavalt pehmemad kuni 72 tun..
Avokaadoõli ja hüaluroonhappega rikastatud tõhusalt niisutav mask..
39.67€
Olaplex N°0 Intensive Bond Bu..
Kasutage kaheosalist süsteemi kahjustatud juustele üks kord nädalas või kaks kuni kolm korda nädalas Parima tulemuse saavutamiseks konsulteeri oma juuksuriga ning kombineeri No.0 koduhooldus salongis pakutava OLAPLEX hooldusega. Parandab koos No...
Kasutage kaheosalist süsteemi kahjustatud juustele üks kord näda..
31.62€
CHI Naturals Intensive Hydrati..
Mask kuivale nahale Niisutage kuivi kahjustatud juukseid taastava juuksehooldustoote abil, mis tagab sügava niisutuse ja tugevuse. Taltsutab kräsulisi juukseid ning jätab juuksed pehmeks ja läikivaks. Värvikindel, tasakaalustatud pH, sobib kõigi..
Mask kuivale nahale Niisutage kuivi kahjustatud juukseid taa..
20.37€
Envie Mask Macadamia Oil
Happelise pH-ga makadaamiaõli sisaldav juuksemask kuivadele, blondeeritud, värvitud ja kahjustatud juustele. Makadaamiaõli hooldab juukseid seespoolt taastades nende tervise ja loomuliku sära. Jätab juuksed pehmeks ja siidiseks. Kasutamine: Ka..
Happelise pH-ga makadaamiaõli sisaldav juuksemask kuivadele, blo..
10.90€
Envie Keratin Mask
Juuksemask, mille aktiivaineks on keratiin Sobib kõikidele juuksetüüpidele, ideaalne värvitud ja kahjustatud juustele. Mask taastab juuksed sügavuti ning suleb soomuskihi. Juuksed muutuvad pehmeks, läikivaks ja kergesti kammitavaks. Keratiin taase..
Juuksemask, mille aktiivaineks on keratiin Sobib kõikidele juu..
22.21€
HITT
Inebrya Blondesse No-Orange Ma..
Oranže toone neutraliseeriv mask helepruunidele või triibutatud juustele   Soovimatuid sooje pigmente neutraliseeriv mask värvitud juustele. Eemaldab oranžid ja vasekarva toonid helepruunidel ja triibutatud juustel. Muudab juuksed kergemini kam..
Oranže toone neutraliseeriv mask helepruunidele või triibutatud j..
12.90€
HITT
Inebrya Blondesse No-Yellow Ma..
Mask blondidele juustele Kollasust vähendav mask blondeeritud ja hallidele juustele. Aitab elimineerida soovimatud kollased alatoonid, jättes juuksed pehmeks ja läikivaks. - SLES-vaba - Parabeenivaba Kasutamine: Pärast juuste pesemist No-Ye..
Mask blondidele juustele Kollasust vähendav mask blondeeritud ..
12.90€
Schwarzkopf Blond Me All Blond..
Mask blondidele juustele Kerge süvahooldus kõikidele blondidele sisaldab 3D Bond Creation- tehnoloogiat ja Silk Protein- kompleksi. Tugevdab juukseehitust, jätab juustele tugeva väljanägemise ja loomuliku läike. Sobib peenikestele ja normaalsetele..
Mask blondidele juustele Kerge süvahooldus kõikidele blondidel..
22.90€
Schwarzkopf Blond Me All Blond..
Mask blondidele juustele Külluslik süvahooldus kõikidele blondidele sisaldab 3D Bond Creation- tehnoloogiat ja Cashmere Protein- kompleksi. Tugevdab juukseehitust, teeb juuksed siledaks ja pehmeks. Sobib paksudele ja normaalsetele blondidele juust..
Mask blondidele juustele Külluslik süvahooldus kõikidele blond..
23.18€
Schwarzkopf Blond Me All Blond..
Mask blondidele juustele Detox süvahooldus kõikidele blondidele sisaldab 3D Bond Creation- tehnoloogiat ja Nordic Cotton Protein- kompleksi. Tugevdab juukseehitust. Koostöös Detox šampooniga eemaldab juustest ebapuhtused ja tolmu. Kasutamine:&n..
Mask blondidele juustele Detox süvahooldus kõikidele blondidel..
23.18€
Schwarzkopf Blond Me Cool Blon..
Mask blondidele juustele Neutraliseeriv süvahooldus-külm sisaldab 3D Bond Creation- tehnoloogiat ja Velvet Flower Protein- kompleksi. Tugevdab juukseehitust. Tagab intensiivse soojade pigmentide neutraliseerimise ja lisab juustele läiget. Kasut..
Mask blondidele juustele Neutraliseeriv süvahooldus-külm sisal..
23.18€
Inebrya Blondesse Blonde Mirac..
Blondeerimisjärgne hooldustoode Peanahka rahustav ja tasakaalustav hooldus mikrokapseldatud E-vitamiiniga. Kasutamine: Pärast blondeerimist ja juuste loputamist kanna väike kogus toodet peanahale. Hooldustoode rahustab, niisutab ja taastab..
Blondeerimisjärgne hooldustoode Peanahka rahustav ja tasakaalu..
18.43€
Schwarzkopf BC Color Freeze Si..
Juuksemask värvitud, blondeeritud juustele Hooldab tõhusalt ja aitab neutraliseerida soovimatud soojad tooninüansid juustest. Koostis taastab juuste optimaalse pH-taseme, säilitades värvi intensiivsuse. Vegankoostis, ei sisalda SLS/SLES sul..
Juuksemask värvitud, blondeeritud juustele Hooldab tõhu..
19.30€
Davines Authentic Replenishing..
Toitev võie kehale, näole, juustele Niisutav ja toitev või, mida võib kasutada nii näol, juustel kui ka kehal. Elastsust parandav ja nahka/juukseid taastav toime. Sisaldab 98% loodusliku päritoluga koostisaineid: orgaaniline saflooriõli, orgaanili..
Toitev võie kehale, näole, juustele Niisutav ja toitev või, mi..
24.25€
HITT
Davines NaturalTech Nourishing..
Restruktureeriv mask kahjustatud juustele Restruktureeriv mask kuivadele ja kahjustatud juustele. Taastab ja tugevdab juuksekarva tüve ning jätab juuksed pehmeks, läikivaks ja täidlaseks. Niisutav ja restruktueeriv mask on rikastatud hooldavat toi..
Restruktureeriv mask kahjustatud juustele Restruktureeriv mask..
26.19€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper