Juuksed - cheri.ee

Juuksed - cheri.ee

Juuksed - cheri.ee

Juuksed - cheri.ee

Juuksed - cheri.ee
Juuksed - cheri.ee
Kategooriad

Juuksed

Täpsusta valikut

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Envie Sos Express Mask
Rikkalikult aminohappeid ja keratiini sisaldav mask taaselustab ja niisutab juukseid, lisab juustele pehmust, elastsust ja sära. Eemaldab juustest kahu ja lisab õhukestele juustele kohevust. Muudab juuksed kergesti kammitavaks. Kasutamine: kann..
Rikkalikult aminohappeid ja keratiini sisaldav mask taaselusta..
23.77€
Matrix Total Results Food For ..
Avokaadoõli ja hüaluroonhappega rikastatud tõhusalt niisutav šampoon igat tüüpi kuivadele juustele. Niisutab ja puhastab juuksed mustusest ning rasust, eemaldamata juustele vajalikku niiskust. Muudab juuksed kuni 7x paremini niisutatuks ja märgata..
Avokaadoõli ja hüaluroonhappega rikastatud tõhusalt niisutav šamp..
15.42€
Matrix Total Results Food For ..
Avokaadoõli ja hüaluroonhappega rikastatud tõhusalt niisutav ning kammimist hõlbustav palsam igat tüüpi kuivadele juustele. Aitab taastada kuivade ja rabedate juuste niisutustaseme. Muudab juuksed kuni 7x paremini niisutatuks ja märgatavalt pehmem..
Avokaadoõli ja hüaluroonhappega rikastatud tõhusalt niisutav n..
15.42€
Matrix Total Results Food For ..
Avokaadoõli sisaldav mitmeotstarbeline juukseõli pakub hooldust, mis aitab hoida juukseid niisutatuna, muutes need läikivaks ja siledaks. See kaitseb kuumuse kahjustava mõju eest, kui kasutate kuumatoimelisi soengutarvikuid (kuni 230 C). Muudab ju..
Avokaadoõli sisaldav mitmeotstarbeline juukseõli pakub hooldust, ..
22.21€
Matrix Food For Soft Hydrating..
Avokaadoõli ja hüaluroonhappega rikastatud tõhusalt niisutav mask igat tüüpi kuivadele juustele. Aitab taastada isegi kõige kuivemate ja poorsemate juuste niiskusesisalduse. Juuksed on kuni 7x paremini niisutatud ja tajutavalt pehmemad kuni 72 tun..
Avokaadoõli ja hüaluroonhappega rikastatud tõhusalt niisutav mask..
39.67€
Sim Sensitive System 4 Shale O..
Terapeutiline šampoon ülirasustele juustele ja tundlikule peanahale Spetsiaalne, tõhus šampoon ülirasustele juustele ja tundlikule peanahale. Rahustab ärritunud peanahka ja toetab selle loomulikku niiskustasakaalu ilma rasuse tunneta. Kiltkiviõli ..
Terapeutiline šampoon ülirasustele juustele ja tundlikule peanaha..
14.45€
Matrix Instacure Anti-Breakage..
Juuste katkemist ja poorsust takistav sprei provitamiiniga B5 Juuste katkemist ja poorsust takistav sprei provitamiini B5 ja vedelproteiinidega toidab juukseid ning aitab tugevdada kuivasid, hapraid ja kahjustunud juukseid. Vähendab juuste katkemi..
Juuste katkemist ja poorsust takistav sprei provitamiiniga B5 ..
22.21€
Matrix Instacure Anti-Breakage..
Juuste katkemist takistav šampoon Juuste katkemist takistav šampoon vedelproteiinidega taastab juuksekarva tugevuse ning vähendab kuivade, haprate ja kahjustunud juuste katkemist. Täienda hooldust Instacure Anti-Breakage sarja palsami ja spreiga, ..
Juuste katkemist takistav šampoon Juuste katkemist takistav ša..
15.42€
Matrix Instacure Anti-Breakage..
Juuste katkemist takistav palsam Juuste katkemist takistav palsam vedelproteiinidega toidab juuksekarva, taastab selle tugevuse ning vähendab kuivade, haprate ja kahjustunud juuste katkemist. Täienda hooldust Instacure Anti-Breakage sarja šampooni..
Juuste katkemist takistav palsam Juuste katkemist takistav pal..
15.42€
Matrix A Curl Can Dream Mask
Mask lokkis ja lainelistele juustele Rikkalik mask lokkis ja lainelistele juustele. Seda on rikastatud lõunamürdimee-ekstraktiga, mis niisutab juukseid tõhusalt ja aitab säilitada nende lokkivust. Põhikomponent - Lõunamürdimee-ekstrakt. Ei sisalda..
Mask lokkis ja lainelistele juustele Rikkalik mask lokkis ja l..
14.84€
Matrix A Curl Can Dream Shampo..
Šampoon lokkis ja lainelistele juustele Lokkis ja lainelistele juustele mõeldud šampoon, mida on rikastatud tõhusalt puhastava lõunamürdimee-ekstraktiga. Eemaldab juustele kogunenud jäägid ning säilitab juuste lokkivuse. Põhikomponent - Lõunamürdi..
Šampoon lokkis ja lainelistele juustele Lokkis ja lainelistele..
15.42€
Matrix A Curl Can Dream Light ..
Lokke ja laineid esile tõstev kergekaaluline geel Lokke ja laineid esile tõstev kergekaaluline geel, mida on rikastatud lõunamürdimee-ekstraktiga, piiritleb lokke ja stiliseerib neid täiuslikult, samal ajal ei jäta see muredaid jääke ega muuda juu..
Lokke ja laineid esile tõstev kergekaaluline geel Lokke ja lai..
19.30€
Matrix Brass Off Toning Leave-..
Neutraliseerib oranže toone tumeblondidel ja helepruunidel juustel Pähejäetav sprei võimaldab hooldada ja toonida juukseid. Neutraliseerib soovimatuid soojasid toone. Juuksed on niisutatud ja säravad. Harutab lahti pusad. Vähendab kahu ja lõhenenu..
Neutraliseerib oranže toone tumeblondidel ja helepruunidel juuste..
22.21€
Matrix So Silver Toning Leave-..
Neutraliseerib kollaseid toone kõikidel blondidel ja hallidel toonidel Pähejäetav sprei võimaldab hooldada ja toonida juukseid. Neutraliseerib soovimatuid soojasid toone. Juuksed on niisutatud ja säravad. Harutab lahti pusad. Vähendab kahu ja lõhe..
Neutraliseerib kollaseid toone kõikidel blondidel ja hallidel too..
22.21€
HITT
Nook Basilico & Mandorla H..
Sära andev ja niisutav šampoon kuivadele ja tuhmidele juustele Pehme kreemja tekstuuriga šampoon niisutab, toidab ja pehmendab juukseid ilma neid raskeks muutmata. Taastab silmapilkselt juuste läike ja värvisära, varustab janused ja tuhmid juu..
Sära andev ja niisutav šampoon kuivadele ja tuhmidele juustel..
15.81€
Nook Basilico & Mandorla H..
Sära andev niisutav palsam kuivadele ja tuhmidele juustele Sisaldab orgaanilise basiiliku ekstrakte, mis on juukseid tugevdava ja sära andva toimega. Muudab juuksed elastseks, toidab neid ning võitleb oksüdatiivse stressiga. Varustab januseid ju..
Sära andev niisutav palsam kuivadele ja tuhmidele juustele S..
17.95€
Nook Basilico & Mandorla H..
Sära andev ja niisutav palsam kuivadele ja tuhmidele juustele Kergelt kreemja tekstuuriga palsam toidab juuksetüve, muutes juuksed kauniks ja siidiseks, ilma juukseid rasvaseks või raskeks jätmata. Basiilik annab juustele sära ja elujõudu, samas..
Sära andev ja niisutav palsam kuivadele ja tuhmidele juustele ..
17.75€
Nook Romice & Dattero Rege..
Taastav šampoon keemiliselt töödeldud ja värvitud juustele Puhastab õrnalt, andes juustele terve väljanägemise ja sära. Orgaanilise datli ekstrakt on antioksüdantse ja taastava toimega: toidab ja niisutab juukseid, kaitstes neid samaaegse..
Taastav šampoon keemiliselt töödeldud ja värvitud juuste..
15.42€
Nook Romice & Dattero Rege..
Taastav palsam keemiliselt töödeldud ja värvitud juustele Palsami rikkalik kreemjas konsistents toidab ja niisutab tõhusalt juukseid, andes keemiliselt töödeldud ja värvitud juustele kauni läike, elastsuse ja elujõu. Tänu erilisele koostisele ai..
Taastav palsam keemiliselt töödeldud ja värvitud juustele Pa..
17.95€
Nook Castagna & Equiseto S..
Tugevdav šampoon pikkadele juustele ja katkevatele juukseotstele Juuste katkemist vähendav šampoon puhastab õrnalt nõrku juukseid. Tõhus tootevalem sisaldab orgaanilise kastani ekstrakte, mis toidavad ja taastavad juukseid. Põldosi sisaldab ro..
Tugevdav šampoon pikkadele juustele ja katkevatele juukseotst..
15.42€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!
cheri.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper